********soru?

kaqan

New member
Reaction score
0
msnde seçenekler-gizlilik-engellenenler listesi buraya kadar geldikten sonra mauseyle sağa tıkladıgımızda karşı taraf bizi silmemişse sil yazısı soluk çıkıyor ya işte onları silmenin bir yolu yokmu çok gerekli arkadaşlar -

hotmail kişiler listesindende çıkardım gene silinmiyor karşı taraf silmediyse yokmu çare ?

ewet karşı taraf silmediyse silemessin...

turk hard yok mu bildigin?

bilen yokmu arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar ;

msn listemizde temizlik yapmak istiyoruz ama kimlerin bizi sildiğini veya biz eklediğimizde kabul etmediğini göremiyoruz ..istiyoruzki listemizde sadece listesinde olduklarım kalsın ...kolayı var....
önce msn yi kapatıyoruz hotmaili açıyoruz .. kişi listemizin hepsini seçip sil diyoruz ..
bi ileti geliyo silinsinmi diye evet diyoruz ...sildiğinde kapatıyoruz ...ve yeniden msn yi açıyoruz ..işte şimdi kimlerin listesinde gerçekten varsak onlar bizi eklemiş gibi görünüyo kabul ediyoruz .. böylece silenler ve kabul etmeyenler aradan elenmiş oluyo ...ve listeyi güncellemiş temize çekmiş aynı zamanda listesi dolan arkadaşlar için yer açmış oluyıruz

sinsi-34 nickli üyeye teşekür ederim çünkü ondan alıntı yaptım :D:D

ewet bizi silenler ve kabul etmeyenler silinebilio ..yani deişen bişi yok..silmeyenler silinemio :sigara:

silmeyenleri silemiyoruz bilmem herşeye program var belki bunada program var dedim ama sanırım yok ...genede bilenler yorum yapsın pls

ustalardan yanıt yokmu?

silmeyenleri silmek ten kastın ne anlamadım e madem silmek istiyosun o zaman normal yollardan sil gitsin

VoyVoy kısaca şu benim msn adresimi şerefsiz pkk yanlıları hepsi birden ekledi birbirlerine dagıtmışlar bende o zaman eklemiştim ama şimdi onlara gereken cevabı verdim ama engellenenler listesinden silmiyorum..onların adresini görünce sinirlerim tepeme çıkıyor bu adreside degiştiremiyorum çünkü iş baglantısı var..şimdi o zaman neden ekledin deme çünkü onlara o kadar çok kinim vardıki lafdada olsa gereken cevabı vermek istedim..

Zaten sen onları eklemesen bile,onlar eklediği için engellenenler listesine gidio direk..yapıcak bişi yok galiba..

Geri