sorunnnnnnnnnnnnnnnnnn var

Dr_No_07

New member
Reaction score
0
ufak bir sorunum var

merhabalar arkadaslar çok uğraştım günlerdir uğraşıyorum artık yapamadım nere yazacağımıda bulamadım buraya yazdım. internet üzerinden satış yapılan bir site varya reklam olmasın die adını yazmıyorum s.h...nden.com yahu bu siteyi dolaşırken 4-5 yere baktıktan sonra sayfa bulunamadı diyor tarayıcı geçmişini siliyorum fire fox ta ctrl+shift+del yapıp ondan sonra düzeliyor sonra birdaha aynı şey :( explorer da denedim yine aynı oldu. 4-5 farklı bilgisayarda denedim yine aynı oldu ? neden acaba? bulamadım :(
ince bir ayrıntı alakası varmı bilmiyorum ama hani engellenmiş video paylaşım sitesi varya ona girmek için hosts klasöründe ufak bir değişiklik yapıyosun dns leride ayarlıyorsun denediğim bilgisayarların bir çoğunda bu durum sözkonusu idi alakası varmıdır ?:huh:

Biraz daha ciddi baslik atsaydinizda sorunuz yine anlasilirdi. böylesi basliklar dogru ve etik degil,saygilar
HHTUNNEL koskocaman konu acdigin yerin en üstünde yaziyor, giremediginiz video paylasim vs sitelerle sorunlariniza cözüm icin üretilmisdir, denediniz MI ?

Page not found gibi birşey arkadaşın demek istediği öyle oluyo sitenin herhangi bir adresi yanlış yazılmışsa veya silinmişse olur mesela örnek gamer.com&20&cll%of... bunun gibi adresler varsa o hatayı verir

Geri