Spor Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

öneri olarak şunu öneriyorum ..

Trabzonspor
Beşiktaş
Galatasaray
Fenerbahçe

gibi takımlar kendi içlerinde oynadıklarında yani derbilerde maç kimin evinde oynanıyorsa o forumun içinde açılsın Trabzonspor - Beşiktaş Maçı Mesela Trabzonspor'un evinde Trabzonspor katagorisine açılsın veya Beşiktaş - Galatasaray maçı beşiktaş katagorisine açılsın diye bi fikrim var ...

tabi size kalmış ...

o zaman çok tartışma çıkar,çünkü herkes kendi böLümünde çok abartmamak şartıyLa istediğini yazabiLir işte hakem kötüydü rakip kötüydü vs diye ama bunu rakip böLümde yazarsa o zmn cevap hakkı doğuyor ve ortaLık karışıyor.. ;)

o zaman çok tartışma çıkar,çünkü herkes kendi böLümünde çok abartmamak şartıyLa istediğini yazabiLir işte hakem kötüydü rakip kötüydü vs diye ama bunu rakip böLümde yazarsa o zmn cevap hakkı doğuyor ve ortaLık karışıyor.. ;)

Kankam Zaten SöyLeyecekLerimi ÖzetLemiş, Kısaca Eski UsüLde Devam EdiLecektir, Çünkü BöyLesi Her İki Takım Taraftarı İçin De Daha SağLıkLı...

Ralist abi Kusra Bakma Konu açma limiti nin 3 old. sanıyordum o yüzden kaleci anketini açtım kusra bakma yani =)

http://www.hackhell.com/besiktas/64...n-bursaspor-seyircisi-yorumu.html#post4820150

-------------------------------------------------------------------------

http://www.hackhell.com/besiktas/64...n-bursaspor-seyircisi-yorumu.html#post4820175

ne zamandan beri bu sitenin sahibi bu arkadaş
sürekli bas git , hadi işine , oraya zıplarsam vs vs .

Ben Senin Aşık oLdugun Takımın Sayfasına GeLeyım Yanımdada 3 5 Arkadaşımı Getıreyım SürekLi O Takımı KaraLamaya SürekLi Küçük Düşürmeye ÇaLışayım Sende SürekLi Sus Tamam mıı ??? Sırf Şikayet Edipte RahatLamak Icın Sıkayet Etme.. Şimdi Ben Buraya 10 Tane Post Koyarım Şok oLursun..

Biz Ne Zaman Başka Bir BöLüme Girerde TatsızLık Yaratır Bu Tarz PostLar Atarsak O Zaman Bizide Sikayet EtsınLer Razıyız.. Ama Biz Adam Gibi TakıLmasını BıLıyoruz Kendımıze Laf Ettirmeyiz..

Biz Savunuyorsak Beşiktaşımızı Savunuyoruz.. Varmı Aksini İnkar Eden ??

Gereksiz MesajLar SiLinmiştir, Konu KapatıLmış OLsa BiLe...

Geri