spice platium

mchasso

New member
Reaction score
0
ARKADAŞLAR SPİCE PLATIUM KANALI DVB LER ICIN TPS AES KEYLERİ İLE ÇÖZÜLÜYOR FAKAT ŞİFRELER SÜREKLİ DEĞİŞİYOR 15 DAKKA ICIN DEGMEZ O YÜZDEN ŞİFRESİ SABİTLENMEDİĞİ İÇİN KEYİ SABİTLENMEDİ SABİTLENİLDİĞİNDE HEMEN PAYLAŞIM VERİCEM İYİ FORUMLAR HEPİNİZE.

arkadaşlar saat birden sonra şu frekanstan izleyebilirsiniz..
10911 V 27500 private spice....keyler tps eas keylerle aynıdır..20 dk da bir şifre değişir.. tps eas keyleri takip edin..multilerle beraber aynı keyde çalışıyor..

puhaha
ben sana bişi söliim mi
eğer spice'ın şifresini verirsen buradakiler seni TEŞEKKÜRe boğarlar:D

Biz ne için uğraşıyoruz..

Söylediğin de laf değil ben tskr ıcın forumda paylasım verseydım ıkı konu oncekı sayfayı acmaz arkadasların dvb lerınle ılgılenmem bak bakalım soruların cevapları bır gunu gecmısmı ? onemlı olan dostluk her kez ısını gorsun ben onu ısterım karsılık olmasada olur..

Emegine saglık kardess bende bibaska forumda ogrenmistim.tam paylasım diye topic acacaktım ki baktım sen bu olaıyı anlatmıssın.Emeklerıne saglık.

Emeğine Sağlık Keyleri Bekliyoruz :D

bende beqlıyorum sız bı yandan ben bı yandan

DOSTUM WALLA KEYLER SABITLENENE KADAR BEQLICEZ BELKIDE KEYLERİ ŞİFRELEME MODUNU DEĞİŞTİRECEKLER GEÇİCİ OLARAK KULLANIYORLAR BELKİDE BEKLEMEDEYİZ

simatic' Alıntı:
Söylediğin de laf değil ben tskr ıcın forumda paylasım verseydım ıkı konu oncekı sayfayı acmaz arkadasların dvb lerınle ılgılenmem bak bakalım soruların cevapları bır gunu gecmısmı ? onemlı olan dostluk her kez ısını gorsun ben onu ısterım karsılık olmasada olur..
kardeş eğer bu lafı bana dediysen;ben seni üzecek bişi demedim ki sdc o keyleri verirsen sitedeki bütün erkleri mutlu edersin dedim:)
hemen parlama:)

Oke No problemo

YAW HALA EMU YAZILIMLARI PIYASADA DEGIL BAYA OLDU HAZIRLAYAMADILAR YADA SIFRE SISTEMI DEGISTI ONDAN UZADI IS HERALDE YADA BEN BULAMIYORUM GENIS KAPSAMLI BU ARADA VESTEL CIHAZLARINDA FULX BU ARALAR YAYINDAYMIS YENI KEYLER CIHAZINIZDA VAR ISE ARKADAS DEDI BENDE ONUN YALANCISIYIM ARKADASLAR..

saol kardeş bizi düşünmüşsün bişeyler yapmaya çalışıyosun :)

hotbird de eski adıyla spiceplatinium +irdeto şifreleme sistemine geçtiği soyleniyor diğer privatespice ise zaten hiç izleme kısmet olmadı!!!

??

grossherz' Alıntı:
hotbird de eski adıyla spiceplatinium +irdeto şifreleme sistemine geçtiği soyleniyor diğer privatespice ise zaten hiç izleme kısmet olmadı!!!

dostum o pravıte guncel key ıle 01 den 06 ya kadar ızlenıyor spice platıum gıbı kanal ama 01 den 06 ya kadar ızlenılmesı caydırıcı bırde key gırıosun cok uzun ıs .. ızleyen var ama..

Geri