sonsuzluğa Neden Banlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__sonsuz__

Banned
Reaction score
0
Forumda 2 gündür her türlü hakaretle bir sonsuzluğa sözü geçiyor. Bir de neden banlanmış olduğunu kendisinden dinleyin.

Evet. Hikâyemize başlayalım. Biraz uzun bir hikâye ama malum 2,5 yıldır süregelen bir dizi bu. Ama emin olun çok zevkli bir konu. Okuduğunuza pişman olmayacaksınız.

Tarih 2007’nin ilk aylarını gösteriyor. Forumdaki birkaç kişiyle msn toplu konuşmada sohbet ediyoruz. Diğerleri çıktı 4 kişi kaldık. İnfatuate, jewel, qapris ve ben. Söz döndü dolaştı benim ismime geldi. Malumaliniz ben forundan birkaç kişi hariç ismimi vermedim ki o zaman bilen de yoktu bir kişi dışında. Qapris söylemek istemiyorsa zorlamaya gerek yok neden ısrar ediyorsunuz dedi ama hala söylemem konusunda konuşmaya devam ettiler. Tüm konuşmalarına ısrarlarına rağmen söylemedim. Konu kapandı konuşmadan çıkıldı.
Bir süre sonra reactor bana elinde birkaç resim olduğunu wallpaper a konu açmak isteyip istemediğimi sordu ben de ne resimleri dedim o da bana bir bayanın resimleri olduğunu söyledi. Ben de yok olmaz o konuyu ben açamam dedim konu kapandı. Bir iki gün sonra forumda jewelin bir konusunu gördüm. Elflerle ilgili bir konuydu ve resimlerden birinden alıntı yaparak konuya cevap vermek istedim. Resim reac ın hesabına aitti. Gerçeği söylemek gerekirse kıskandım. Saçma bir kıskançlıktı evet kabul ediyorum ama bana bir kadının resimlerini konu olarak açar mısın derken jewele o konuyu vermişti. Ama yadırgamamak gerek o sıralarda yeni yeni çıkmaya başlamışlar. Bundan o sırada haberim yoktu. Bunu reac a da söyledim o konuyu kıskandım. O da ne yani 3-5 resimi mi kıskandın dedi. Bilmiyorum ama kıskandım dedim. Konu kapandı. Bu konuyu kıskandığımı birine daha söylemiştim. O da gidip reac a sonsuzluğa senden hoşlanıyor ama sana söyleyemiyor demiş. Onun üzerine reaç msn de bundan sonra benim konularıma yazma teşekkür etme aynı şey benim için de geçerli ben de senin konularına yazmayacağım dedi. Ben bu durumdayım bir anda. Neden diyince yok bir şey dedi ve şimdi çıkmam lazım dedi ve çıktı. Akşam msn ye geldiğinde sordum o da biri bana böyle dedi bundan sonra konularıma ne teşekkür et ne yaz. Aynı şey benim için de geçerli dedi. Ne yani farzet benim öyle bir şey olsa böyle mi davranacaksın dedim evet dedi ben buyum dedi tamam dedim bir daha da konuşmadık. Ertesi gün de silmişti beni. (gerçi bu olay olmasa da durum değişmeyecekti. İlk konuşmaya başladığımızda ismimi ısrarla soran herkese söylediğim sözü ona da söylemiştim. Adımı öğrenmiş olsam aramızda ne değişecek. Yine ben aynı ben olacağım sen aynı sen olacaksın. Değişen ne olacak” sözümü ilanı aşk olarak algılamışlar. Bunu da daha sonradan öğrendim. Yani adımı öğrensen benimle çıkar mısın demekmiş o söz. derler ya senin anlatabilmen karşıdakinin anlama kabiliyetine bağlıdır. Diyecek bir şey yok.
Bu günlerde de forumda bazı konulardan reactor le jewelin çıkmaya başladıklarını fark ettim.
Aradan ne kadar geçti hatırlamıyorum yine forumdaki kişilerle toplu konuşmada konuşuluyordu saatler ilerledikçe herkes çıkmaya başladı konuşmadan. Saat gece 2 gibi ben kırmızıkız ve jewel kaldık. Konuşuyorduk sonra kırmızı da çıktı. (o reac la olan konuşmanın ardından jewel beni silmiş ben sonradan öğrendim bunu. Konuşabilmek için yine ekledi sanırım.) biraz konuştuktan sonra ben jewele açtığın elfler konusunu kıskanmıştım dedim. Bu konuyu ben açtım ama o bir şey söylemedi. O da evet biliyorum reac söyledi dedi ben tabi yine bu halde. Reacdan hoşlanıyormuşsun dedi o gece 2 saat falan konuşmuşuzdur ve ben öyle bir şey olmadığını ona ispatlayamadım.
Aradan bir süre geçti bu arada ara ara iğneli sözler duyuyorum forumda. Ama aldırmıyorum. Görev almak isteyenlere konu açtım. Sanırım 2. hata o oldu oraya başkasını düşünüyorlardı sanırım ben aday oldum. 1. hatam da malum ismimi söylememiştim. Ama o güne kadar herhangi bir tartışma olmadı.
Walpaper da bir konu açtım ve olayların ilk adımı atılmış oldu. Olaylı konu

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin

bu konunun linkini pm le reac a yolladım malum smod ya ben yazılanları silmiyorum hepiniz büyük insanlarsınız kendi aranızda halledin dedi.

o günden sonra msn de de tartışmalar başladı ama 3 kişi arasında. Sonunda ben engelledim bunları.

Aradan yine bir süre geçti. 7/24 sohbet başlığı vardı eskiler bilir. Orada bir team kurulmaya başladı. Adı öcü team. Tahmin edin bakalım öcü kim? Oluşuma buyurun bakın. Herkes adına böyle bir team kurulmaz değerini bilmem gerek

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin (tekil mesajdır. Sağ köşeden konuya girip okuyabilirsiniz. Biraz uzun.

Bu günlerde msn olayları da arttı. İlk konuşmaya alınmam ilginçti. Daredevil_off denilen şahsa öcü team da kim öcü biliyor musun diye sordum beni toplu konuşmaya aldı. Konuşma şu mantıktaydı. Hadi biraz eğlenelim. Aaa sonsuz gelmiş, selamımı almadı çok üzüldüm, onu teselli ediyorum sözleriyle tamamen alaycı bir tavırla. Sonunda şahrk (oyun moduydu sanırım) eylem yoksa ben çıkayım uykum geldi dedi. Sonrasında ben de çıktım.

Bu günlerde bir şiir yazdım foruma verdim. “susmak”… her türlü hakaretlerine rağmen bir şey demedim. Yine 7/24 başlığında mektup gibi bir yazı. Yine hakaretler yine aşağılamalar.

Bu devam etti bu 2007 eylül ayı ramazan. Ya da az öncesi çünkü ramazan boyunca msn konuşmaları devam etti. Konuşmalarda biri kalkıp ben sana her şeyimi anlattım sen bana adını bile söylemedin diye hakaret mi edilmedi, birinin çıktığı kişi herkese kendileriyle ilgili her şeyi anlatıp tüm foruma bunun yayılmasının ardından kız bir sen bu olayı biliyordun sen herkese yaydın diye laf mı sayılmadı. Biri kalkıp o ne söylerse doğru söyler sen bana bir şey yapmadın ama onun söylemesi yeterli diyip hakaret mi etmedi. Ben yine de laf anlatmaya çalışıyorum bunlara gereksiz yere ne gerek varsa. Aynı sözler dönüp duruyor.
Baya uzun bir süre devam etti bu. O sırada göze çarpanlar (ben batanlar diyorum o konuya) konusu açıldı. Orada ortalık karıştı. Forum fazla olmasa da 2 ye bölünmüş bir hal aldı yalancı kolpa kısmına kimisi beni yazıyor kimisi onları yazıyor. Bunları görünce infa kısa bir süreliğine geri çekildi. O bölüm konudan çıkarıldı. Kısa bir süre de olsa ortalık duruldu.
Bir gün kırmızı kız abla foruma soysuzluğa diye biri gelmiş gördün mü dedi. Ben de yok görmedim karşılaşırız elbet dedim. Ben gerçekten safmışım o kişinin o nick i almasının sebebinin benimle alay etmek olduğunu o an hiç düşünmedim. Tesadüf konuyu gördüm konu kapatılmış baya bir sorun çıkmıştı. Konu bu

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilir.Ücretsiz Üye olmak ve forumdan tamamen yararlanmak icin

bu konunun ardından şikayete maximus konu açmış o konu da bu.

İp'leri kontrol ettim , sanırım bir üniversite hesabından üye olmuş arkadaş, bahsedilen arkadaşla ilgili alaycı bir tavırda bulunmadığı takdirde, nickinin bu şekilde kalmasına mani birşey yok

Burada reac ın söylediği ilginç bir üniversite adresi. IP numaraları smodlara ne zamandan beri açık adres verir olmuş.

Bu olaylardan sonra infayla ve jewelle msn de yine konuştuk. Yine reac konusu açıldı konuşuldu malum yine anlatamadım bir yığın hakaretler yine havada uçuştu. Böyle giderse forum 2 ye bölünecek dedi. Bir daha ben seninle ilgili bir şeye karışmayacağım sen de benimkilere karışma dedi. Ben seninle hiçbir şekilde muhatap olmuyorum zaten şimdiye kadar sana forumda hiç karşılık vermedim vermem de dedim. Tamam, işte ben de artık bir şey yazmayacağım dedi. Ardından bir son “köpeklerini topla defol git.” Oldu. Köpeklerim olarak nitelendirilenler (ki hepsi de çok saygıdeğer insanlardır tanıyanlar bilir.) konularda da görünüyor.
Ortalık birkaç ay sakinleşti. O güne kadar msnler ekli olmasına rağmen engelliydi. O konuşmadan sonra ben de onlar da engellemedi. Öylece kaldı. 2007 sonları ve ya 2008 başlarıydı. Bir gün infa selam verdi. Ben de slm yazdım. Bana seninle röportaj yapmak istiyorum dedi ben de tam sözleri hatırlamıyorum ama ne röportajı boşver dedim. (tüm olanlardan sonra bunu söylemesi bile biraz tuhaf) bunu ona da söyledim. Tüm yaşadıklarımıza rağmen bunu neden istiyorsun dedim. o da açtı ağzını yumdu gözünü. Tüm iyi niyetimle geldim forumda eski üyelerdensin dedim seninle röportaj yapmak istedim. Gibisinden bir çok söz ve ardından hakaretler. Konu yine eskilere gitti tartışmalar devam etti. Bu konuşmalar esmasında benim arkamdan konuşuyorsun gibisinden bir söz söyledi. Sen de benim arkamdan konuşuyorsun nasıl ki sana sözler geliyorsa bana da geliyor dedim. O da kim olduğunu söyle yüzleştir dedi. Yüzleştirmeye yüzleştirirdim. Ama bu sefer o kişinin başı derde girerdi. Malum hanfendi admin. kimsenin başını yakmayı istemedim istemem de. Hayır deim ama konuşuyorsun duyuyorum dedim o da bana “ölmüş babamın üzerine yemin ederim ki senin hakkında konuşmadım dedi. Ben de millet çocuklarının üzerine yeminler ediyor boşver. Dedim o da bir gün inşallah benim düştüğüm duruma düşersin kimse sana inanmaz. (yani yemin edersin inanmaz anlamında) o zaman beni hatırlarsın dedi. Ben de tamam eğer bir gün öyle bir duruma düşersem seni hatırlarım dedim ve sonuna da forumda herkes bilir siyah kafalı bir similey vardır msn de elini yere vurarak güler. Onu bıraktım. (bu konu daha sonraları “babamın ölümüne kahkalarla güldü oldu ) bundan sonra iyice köpürdü ve en son söylediği söz ayağımın dibine düşsen bir yudum su vermem. Dağın başında öküzler arasında yaşıyorsun az geliştir kendini, fındık kadar beynin var, tüm söylediklerime el açıp şükretmen lazım az bile söylüyorum gibisinden laflar oldu.

Bu arada ikra’yla da aramız bozulmaya başlamıştı. İfnayla araları iyileşince neler söyledilerse artık. Gerçi tahmin ve duyduklarımla söylediklerinin az bir kısmını da olsa biliyorum.

Ondan da kısaca bahsedeyim. Foruma ilk girdiğim günlerde yani 2006 kasın ayında onunla tanıştık. Forumun ne olduğunu bilmediğim için forumla ilgili birkaç yardımı olmuştu gerek forum içinde gerek pm le. Sonrasında yardımın ne zaman gerekeceği belli olmaz diyerek msn adresini verdi. msn de konuşmaya başladık. 2007 Ocak ayı başlangıcı gibiydi sanırım tarihi hatırlamıyorum. Bu bahsi geçen şahıs msn smileylerinden koca bir kalp yapıp bana gönderdi. Bu ne diyince de kalbim dedi ben de erken değil mi dediğimde öyle kelimeler kullandı ki kendimi taş kalpli hissettim çok kısa bir süre sonra tamam dedim buna. Ve arkadaşlık farklı yönden başladı. Ara ara yok olsa da devam ediyordu. Sonra 6 ay boyunca yok oldu. Tam 6 ay. O 6 ayda ses soluk çıkmadı. Sonrasında geldi ve ara ara küçük konuşmalar başladı. Daha önce olan adı her ne ise yeniden başlama yoluna girdi ama ne var ne yok arası. 2007 sonları mıydı 2008 başları mıydı tam hatırlamıyorum forumda bir şeye denk geldi ve ben bunu sildim. Sildiğimi fark edince olanlar oldu. İslam ve insan bölümü tanışalım başlığında taşlamalar başladı. Daha önce miydi daha sonra mıydı hatırlamıyorum zuzu nickli üye ve ikra konuşurlarken Arnavutça konuşmaya başlamışlardı orada sadece Türkçemiz varken Türkçe konuşsak daha iyi olmaz mı dedim diye olay patlak verdi. Tabi benimle ilgili bir konu olur da birileri gelmez mi geldiler. (o sırada ikra, infa, jewel kanka durumundalar) daha sonraki birkaç olayda da böyle oldu. O olayların birinde ikraya bir pm attım. Onlar için tek kullandığım kötü kelime de oydu o güne kadar.

Sonunda iti köpeği o bölüme soktun ya tebrik ederim gibi bir pm di kelimeleri tam hatırlamıyorum. Ama söyledim. Doğru yanlış tüm yaşadığımız sorunlardan sonra onların benimle ilgili söylediklerini de düşünürsek çok fazla da şey söylemedim aslında. Bunu neden yazdığımı merak edenleriniz vardır mutlaka ilerleyen bölümlerde açıklanacak

Forumda taş atlamalar benimle ilgili birkaç konuya taşlama tarzında yazmalar devam etti. Birine çok gülmüştüm. Bir konu açmıştım ödüllü fotoğraflar diye oraya jewel ilk mesaj hem de ödülü kim verdi sen mi verdin? Diye bir post attı. Evet ben verdim tabi orada cevap vermedim gereksiz çünkü. O konuda da 4 kişi tartıştı inanılır gibi değil (o konu forum 3 hafta geri gittiği günlerde yaşanmıştı. Gerçi yazılanlar da infa tarafından silindi.) O günlerde İslam ve insandaki tanışalım başlığında bu sefer ben ifnaya taş attım. Bir ağabeyimle konuşurken kopuk dadıyı da al gel dağın başında çalışıyorum mangal yaparız demişti. Ben de geliriz. Gerçi biri dağın başında öküzlerle yaşıyorsun demişti dedim. Ertesi gün ve ya daha sonraki gündü tam hatırlamıyorum işlerim vardı internete giremedim. Girdiğimde ortalık birbirine girmişti. Kimin kiminle derdi varsa gelmişti. İfnanın bir yazısını gördüm “nedense muhatap olmam gereken kişiyle muhatap olamıyorum onun fedaileriyle konuşuyorum.” Gibi bir yazıydı. Ona cevabım şu oldu. “işlerim vardı foruma giremedim. Ne güzel terfi etmişler. Daha düne kadar köpeklerimdi şimdi fedailerim olmuş. Ben seni uzun zamandır muhatap almadım almıyorum da. Bu konuyla ilgili son sözlerim.” Gibi bir şey yazdım. Bir daha da bir şey yazan olmadı. Ve daha sonra da daywalker konuyu kapattı. Ertesi gün tüm mesajlar silinmiş ve konu tekrar açılmıştı. Bölüm modu konuyu açmadığını söyledi.

O günden sonra infanın sesi çıkmadı. Onun da sebebi artık konuşmayacağını sessizce bekleyeceğini en küçük bir olayda emeğine acımayacağını söylemiş. Forumda daha önce de çok kişinin emeğini yok etmişlerdi. Normal yani… Neyse o günden sonra gerçekten de sesi çıkmadı.

2008 ağustos sonu ve ya eylül başıydı tarihini net hatırlamıyorum. (bu arada bir şeyi ekleyeyim. İkrayı ben sildikten bir iki ay kadar sonra yeni bir msn adresi alarak beni ekledi. Ben de 2. bir şans vereyim dedim ki ona verdiğim kaçıncı şanstı ben de hatırlamıyorum ekledim.) ara ara selamlaşıyoruz bununla. 3-5 kelime konuşuyoruz. Bir gün kişisel iletime bir şey yazmıştım o da kim diye sordu ben de diyen diyor gibisinden bir şey söyledim. Sonrasında konuşmaya başladık. Forum oyunlarında kim gelsin başlığında zuzu ve jewelin sataşmalıyla ilgili konu açtı tartıştık. (ki orada bahsedilen kişinin jewel olabileceğini aklımdan bile geçirmemiştim. Allah şahit ama sanki o olduğunu biliyormuşum ve bilerek yazmışım gibi tepki aldım.) her neyse işte konuyu açtı tartıştık. Sonra normal sohbete başladı birden kamera yolladı. Önce kabul etmedim. Neden göreceksin dedim. Yalnız değilim diye bahane gösterdim. Sonra tamam dedim. Gece saat 2–3 falan. Bir süre de öyle konuştuk sonra kapattık. Aradan bir aydan fazla zaman geçti. Ramazan bayramından sonra. Foruma girdim. Konularıma bakıyordum bir üye. Benim ismim doğal olarak dikkat çekiyor. Avatara baktım. Başta çözemedim. Ev benim evim arkada bir elbise dolabı üzerinde birkaç bir şey. Resimdeki kişiye dikkatli baktığımda ben olduğumu fark ettim ama bu kadar kötü çıkabilmesi çok tuhaf. Ama normal karşılamak gerek. O resimlerin alınma koşulları düşünüldüğünde normal. Resimler ikra tarafından o görüntülü konuşma sırasında alınmış. Artık ekran görüntüsü mü yoksa özel msn görüntülerini kaydeden bir program sayesinde mi bilmiyorum ve benim kamera bozuk. Kişinin konularını araştırdım. Tanışalım bölümüne konu açmış. Adım şu mesleğim şu yaşım şu şurada oturuyorum. Hepsi doğruydu yaş dışında. Çünkü o bilgiyi iktadan almıştı ve ikra benim yaşımı tam olarak bilmiyordu. Bunu ona söylemiştim aslında ama unutmuş işte. Nereden kısmına da telefon numaramın son 3 hanesi dışında hepsini yazmış.

