Yaklaşık 8 aydır w810 kullanıyorum ve cok memnunum. 512 mb Memory stick duo ile geliyo ama sen 4 gb a kadar yukseltebilirsin. Resim kalitesi. guzel pcye kolay baglanıyo İstedigin kadar java oyun yukleyebilirsin kullanılabilirği kolay. Memnun kalrısın
ben 3 ay oldu w810i alalı
çok mutluyum gayette memnunum
mükemmel müzk çalıyor iPodun falan varsa şimdiden atabilirsin..
ama birazcık daha ses çıkarsa keşke diyo insan evet.. kesinlikle...
bide şarşı hemen yükleniyo. normal konuşursan, hooooo hoooo günlerce (rekorum 8 gündür) dayanıyor. (müzik dinle dinleme farketmez)
kulaklıkları bir estetik harikası , cuk diye oturuyo kulağa hiçbirşey duymuyosun. müziği hissediyoosun.
2,0 mp kamera neyine yetmiyo
bu arada kulaklıklar 2 kere suya düştü banamısın demedi biladersüper halen çalışıyo.
bir de el feneri özelliği var ki "banane ffener ne beee" deme. acaip işe yaradıgı zamanlar oluyo...
bu yaşıma kdr hep nokia kullanmış biri olarak yine yine ve yine sony ericsson diyorum..
iyi araştırmalar. kolay gelsin dostum.
kardes 8 aydır w810i kullanıyorum hıc memnun degılım alacaksan nokıa 6300 al derim sesı cok cıkıyor ekranda super
8 gün nasıl dayanıyo senin anlamadım ben hemen hemen hiç dokunmadan denedim konuşmam 5 dakikayı geçmedi 6 gün zor dayandı ve geceleri kapatmama rağmen (alalı 3 ay oldu)ben 3 ay oldu w810i alalı
çok mutluyum gayette memnunum
mükemmel müzk çalıyor iPodun falan varsa şimdiden atabilirsin..
ama birazcık daha ses çıkarsa keşke diyo insan evet.. kesinlikle...
bide şarşı hemen yükleniyo. normal konuşursan, hooooo hoooo günlerce (rekorum 8 gündür) dayanıyor. (müzik dinle dinleme farketmez)
kulaklıkları bir estetik harikası , cuk diye oturuyo kulağa hiçbirşey duymuyosun. müziği hissediyoosun.
2,0 mp kamera neyine yetmiyo
bu arada kulaklıklar 2 kere suya düştü banamısın demedi biladersüper halen çalışıyo.
bir de el feneri özelliği var ki "banane ffener ne beee" deme. acaip işe yaradıgı zamanlar oluyo...
bu yaşıma kdr hep nokia kullanmış biri olarak yine yine ve yine sony ericsson diyorum..
iyi araştırmalar. kolay gelsin dostum.