Soysuzluga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maximus

GeNeRaL
Reaction score
0
http://hackhell.com/showthread.php?t=327490
sebep nedır kımlerledır bılmıyorum ama
yukarıda vermıs oldugum lınktekı konunun sılınmesını rıca edıyorum. bu ne dengesızlıktır. burda bır arkadsızmıza resmen hakaret edılıyo ve bız buna goz yumuyoruz. geregının yapılmasını rıca edıyorum. eger soysuzluga yenı bır uyeyse nıckını degıstırıp gelsın . tesekkurler ıı forumlar

Maxi dayı sen mod degılmısın =) Hosgelmısıın gozukmuyodun.Yonetımde belırtsen 10 no ;) ama bıraksın mıllet bu ıslerıde paylasıma baksa keske.

Kım kımle ne yapmıs :D Kım kıme soyle demıs falan bos ısler, dedıgım gıbı egitim sart, egitemiyosan temizlik sart ;)

Gereklı bıseyler varsa gerekenler yapılıcaktır emınımkı

benim kimse ile ilgim yoktur, bu olanları anlamakta zorluk çekiyorum..       

ay gercekten o ne öle be.maxsi beye katılıyorum..3 msjı var ama baya ilgi çekti.hoş değil bence..

hala anlamış değilim ama, o zaman bu konudan adminlere sesleniyorum nickimi, syslg olarak değişin lütfen      

benim kimse ile ilgim yoktur, bu olanları anlamakta zorluk çekiyorum..       

O halde cok ilginc bir tesadüf olsa gerek.......

Herkez birbirini sevmek zorunda diil, ama bu kimseye bir baskasini toplum arasinda kücük düsürme yada hakaret etme hakki vermez. Ne olursa olsun biraz saygili olalim. Böyle seylere izin verilmemeli..

İp'leri kontrol ettim , sanırım bir üniversite hesabından üye olmuş arkadaş, bahsedilen arkadaşla ilgili alaycı bir tavırda bulunmadığı takdirde, nickinin bu şekilde kalmasına mani birşey yok ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri