SpawN - Yaşayan Efsane

Fyonb

предате&
Reaction score
0
steelseries tarafından sponsor olunarak hazırlanan ve yayınlanması için aylarca beklenen bu videoda, SK Gaming oyuncusu Abdisamad “SpawN” Mohamed‘a ait.
Resmi maçlardan alınmış ve bir çok sahnesini daha önceden görmediğiniz görüntüler mevcut.
Counter-Strike oyunu hayranlarının beğenerek, zevk alarak izleyeceği etkileyici bir movie ..​

http://www.video75.com/ZnLJN-m_n0x/cs-spawn-living-legend-presented-by-steel-series/

walla adamlar yapmış, video budur yani..

SpawN ztn bu dünyadan deil..

bu herifi izleyince gaza geliorm yaw :D

teşekkürler adaş =)

Bu adam wall banLa admin :p

--
SagLam video bende cekicem bi tane az kaLdı :p

AdamLar resmen fiLm çekmiş . Çok fazla uğraştıkları beLLi . HeLaL oLsun vaLLa başka ne denir ki :durdurun:durdurun

Video muhteşem. Eleman da video'ya can katan en önemli unsur olmuş. Gerçekten headshot dışında nadir adam vuruyor belli ki :D Teşekkürler konu için.

Bu Adam Cs Kralı Değil Çünkü Aşmış Ona BAşka Bi Ünvan Vermemiz Gerekir Adamı Tarif Etmek İçin Kelimeler Yetersiz :D

çogu maclarının demleri var. sk-gaming'te izlemiştim bu videoyu. zaten spawn'in söylediğine göre, 1ay boyunca uğraşılmış video için. tekrar tşk fyonb paylasım için

Ağa Adam manyak 1 de mermileri hiç sekmio o çok ii birşey onun yolunu bir öğrensem ama adam harbi hs ci girio 10 kişiye direk hs onun ben bomba imhasına hayranım 2 adam ın yanında adamlar gormuo du adam bombayı imha etti yanlarında süper bir adam

ben muhammedle aynı mapte cogu kez yer aldım match lar olsun public olsun genellikle maç agırlıklı bir insan kendisi çok aşırı heycanlı bi oyun tarzı var :)

spawn cok ıyı bır oyuncu ama benim favorim potti her ne kadarda eski olsada :)

Bayağı uğraşmışLar =) ..
SağoL Kuzen Video için..

var bunda bi ilahi güç...

Geri