Spor Bölümü Bjk Basligina Mod Adayiyim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taßiki (+) Ne Zaman GöRsem Ordasın..:p
oRaya Mod İhityacı WaRsa Oda NeRon'duR...
+1905

+1 arkadaşım hem mod olmak isteyen arkadaşların önünü açmak lazım..demi..:)

Cem Uzan ucuz demis ..
Sen 500 Ykr diyoRsun ..
500 Ykr = 5 ytL edeR yuah yani :goz:

Bu Arada böLüme yeteRli buluyorum mod Sayısını ..
Hem oRaya mod oLacak biR kisi Asla Fanatik oLmamaLı !!
Hem kendine Sahip oLamadın ban yemene neden oLan bi böLüm ..
Bence ASLa Fanatik biRi oLmamaLı .. TaRafsız tercih ediLmeLi ..

Uzun LaFın kıSası
-1

farketmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez. isteyen olsun , yani:++++++++++++++++++++++

neron olsun takdir ettiğim beşiktaşlı banlanmak bence mod olmayı engellemez boş bi anına gelmiştir yanlış konuşmuştur her insan hata yapar olaya sizde objektif yaklaşın...
+1907

daha kaç gün oldu fb beşiktaş maçı yüzünden banlanmamış mıydın? :saskin

mod olursan şayet beşiktaş bölümüne yazan fb, gs, ts ve diğer takım taraftarlarının olumsuz sözlerine ne karşılık vereceksin çok merak ediyorum.

artık girişe yazarsın "beşiktaşlı olmayanlar giremez" :D

takıma göre mod'Luk veriLmesinden yana değiLim mod'Lugu böLüm geneLi için düşünüyorum yüzden -1 böLüm geneLi için aday oLsaydın yine -1 verirdim..

500 kuruş 5 ytl yapar neron napcan sen ülkeyimi batırcan allah belanı vermesin senin

kardeşime +1 demek isterdim ama mod olduktan sonra böyle kışkırtıcı avatarlar kullanmamalısın mesela biraz fanatik yaklaşıosun durulman lazım fazla fanatik birisinin bide takım bölümene mod olması kötü olur

başka bi bölüme aday olsan fanatikliğin bir heves olarak görülebilir ama aday olduğun bölüm fanatikliği kaldıramaz o yüzden + veremiyorum malesef

Aslında + Vermek İsterdimde Bazı Anlarda Çok Ani Çıkışların Var O Bölümde Aşırı Fanatik Olmanda Ayrı Bir Endişe Yaratıyor Biraz Daha Zaman Lazım Ve İlerde De Tek Bölüme Değilde Spor Bölümüne Komple Mod Olman Dileklerimle Şimdilik - İmparator Neron :)

Seni çok severim biliyosun Neron'cum.
Ama sen de bazen çok fevri olabiliyorsun.
Mod'luk görevi fevri davranmaya toleransı olmayan bir müessese.
Yapı olarak genç yaşına rağmen o bölümde layıkıyla görev yapan Lazish modluğa aday arkadaşlara çok güzel bir örnek teşkil ediyor.
Spor bölümü fanatik ve duyarsız arkadaşlarımızın çokça insanı çileden çıkarabildiği bir yer.
Bunlara hoşgörüsü ve toleransı en üst seviyede olmalı insanın.

Yoksa senin çalışkanlığına , efendiliğine , kardeşliğine diyecek yok.
Zaten Uploader team'desin. Güzel bir görevin var.
Başka bir bölümde de ilerde mod olabilirsin.
Ama spor bölümü için bence henüz çok erken.
O yüzden " - " veriyorum. Ama seni seviyorum kardeşim. :D

Sımdılık bu teklıfını askıya alalım ılerı bı tarıhte tekrar gundeme getırırız ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri