Spor Bölümü İle İlgili Tüm Şikayet Ve Öneri Başlığınız !!!!

ben duyduğuma göre spor bölümündeki modların hepsi gs imiş bu doğruysa sizce etik midir

cevap vermek bana düşer mi bilemem ama !

geçen hafta içi sürekli eğer takip ediyorsan spor bölümünü bir kışkırtmaca olmuştu fenerli arkadaşları fenerli arkadaşlarda galatasarylılara tepki vermişti doğal olarak eğer takip ettiysen ilk anti^ fener resimleri adlı konuyu açan galatasaraylı üye banlanmıştı..sence yeteri kadar adil değiller mi?

cevap vermek bana düşer mi bilemem ama !

geçen hafta içi sürekli eğer takip ediyorsan spor bölümünü bir kışkırtmaca olmuştu fenerli arkadaşları fenerli arkadaşlarda galatasarylılara tepki vermişti doğal olarak eğer takip ettiysen ilk anti^ fener resimleri adlı konuyu açan galatasaraylı üye banlanmıştı..sence yeteri kadar adil değiller mi?

ben bu konuyu tartışmıyorum dostum adiller veya adil değilller benim sorduğum bu bölümdeki mod arkadaşların hepsi gs lımı eger gslı ise bu etik mi???

ben duyduğuma göre spor bölümündeki modların hepsi gs imiş bu doğruysa sizce etik midir

böLümün eski bir (gsLi) mod'u oLarak cvp vermek istedim..
bence soruyu değiştirmeLisin.. yani eğer modLardan birinin taraf tuttuğunu gördüysen buraya veya geneL şikayetLere derdini anLatırsın.. iyi forumLar..

böLümün eski bir (gsLi) mod'u oLarak cvp vermek istedim..
bence soruyu değiştirmeLisin.. yani eğer modLardan birinin taraf tuttuğunu gördüysen buraya veya geneL şikayetLere derdini anLatırsın.. iyi forumLar..

usta ben mod arkadaşların taraf tutup tutmadığı ile ilgili birşey söylemedim ben diyorum ki bu arkadaşların hepsi gs ise bu etik mi? ben mod arkadaşları eleştirmiyorum sadece size soruyorum

etikLikLe aLakası yok ki.. sonuçta onLar orada görevLerini yaparken tuttukLarı takımı unutuyorLar.. yani oraya mod oLan biri gsLi de oLsa fbLi de oLsa aynı şeyLeri yapması gerekiyor ki yapıyorLar da..
hepsinin gsLi oLması bi amacın ürünü değiL,o böLüme başka takımLardan uygun aday çıkmadığı için..

etikLikLe aLakası yok ki.. sonuçta onLar orada görevLerini yaparken tuttukLarı takımı unutuyorLar.. yani oraya mod oLan biri gsLi de oLsa fbLi de oLsa aynı şeyLeri yapması gerekiyor ki yapıyorLar da..
hepsinin gsLi oLması bi amacın ürünü değiL,o böLüme başka takımLardan uygun aday çıkmadığı için..

olurmu ustam etiklikle alakası olmaz mı mod arkadaşlar ne kadar adil ve tarafsız olurlarsa olsunlar bu yanlış bence spor bölümünde 4 adet mod olmalı ve hepsi ayrı takımları tutmalı ki eşitlik olsun burda kimse yanlış anlamasın ben mod arkadaşları eleştirmiyorum onlara sen kötüsün diyede birşey demiyorum sadece bu sistemin yanlış olduğunu düşünüyorum ve inanıyorum ki benim gibi düşünen çok arkadaş var

ustam o senin kişisel düşüncen burası öneri ve şikayet bölümü ve bende kendimce önerimi ve şikayetimi sundum ve düşüncemin doğru olduğunu düşünüyorum ve site yöneticilerinin bu konuyu düşünmesi gerektiği görüşündeyim

Bu Olaya Bakış Açısıyla Alakalı Galatasaraylı - Fenerbahçeli - Beşiktaşlı Veya X Takımını Burda Spor Bölümünde Mod Olan Herkesin Bir Takımı Olacağı Doğrudur Ama Burada Görev Talep Eden Ve Seçilen İnsanların Takımlarına Göre Seçilmesi Gibi Birşey Söz Konusu Değil Senin Mantığınla Düşünecek Olursak Örneğin Siyasete De Sağcı Ve Solcu İki Mod Gerekiyor Çalışan Ve Spor Bölümünü İsteyip Hakeden İnsanların Bu Şekilde Yönlendirilmeleri Yanlış Bu Bölümde X Takımını Tutan Bir Mod Olduğunda Diğer X Takımını Tutan Bir Başka Üye Çalıştığı Ve Hakettiği Halde Mod Olamayacakmıdır Bumudur Peki Sence Bu Etik Midir?

Kısacası Kimsenin Tuttuğu Takım Kimseyi İlgilendirmez Önemli Olan Bölümde Her Takıma Karşı Adil Bir Ortamı Sağlayabiliyor Mu Bunu Başarabiliyor Mu Bu Önemli Olaylara Yüzeysel Bakmayalım...

Konu Kapanmıştır...

Edit : Şikayeti Olan Arkadaşlarımız Buraya Şikayetlerini Belirtebilirler http://www.hackhell.com/forumdisplay.php?f=3

Bundan Sonra Yazılacak Benzer Mesajlar Silinecektir...

Keyifli Forumlar...

Geri