son zamanlarda internette yaygın olan ve resimlerden daha ilgi çekici olan

*เlкєг

яσ¢к
Reaction score
0
arkadaşlar son zamanlarda internette yaygın olan ve resimlerden daha ilgi çekici olan power point sunularıyla ilgili bir bölüm açılsın diorum siz ne dersiniz.

powerpointle oyun yapmak gibimi mesela ispik bilir
ama bence salt powerpoint bölümü gereksiz gibi duruyo sanki =)

power point de komik ilginç bir sürü sunular var internet sitelerinde bunlar çok güzzel oluyorlar eğlenirken bilig veren sunularda oluyo salt okunur yapıp arkadaşlara derslerinde yardımcı sunular da koyabiliriz ben bi power point sunusu bulmak için çok uğraşıyorum sitelerde böyle sunulara hackhell da da ulaşabilirsek çok iyi olur

SINCE' Alıntı:
arkadaşlar son zamanlarda internette yaygın olan ve resimlerden daha ilgi çekici olan power point sunularıyla ilgili bir bölüm açılsın diorum siz ne dersiniz.

Arkadaşa aynen katılıyorum.Saygılarımla
:clap :clap :clap

ya u hackhell ailesi çok büyük hergün binlerce konu açılıo bu power point bölümüne de ilgi gösteririler heralde

bence 1 ay sonra ılgı azalır 2 . ayda kapana bılır cok ıstene yerler oluor açılıor sonra:(:saskin

1 ay sonra ilgi belki azalır ama ben hikayeler bölümündeki konulara bir göz attım 1 haftadır aynı şeyler hiç yorum yapılmadan duruyor ondan daha çok tutacağı kesin

Geri