son kez oğlum de bana..

allmoon

New member
Reaction score
0
sana söylemekten haya ediyorum ama
gönlüm bir kızın oyuncağı oldu baba..
gönlüm bir çift göze vuruldu,
hayatım altüst oldu baba..
ne olur bana kızma baba..

benim üzerime çok planların, çok hayallerin vardı, biliyorum
ben o hayallerini bir kızın avuçlarında yaktım baba
ne olur bana kızma,
ne olur baba..

kaç yılımı heba ettim bilemezsin,
neler feda ettim, neler çektim bilemezsin..
hepsini anlatsam şimdi beni bir daha sevmezsin.. baba..

çok pişmanın baba,
sana, aileme yakışamadığım için çok pişmanım..
utanıyorum baba
gurur duyacak bir oğlunuz olamayacağım için çok utanıyorum..
ben anlatamam sen anla baba..
dünya umurumda değil artık,
yeterki eskisi gibi beni sev baba..

beni sevecek diye herşeyi hiçe saydım,
yetmedi bir gülüşü için dünyamı sattım..
o şimdi nerede baba??
çok pişmanım, çok utanıyorum..
beni affet..
sen benden utanma..
ne olur son kez "oğlum" de BABA.. :vur :vur

alıntı değildir.. şimdi kalbimden geçenleri dilimin döndüğünce yazdım.. düzeltme bile yapmadan yazdım buraya :) eksiklerin kusuruna bakmayın artık..

beni sevecek diye herşeyi hiçe saydım,
yetmedi bir gülüşü için dünyamı sattım..
o şimdi nerede baba??
çok pişmanım, çok utanıyorum..
beni affet..
sen benden utanma..
ne olur son kez "oğlum" de BABA..

yüreğine sağlık =)=)

romantik cocuk senı tekrar gormek gusel:)ellerıne sağlık

elllerine sağlıkk

__ela__' Alıntı:
çok duygusal bir paylaşım arkadaşım....ellerne sağlık diyorum we bu şiirin alıntı olması we gerçek olmaması için dua ediyoru.....:(

teşekkür ederim ela temenni ve duan için.. ama maalesef alıntı değil.. güneş gibi her sabah kapıma dayanan bi gerçek.. uyuyup uyanmamak istiyo insan.. veya hafıza kaybına uğrayıp yaşadıklarını unutmak.. sana bunları yaşatandan intikam almak belkide.. ama kimin umurundasın ki..

vetkam dostum hoşbulduk.. biliosun bizim vizeler geldi ve sınav dönemlerinde beni garip bi duygusallık sarar.. birgün zahmet eder de eve gelirsen iyi olur, muhabbetine uzak kaldık..:goz:

allmoon' Alıntı:
teşekkür ederim ela temenni ve duan için.. ama maalesef alıntı değil.. güneş gibi her sabah kapıma dayanan bi gerçek.. uyuyup uyanmamak istiyo insan.. veya hafıza kaybına uğrayıp yaşadıklarını unutmak.. sana bunları yaşatandan intikam almak belkide.. ama kimin umurundasın ki..

:(:( senı çok ıyı anlıorum allmoon ama bazen polyanacılık oynamak lazım...ya olmasaydı demek lazım...bırseyın kıymetı gercekten yitirilince anlaşılıyor....ben 1999 depreminde gölcükte annemi ve babamı kaybettim :( bazen düşünüyorum da şimdi sağ olasalarda şu serseri halimi görüp kızsalar bagırsalar hatta dövseler...ama bunlar hiçbir şeyi değiştirmiyor....o yüzden boşver ve inan bana senin için de dua edeceğim...herşeyin gönlünce olması ve hatalarından ders alıp bir daha yaşamaman dileğiyle dostum...hoşçakal....

:(:( senı çok ıyı anlıorum allmoon ama bazen polyanacılık oynamak lazım...ya olmasaydı demek lazım...bırseyın kıymetı gercekten yitirilince anlaşılıyor....ben 1999 depreminde gölcükte annemi ve babamı kaybettim :( bazen düşünüyorum da şimdi sağ olasalarda şu serseri halimi görüp kızsalar bagırsalar hatta dövseler...ama bunlar hiçbir şeyi değiştirmiyor....o yüzden boşver ve inan bana senin için de dua edeceğim...herşeyin gönlünce olması ve hatalarından ders alıp bir daha yaşamaman dileğiyle dostum...hoşçakal....[/QUOTE]

ela dostum başın sağolsun, allah rahmet eylesin.. gerçekten çok üzüldüm yaa.. sana acılarını hatırlatmış olmak daha da çok üzdü beni.. özür dilerim.. keşke konuyu açıp da yazmasaydım yazıyı.. ben de karşına geçmiş acıdan dem vuruyorum.. ne kadar bencilim.. oysaki ne acılar var.. tekrar özür diliyorum.. daha büyük bi acı var mı dünyada bilmiyorum aam varsa yaşamaman dileğiyle.. :(

allmoon' Alıntı:
:(:( senı çok ıyı anlıorum allmoon ama bazen polyanacılık oynamak lazım...ya olmasaydı demek lazım...bırseyın kıymetı gercekten yitirilince anlaşılıyor....ben 1999 depreminde gölcükte annemi ve babamı kaybettim :( bazen düşünüyorum da şimdi sağ olasalarda şu serseri halimi görüp kızsalar bagırsalar hatta dövseler...ama bunlar hiçbir şeyi değiştirmiyor....o yüzden boşver ve inan bana senin için de dua edeceğim...herşeyin gönlünce olması ve hatalarından ders alıp bir daha yaşamaman dileğiyle dostum...hoşçakal....

ela dostum başın sağolsun, allah rahmet eylesin.. gerçekten çok üzüldüm yaa.. sana acılarını hatırlatmış olmak daha da çok üzdü beni.. özür dilerim.. keşke konuyu açıp da yazmasaydım yazıyı.. ben de karşına geçmiş acıdan dem vuruyorum.. ne kadar bencilim.. oysaki ne acılar var.. tekrar özür diliyorum.. daha büyük bi acı var mı dünyada bilmiyorum aam varsa yaşamaman dileğiyle.. :([/QUOTE]

bunları içten sölediğini hissedebiliyorum ama bazen düşünmemek en iyisi sade o yazdıklarını görünce ne bilim ya böle hanı vardırya anlatılmayan duygular sadece onları yasadıgında gözlerin nemlenir bogazın düğümlenir ellerin titrer onları yaşadım tekrardan...ama sakın sakın bunu üstüne alma sen sebeb degılsın böle bıse olacagını bılemezsın acıların üstünden ne kadar zman gecerse gecsın sadece üstü tozlanıyor ama o kıtap o raftan hıc kalkmıyor....üzme kendini insan zmanla herşeye alışıyor benim sana sölemek istediğim ölümün dışında herseyın bır caresı wardır sende elındekını kaybetmeden kıymetını anlayanlardan olma...aynı acıları düşmanımın bile yaşamaması dıleğiyle...sana ailenle mutlu sağlıklı başarılı nice yıllar dilerim...hoşçakal...

qüzel kardeşim
emeqine saqlık

Geri