O gün bir şey yapmadım. Geç saatti çünkü. Ertesi gün okuldan geldikten sonra solaris e ulaştım ve konuyu kapattı. Üyenin nickini değiştirdikten sonra banladı. Ertesi gün saat 10 gibi siteye girdiğimde yeni bir konu açılmıştı yine aynı nickle. Konuda neden “banlandığımı bilmiyorum. Ama yine aranızdayım” gibisinden bir cümle ve altında da infanın bir mesajı “yanlışlık olmuş. Aramıza hoş geldin iyi forumlar.” O konuyu da fofer sildi. Saat 3 gibi infa foruma girer girmez konuyu açtı ve msn den engeli kaldırdı o kaldırınca ben de kaldırdım ve bu yaptığının kanunen suç olduğunu biliyorsundur sanırım dedim. Söylediği şu ne diyeceksin avatar olarak benim resmimi mi kullandın diyeceksin dedi. Doğrusu koca bir forum yöneten birinden beklemediğim bir cevaptı. Kişisel bilgilerin halka açık bir sitede yayımlanamayacağını biliyordur herhalde diye düşünmüştüm. Yanılmışım.
O gün baya konuştuk. Pm lerimi okuduğunu, kırmızı kızın ona yazdığım her şeyi infaya okuttuğunu öğrendim. Benim ikraya yolladığım pm mi söyleyerek herkese arkamdan köpek diyormuşsun dedi. Ben de onu pm le sadece ikraya yazmıştım başka pm le bu şekilde kime yazmışım dedim. O da emine bana okuttu onları dedi. Benim hakkımda konuşmuyorsunuz öyle mi dedim hayır konuşmuyoruz dedi bir de peki msn pm mi oldu diyince laf kalabalığına getirdi işi. O gün şimdilik siliyorum dedi. Ama bir daha hakkımda konuştuğunu duyarsam mahkeme falan dinlemem resimleri bilgilerini foruma veririm diyerek tehdit etti. Sonrasında konuyu kapattı. Bilgileri sildi.
Aradan uzun bir zaman geçti. Bir gün bir pm geldi yollayan asiydi. Namı diğer known. Pm de aynen şu yazıyordu

Forumdaki duruşunuz Çok Hoşuma gidiyor arkadaŞ oLaßiLirmiyiz ************ (yıldız olan yerlerde msn adresi var.)

Bu şekilde biri gelse kabul etmem ama malum forumda sağlam kişilik görünüyor bir de o dönemde bir nişanlılık olayı var yanlış anlıyorumdur dedim ve ekledim. Bunu ona da söyledim. O sıralar iyi niyetli olduğunu düşünüyordum.

Onunla ilk diyaloglar.

1-77.jpg

2-87.jpg

3-79.jpg

4-70.jpg

Ama konuştukça pek de iyi niyetle gelmediğini fark ettim. Konuşmaya başladığımızdan hemen sonra infayı kötülemeye başladı. Ki forumda aralarının nasıl olduğunu biliyordum. Bir iki gün sonra bunu ona da söyledim. Fazla tepki vermedi ki dolaylı olarak da olsa maşa dedim. Ondan sonraki birkaç günde konuşmaya devam ettik. Sonrasında konuşmaların arası seyreldi. Aradan uzun bir zaman geçti. Fotoğraflar bölümüne verdiği bir konu daha önce verilmişti ve hem konuya hem de şikayetler başlığına yazdım. İlk orada patladı.
Aradan zaman geçti. yeniden önce msn de sonrasında da forum oyunlarında sataştı. Mozole de pm le asiyle aranızda sorun ne diye sordu. mozoleyle daha önce çok defa pm le görüşmüştük. Ben de bilmiyorum dedim. msn de sataşan kendisiydi daha önce de pislik yapan kendisiydi dedim. (Pm lerimi okuduğu için infa bunları biliyordur.) sonrasında yine birkaç pm le konuştuktan sonra benim pm lerim okunuyor dedim ne de olsa başkaları hakkında konuşuyordu. o da profilimde msn adresim var ekle dedi. Ekledim. Saatlerce msn de sohbet ettik. Bana asiye mesaj çektiğini ama herhalde uyuduğunu söyledi. Sohbete devam ettik. Konuşma esnasında birçok kişinin gerek görünüşüyle gerek davranışıyla gerek karakteriyle gerek adıyla dalga geçti. Görünüş ve isimler konusu üzerinde kendisine olmaması gerektiğini söyledim. O konuşmaları da buraya veririm ama ismi geçen kişileri seviyor olsam da olmasam da rencide olmalarını istemem. Tanıdıklarımın yorumlarını yaptım. Yapmadım diyemem. İyi ve ya kötü söyledim. Gerçi bu büyük bir oyunun 2. sahnesiymiş sonradan fark ettim.
Gelelim şu beddua konusuna. O sözleri söyledim hala da söylüyorum. İfnanın dün geyikte açılan konuya yazdığı hadiste bir şey çok güzeldi. “Yapılan bir lânetin (bedduanın) yerine vardığında haksız yere yapıldıgını görünce sahibine döneceğini haber verir (Tirmizî, birr 48; Ebû Dâvûd, edep 45)” diyor. Bana yapılan bunca şeyden sonra bunu söylememi doğru bulmayanlar varsa bu onların sorunu. Bu sözü yazdığım kişi mozoleydi. Ama mozole sadece bir bölümü yazmış vermiş kendilerine. Yazının öncesi sonrası yok. Onu da ben vereyim.

