Bence sonuna dek hakediyorsun...
Hackhell ile tanışıklığım çok uzun bir zaman olmadı. Ama girdiğim günden beridir gözüme ilk çarpan üylerden bir tanesi LAZİSH kardeşim idi. Hasta bir Galatasaray'lı olarak genelde GS forumundaki tüm konuları takip eder ve elimden geldiğince de yorum yazmaya çalışırım. Aynı zamanda da karadenizli oluşumdan dolayı LAZİSH kardeşimle ortak noktalarımız tesadüfen çakıştı.
Kişisel ortak yanlarımız bir kenara , kendisini sadece GS forumlarına konu açarken ya da mesaj yazarken görmüyorum. Diğer spor forumlarında da açtığı konular ve yaptığı objektif yorumlar var. MOD olacak birinde de bence en önemli olan özellik bu olsa gerek. Yani objektif olabilecek. Tarafsızlık ve sağduyu ilkesi ile olaylara yaklaşacak. Polemik yaratmayacak ve saygılı olacak. Ayrıca araştırmacı ve takipçi olacak. Muhattap olduğu kişiler ve olaylar hakkında yeterince malumat toplayacak. Bir de kimseyi diğerinden ayırmayacak.
Bence LAZİSH kardeşim bu özelliklerin tümünü kendi bünyesinde barındırıyor. Forumları çok sıkı takip ediyor ve gördüğüm kadarıyla da sürekli aktif. Ki bu da olmazsa olmaz hususlardan biri. Objektif davranacağından , herkese eşit mesafede kalabileceğinden , ayrımcılık yapmayacağından ve saygı çerçevesinin dışına asla çıkmayacağından adım kadar eminim. O yüzden kendisini asistan mod olarak görmeyi çok istediğimi ve bunu da sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum.
İnşallah en kısa sürede mod olur ve hakettiği bi payeyi apoletinde gururla taşır.
+1905
Sevgi ve saygılarımla...