Sorun Büyük......

djibram

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bende p4 2.66 256 ram 128 ati ekran kartı 80 gb harddisk western vardı.Birkaç gün önce pc nin içini değiştirdim.dual core 2.4+2 gb ram+256mb onboard+msı 7529 anakart+80 gb western harddisk aldım.Fakat sorunum önceki pc reset atıyordu bilinmeyen sebeblerden,bu yeni parçalar ise hepten şaşırdı.ekran değişik renkler alıyor tamamı beyaz,siyah,pembe vb renkler oluyor...bazen pc kapanıyor bir kaç kezde reset attı....bu arada pegasus atx 380 w power var.lütfen bakarmısınız.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.....

Mavi ekran çıkmıyor windows hatası değil gibi

High power cool-max 350 w almayı düşünüyordum ama..........

hocam psu DEĞİŞTİR sorun çözülücektir

psu değiştireceğim de elimde kalmasın psu....bir de ati 3850 de alacağım High power cool-max 350 yeter mi .Bana da psu da sorun var gibi geldi çin malı zaten...Ama aklımda bir soru var power bu sorunları yaparmı??? bu arada mesajlar için sağolun

bu arada az önce pc nedensiz kapandı

kardeş parçaları sök.bence kısa dewre yapan biyer var.işlemciyi herşeyi anakarttan çıkar yeniden tak.sağlam oturmamış olabilir.eğer aynı sorun dwm ediosa yeni boş bi kasa al derim.

sorunun psu sorunu dostum biraz daha eminim şuan mumkunse aopen thermaltake yada bunun gibi tanınmış markalardan almanı tavsiye ederim.
ekran kartını ati alacak isen yuksek watt çekiyor bu yuzden 400 öneririm

basit bir hesap yapmak için çizgi(asus) sitesinden psu watt hesaplama yapabilirsin..
sakın alıp hemen değiştirme zaten serviste once test edin ondan sonra alın =)

Lamagro Allah razı olsun.baya ilgilendin sağol 430 high power iyimi ne dersin

Bilgisayarın Kendine Reset Atması Ramden Kaynaklanıyor Olabilir. Ekrandaki Maviliklerin Sebebine Gelince Tahminen Monitöre Yakın Hoporlör Varsa Onun Mıknatısından Kaynaklanıyor Olabilir

monitör yanınında hoparlör var ama bilmiyorum.ekranda sadece mavi renk yok.Tam ekranı kaplamış pembe,sarı,yeşil,gri,siyah vb renkler var reset atınca da düzeliyor.kaç kez de format attım.......

http://net.cizgi.com.tr/site/psu.aspx
buradan incelersin ki güvenilir psu lar yazılmış..
430 watt gorunen hi tech psu yüklenmede 380 watt güç verebilir çünkü güvenilirliği yok..
anakartı yakmaya kadar gider ki sen bu listedeki psulara bak.

aopen öneririm fiyat uygundu..

high powera ne dersin lamagro iyi dediler ama

Geri