ρ σ ѕ є ι ∂ σ η' Alıntı:
fakat belki de onun gönlünden geçen yer H.U.T değil spor bölümüdür
]
freemitnick' Alıntı:sen neden celalleniyorsun? fikir alışverişi yapılıyor sen neden post kasıyorsun? sustum sustum ama kendisi yorum yazcaksa (ki gerekmiyor kanımca) sana ne oluyor?
la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.... :angry
edit:
aşağıdaki insancığa PM ile uyarıda bulundumha şöyle birşey var, damarıma basanın damarını keserim gibi bir kötü huyum var.
zannetmesin bazı ban delileri son kez banlandılar... akıl yaşta değil baştadır, şüphesiz ancak akıl yaşıda çocuk olanları başta uyarıyor sonra gereğini yapıyoruz. abileri olarak kulak çekmek hakkımız...
![]()
![]()
ĦĄЯĄMÍ' Alıntı:modlar arasında bölünme var
yaprak dökümü başladı
biz aileydik bozulduk
geçin bunları arada bir olur böyle şeyler bazen kişiler profösyonelce değilde duygularıyla hareket eder. burdaki mevzuda bundan ibaret.
eğer bir guruplaşma söz konusuysa daha öncede olduğu gibi gurup yapan lar ( terbiyesizler :d ) banlanıp giderler.
bence konuya artık kimse komik yorumlar yapmasın saygı sadece saygı
aday olmuş en doğal hakkı
yakışı kalan yorumu yapıp çekilmektir. kışkırtmak kötü
bide bu kışkırtmalara cevap verip konu sahibinin avukatlığını yapmakta kötü
benim adaylığa yorumuma gelince
hakkında hayırlısı baba yiğit artı oyum senin olsun =)
freemitnick' Alıntı:pm den uyardığım insan saygısızlık yapıyor,
msn den ekleyip saygısızlık eden var,
kuyruk acısı derler ya, sağlam yere mesaj göndermişim demekki...
"ban" meselesini açtım, 3 kişi üzerine alınmış, halbuki altımdaki insana yazdım. "damarıma basma keserim" lafı yine altımdakineydi, yine 3-5 kişi üzerine alnımış...
yangına körüklemi gitmeli? oy bile vermedim, gelip hakaret edenler, arkamdan küfredenler olmuş, haberleri geliyor...
ben ilk geldiğimde Hüseyin abimizdi, halada öyle... yaşca büyük olduğundan değil kişiliğineydi saygım, theozy de öyle, genco da diğer arkadaşlarda..
aile dedik, televizyonlara çıkıncada HH deydik, bir numara olduğundada, benimsedik herkesi en başından beri, türlü gece muhabbetlerimiz oldu, mutluluklarımızı paylaştık, hüzünlerimizide...
ama gördükki, arkamızdan gelenler ne saygı ne sevgi biliyorlar... 3 yıldız eklenince rütbesine bayanlara küfretmeye kadar gidiyorlar, tehdit mailleri, pm leri...
bana yorum yazanlara baktım şöyle bir, hepsinin bir kuyruk acısı var, hatırladım...
bu arada gördünmü St... sabret deyince de millet azıyormuş...
biz daha buradayız, her zaman burada olduğumuz gibi...
merak eden varsa oyum -...
ve konuya 2. ve son mesajımdır... kişisel sorunlar burada tartışılmaz, tartışılmamalı...
freemitnick' Alıntı:ben ilk geldiğimde Hüseyin abimizdi, halada öyle... yaşca büyük olduğundan değil kişiliğineydi saygım, theozy de öyle, genco da diğer arkadaşlarda..
aile dedik, televizyonlara çıkıncada HH deydik, bir numara olduğundada, benimsedik herkesi en başından beri, türlü gece muhabbetlerimiz oldu, mutluluklarımızı paylaştık, hüzünlerimizide...
ama gördükki, arkamızdan gelenler ne saygı ne sevgi biliyorlar... 3 yıldız eklenince rütbesine bayanlara küfretmeye kadar gidiyorlar, tehdit mailleri, pm leri......
"ban" meselesini açtım, 3 kişi üzerine alınmış, halbuki altımdaki insana yazdım. "damarıma basma keserim" lafı yine altımdakineydi, yine 3-5 kişi üzerine alnımış...
yangına körüklemi gitmeli? oy bile vermedim, gelip hakaret edenler, arkamdan küfredenler olmuş, haberleri geliyor...
ben ilk geldiğimde Hüseyin abimizdi, halada öyle... yaşca büyük olduğundan değil kişiliğineydi saygım, theozy de öyle, genco da diğer arkadaşlarda..
ama gördükki, arkamızdan gelenler ne saygı ne sevgi biliyorlar... 3 yıldız eklenince rütbesine bayanlara küfretmeye kadar gidiyorlar, tehdit mailleri, pm leri...
bana yorum yazanlara baktım şöyle bir, hepsinin bir kuyruk acısı var, hatırladım...
ve konuya 2. ve son mesajımdır... kişisel sorunlar burada tartışılmaz, tartışılmamalı...