5-63.jpg

6-47.jpg

Evet o sözü ben söyledim ve söylediğim kişi de mozole. Kendi söylediklerini de vermiş miydin?

Bu arada en son duyduğum tam bir rezillikti. Özgür mozoleye benim darka asıldığımı söylemiş hiçbir şekilde tanımadığım birine asılmışım.

Bu arada geyik mizahdaki konuda asılmadığını söylüyordu. Onlara ne kadar inanılabilir bilmiyorum ama bir de siz bakın.

(22:06) {..Bir Garantin: ßiLmem sen anLat (=
(22:07) ﻻ OzGuR [: ßu aptaL MahLukat
(22:07) ﻻ OzGuR [: ßeni infanın gönderdigini sandi
(22:07) ﻻ OzGuR [: Omu
(22:07) ﻻ OzGuR [: Onumu anLatti sana
(22:07) ﻻ OzGuR [: Kanka
(22:07) ﻻ OzGuR [: Söylede anLatim
(22:07) {..Bir Garantin: şekerım,canım, vb vb
(22:07) {..Bir Garantin: anLadın sanırım
(22:08) ﻻ OzGuR [: Ihmm
(22:08) ﻻ OzGuR [: ßi aralar suLaniodum evet
(22:08) ﻻ OzGuR [: İnfa
(22:08) ﻻ OzGuR [: Göndermişti
(22:08) ﻻ OzGuR [: Oyun oynicaktim ona
(22:08) ﻻ OzGuR [: Sonra öyLe ßi şerefsizLik yapamicami anLadim
(22:08) ﻻ OzGuR [: Ve siE ettim
(22:08) {..Bir Garantin: Ya oLum mılletın elemanı oLmak sana hıc yakışmamış
(22:08) {..Bir Garantin: harbıden dınLerken canım sıkıLdı
(22:09) ﻻ OzGuR [: OLm eLeman oLmadim
(22:09) {..Bir Garantin: forumda senı ınfa koruduqunda anLamaLıydım
(22:09) ﻻ OzGuR [: Zaten ßende kiLDim ona doguştan
(22:09) ﻻ OzGuR [: İnfa ßeni korumuyoki
(22:09) ﻻ OzGuR [: AsıL en Çok ßana kıLDı ßi zamanlar
(22:09) ﻻ OzGuR [: ßu şekiL Konuşma harßi kiriyorsun ßeni
(22:09) {..Bir Garantin: pekı ınfanın derdı nekı bununLa uqrasıyor
(22:10) {..Bir Garantin: tek sorun
(22:10) {..Bir Garantin: ısmını cısmını soylememesımı
(22:10) ﻻ OzGuR [: Dark anGeLe suLanması
(22:10) ﻻ OzGuR [: GaLißa
(22:10) ﻻ OzGuR [: Oralari tam ßiLmiom
(22:10) {..Bir Garantin: ıftıra atmayın be oLum ne darka suLanması
(22:10) {..Bir Garantin: neyse tmm eywaLLah
(22:10) {..Bir Garantin: sen sen oL kımsenın maşası oLma özgür
(22:10) {..Bir Garantin: biz böLe ögrendık
(22:11) ﻻ OzGuR [: OLm o Kız
(22:11) ﻻ OzGuR [: Öyle ßişiki
(22:11) ﻻ OzGuR [: Sana ne anLatsam inanmazsin
(22:11) ﻻ OzGuR [: O yüzden Sie et
(22:11) {..Bir Garantin: ya oLum
(22:11) {..Bir Garantin: susunca haksız oLursun
(22:11) {..Bir Garantin: bu benım ıcınde qeçerlı
(22:11) {..Bir Garantin: anlat amk ınanayım
(22:11) ﻻ OzGuR [: Ya oLUM
(22:11) ﻻ OzGuR [: Özgür am deLi am manyagı oLmadi için ßöle
(22:12) ﻻ OzGuR [: ßiLmiyormusun
(22:12) {..Bir Garantin: oLum özqürü sormadım sana oLayLarı sordum
(22:12) ﻻ OzGuR [: Her zaman diyorumki Çokta penis
(22:12) ﻻ OzGuR [: Özgür kahpeLik yapmadi işte ßana yakışmayanı yapmadım
(22:12) ﻻ OzGuR [: Yakışani yaptım yoL verdim
(22:12) ﻻ OzGuR [: Daha ne Yakışmamış ßana
(22:12) ﻻ OzGuR [: Kanka
(22:12) ﻻ OzGuR [: Agla

Konuşma bu ama dediğim gibi neye inanırsın.

