sorun nortonu silemiyorum

ReM

New member
Reaction score
0
arkdaşlar nortonu yüklemiştim tam olarak değil hata werdi sildim kaspersky kuracam norton kurulu gözükyor ondan kuramıyorum yardım plss program ekle kaldırdan yok dosya olarak nortonu artıom cıkmır cıkanlarıda sildimzaten:eek:

valla aynı sorun bende de var biri yardım ederse çok sevinecem. pc açılırken 4 kere symantec hata mesajı veriyo...

heralde herkes aynı dertten muzdarip e biri cevap wersin

program ekLe kaLdırdan kaLdırsanız dahi c : program files: kLasörünün içinde onun dosyaLarı kaLıyor..onLarıda siLmeyi deneyin yine işinizi görmüyorsa pc ye kuruLum atabiLirsiniz.. daha sağLam bir işLem oLmuş oLur..

sorun zaten norton cdsi tam kurlum sağlamıor bozukmu nee yarıda kesilor am program ekel kaldırda gözükmüyor c deki dosyalarda sildim MSI diebi sorun verior....başk bir antivürüs programı kuramıorum format attıracak zorla makina oda rhatlıcak bende

ya bende nod32 yi silemiyorum :) beyinden sildim ama hala calisiyo yenisini yukliyim diyorum yok yuklenmiyo eskiyi kaldir diyo..
e eskiyi zaten sildim beyinden silmeme ragmen calisiyo bi kop nod32 benden ya:p

yardimci olucak biri varmi ?

zuhahhaaha abi demek ki bu antivirüs programlarınada bi anti virüs programı üretmerli lazım mışşşş.silen yok mu bunları yaw silsekde yerlerinne başka virüs programı yükletmioo ibn.ler

daha cevap bulan biri yokmu yaw

Arkadaşlar bilgisayarı güvenli modda açım daha sonra program ekle kaldırdan silir ve c sürücüsündeki artıklarını temizleyim işe yarayacaktır. İşe yararsa teşekkür edin hiç yokta o yüzden...

Program ekle/kaldirdan otomatik olarak kaldirilamaYan tum anti-virus programlarin "manuel uninstallition" yani el ile kaldirma programlari vardir. Symantec in urunu olan norton antivirusun "removal tool" linkini veriyorum. Buradan indireceginiz kucuk bir program ile tum symantec urunlerinizi sorunsuz kaldirabilirsiniz.

http://service1.symantec.com/SUPPORT/tsgeninfo.nsf/docid/2005033108162039

iyi forumlar

eywallah kardeş ilaç gibi yayrma merhem oldun ne desm azdırr

cok tesekkurler sagol...kurtulduk nortondan

Geri