Benim en büyük hatam insanlara insan olduklarını düşünerek muamele etmek oldu. Ama yine de aynı şekilde davranmaya devam edeceğim.

Gelelim infa nın beni sürekli tehdit ettiği konuya. Yani o nasıl alındığı belli olmayan benim bile kendimi zor tanıdığım resimleri ve kişisel bilgilerimi verme olayına.

Sen zahmet etme saygıdeğer infatuate. Ben yaparım. Tehdit edilmeyi sanırım kimse sevmez.

Evet forumda da hakaretlerle karışık cümlelerle duyduğunuz gibi adım cihan. Muşda yaşıyorum. Aslen buralı değilim. Muşta yaşadığım için bir ara dağ başında öküzler arasında yaşıyorsun denmişti. Doğuda yaşayan herkes öküzmüş demek ki ifnaya göre. İsmim doğru çünkü bu bilgi kırmızı kızdan alınmış. (hani beni melek yüzlü şeytan olarak tanımlayan kişi. Ki intihar etmeye kalktığında ondan km lerce uzakta olduğum halde deliye dönmüştüm. Ayınateşini yanına gönderdim bir şey yapmasın kendine diye. Şeytanlar demek ki insanlara zarar gelmesine üzülüyorlarmış.) öğretmenim bunu biliyorsunuz. Doğum tarihimi 1976 olarak düşünüyorlar ama yanılıyorlar çünkü ikradan yanlış bilgi almışlar. Söylemiştim ona aslında ama unutmuş demek ki. Bu arada ben kendime asla güzel demedim hatta kendimi çirkin bile bulurum. Ama bir şey var ki o resimlerde olduğum kadar değil orada kendimi tanımakta zorlanmıştım.

neyse bu benim işte. Bu resim bir kınada çekilmişti. Kenarlarını aldım başkaları vardı çünkü.

7-41.jpg

Bu da geçen sene kadıköyde fenerbahçenin müzesinde çektirmiştim. Fotoğraf çekmeyi seviyorum ama çektirmeyi hiç sevmedim. O nedenle fazla resmim yok kusura bakmayın.

8-36.jpg

Son söz olarak şunları söylemek istiyorum. Bir insanı dünyadaki bütün insanlara kötüleyebilirsin. Onu o insanların önünde küçük düşürebilir, aşağılayabilirsin, her türlü iftirayı atabilirsin. Ama bir şey önemlidir o insanın gerçekte nasıl biri olduğu. Allah her şeyi görüyor biliyor. İsteyerek bilerek hiçbir kimseyi kırmak istemedim kırmadım da. Hatalar yaptım bu nedenle sevdiğim kişilerden üzdüklerim de oldu. Ama bilerek, isteyerek kırmadım. Kimseye düşmanlık etmedim düşmanca yaklaşmadım. Sevmeyebilirim ama düşmanlık etmedim.

Bundan sonra herkes kendi bildiklerine inansın

öncelikle konuyu ben silmedim, Erdem kardeşimiz içeriği silmiş, yarım saattir bulup geri açmak için uğraşıyorum, nihayet bulabildim, bi arkadaşımız operadan kayıt alıp bana gönderdi, nickimi girdiğimde konudan dışarı atıldığım için werdiği linkleri göremedim, werdiği resimlerden tek tek ss alıp upload ettim, herkesin kendini sawunabilme hakkı wardır, tek uğraşım bunun içindir, infatuate sadece kendisi konuşmaz düşmanıda olsa karşısındakine de söz hakkı werir =)

benim söyleyeceklerim bu kadar destansı olmayacak, yazacaklarımı yazıp bu kabusu sonuna kadar kapatacağım ..

Cihan hanımın dediği gibi kendisiyle yaklaşık 2.5 yıldır husumetimiz wardır, ben hiçbir zaman forumda taraf tutmadım elimden geldiği kadar, çoğu kişinin sawunduğu gibi yetkilerime yada boraya sırtımı dayamış olsaydım sonsuzluğa 2,5 yıl önce banlanmış olurdu, kişisel sorunlarım forumu ilgilendirmez ..

ne yazıkki ben sinsi olamadım, ne söyleyeceksem forum içinde söyledim ama sonsuz ablamız içindeki kini her zaman msnde kustu, forumda tam bir hanımefendiydi, ben onun kadar zeki olamadığım için üzülüyorum şu durumda .. tabi bu durumda infa haksız oldu, durduk yere forumda sonsuza sataşıyor oldu, we birçok kişi bunlardan bir kısmıda arkadaşımdı, sonsuzun anlattıklarıyla bana düşman kesildiler, neden kimse çıkıp sormadı Esra neden böyle dawranıyorsun diye ? psikopat olduğumu mu düşündüler ? ne ruh hastası birşeymişim ben yahu =) elimde kıçıkırık bir banlama yetkisi war diye kraliçe sanmışım kendimi haberim yok =)

ewet roportaj teklif ettim kendisine we bana alakasız bir şekilde arkasından ikra we kendisi için dedikodu yaptığımı iddia etti, ispat et dediğimdeyse karşıma hiçbir şey çıkaramadı, bense bu yaratık için hiç ama hiç değmeyecek birşey yaptım we onun arkasından konuşmadığıma dair rahmetli babamın üstüne yemin ettim, onun bana werdiği cewapsa kahkahalarla gülmek oldu .. ewet o zaman ona dedim ki dağda yaşaya yaşaya insanlıktan çıkmışsın .. kimse benim en değerli warlığımdan bahsederken :durdurun bu tarz bir smiley kullanamaz ..

onun hakkında dedikodu yaptığım isimleri weremem ne de olsa admin demiş, benim hakkımda dedikodu yapanları banlayacak olsaydım sen 2 yıl önce tarihe karışmış olurdun ..

şu an ispatlarıyla birlikte benim hakkımda dedikodumu yaptığı en az 10 kişiyi getirebilirim, kendisi bana 2 tane getirsin yeter benim için =) dedikoduyu yine kabul edebilirim, senelerdir kabul ettim zaten ama ettiği beddualar insanlığa sığar mı ? 15 aydır ben ne çekiyorum aranızdan birinin hiçbir fikri war mı ? yada 3 yılı aşkın zamandır yaşadığım ilişkiye ne emekler werdim ?

ben bu siteye gökten düşmedim, üye oldum paylaşım yaptım adaylık koydum gelen olumlu oylar sonucunda mod oldum, adaylık koydum yönetimin kabul etmesi sonucunda smod oldum, Bora askere gitti yetkilerini bana bıraktı elimden geldiğince yapmaya çalıştım ..bana değilde sana mı bırakacaktı sitesini ?

eğer bugün yetkilerimi kendimi tatmin için insanları ezmek için kullandığımı düşünenler hala warsa wicdanını bir gözden geçirsin ..

hakkkımda söylenenleri gördüm, göremediklerim başka kişiler tarafından söylenenler cabasıdır biliyorum, kimseden açıklama istemiyorum, göreceğimi gördüm anlayacağımı anladım ..

her zaman iyi we adaletli biri olmaya çalıştım, bu tawrım değişmeyecek ama insanlara karşı olan güwenim kesinlikle değişecektir ..

sağlıkcakla kalın ..

vayy sonsuzluga ben bile üzüldüm sana nedense olayları hep kendi acından anlatıp kendini her zaman ki gibi temize cıkarmıssın =)) artık ne kadar temiz denirse

senden dinleyince kendimi tanıyamadım ne kadar sakin biriymişim o sıralar ki sana reac tan hoşlanıomussun diebilmişim 1. si ben bu olayı duydugumda 2 gün seni silmedim ki bi açıklama yaparsın yanlış anlamışsın diyip özür dilersin diye ama sen nedense bizi takip etmekle mesguldun o yüzden haberim yoktu ondan kıskandım deme en basından beri biliyodun

biz öcü team kurmusuz siz jewel ve saz ekibi kurarken sorun olmuyo di mi neden bunu da eklemedin ama siz değil senin kendini acındırarak anlattıgın kişiler bu kişiler sonra kimin haklı oldugunu gördüler zaten

neyse artık ben hep diodum ki haksızsam görürüm ama gördüğüm şey haklı oldugumu cıkardı sen de bence bize ettiğin bedduaların sana geri döndüğünü gör artık

yazacak o kadar şey var ki aslında ama benim kendimi aklamam gereken bi olay olmadıgı için sadece yazdıklarını eksik anlatma demek istedim
infaya da teşekkür ederim söz hakkı tanıgı için

Yaptigim hic biseyden oynadigim oyundan dahi pisman degilim.Esra'yi kiricak incilticek bisey yaptigima inanmiyorum.
Ayrica MozoLe bu yaptigin icin seni defterimden siliyorum seni tanimadim sayiyorum. Allah'a yakin ol bana uzak. Esrayi sevdigim saydigim kadar sitede kimseye sevip saymiyorum suan bu konuda ciddi anlamda kaniniza kadar kufur etmiyosam bu esraya olan sozumdendir. Bilmenizi istedigim bisey daha var esra beni korumuyor birilerinden bu yonde bisiler duymustum hatam varsa butun herseyi silebilirler. Hiç kimsenin benim yaptigim hatayi kabul edip goz yummasi icin sevmiyorum.
Ayrica Kahpelik olayi ilgili olarak Esra icin yapmissam en guzelini yapmisimdir. Sonsuz sana geLince isini mukemmel yapiyorsun Deneme tahtasi bile senden guvenlidir,rezil degildir. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri