- Reaction score
- 0
böLüm yöneticisi + demiş hakkediyosunda + 1903 hayırLısı oLsun..
BöLüm içinde tonLarca konu açman yönetici oLabiLeceğinin göstergesi oLamaz istersen onbin tane konu aç önemLi oLan yönetici oLabiLme oLgunLuğuna erişebiLmektir.8 ay o kadar iç açıcı ve uzun bir süre değiL.HeLe ki biLgisayarı iLk açan birisi için.Sen yönetici oLabiLmek için kendi çukurunu kendin kazıyorsun çünkü yöneticiLiği direk oLarak açtığın konuLarLa iLişkiLendiriyorsun.O böLüm için ReaList ve Erdem kardeşLerim o kadar çaLıştıLar ki ve sonunda yönetici oLduLar.Sen aceLeci davranıyorsun...
ßir daha söyLüyorum yöneticiLik=konu açmak değiLdir.YöneticiLik=oLgunLuktur.
OLumsuz yönLerin kadar iyi yönLerinde yok değiL.Çok fazLa onLine'sın ve forumda yüz kızartıcı bir suç işLememişsin.KimseyLe tartıştığını görmedim kimseyede saygısızLık yaptığını görmedim.Açıkçası eksi yönLerin kadar artı yönLerinde war...Başka bir oLumLu durumda şu;BöLüm moderatörü artı vermiş sanırım erdemde artı verecek.
Bu yüzden iki ayrı kefeye koyarsak oLumsuz ve oLumLu durumLarın dengede duruyor ve bu yüzden sonuç nötr kaLıyor kardeşim...
Gerçekçi oLursak böyLe.Hakkında en hayırLısı oLması diLeğiyLe...
Konuyu yeni gördüm Erce bence biraz daha bekleyip konunu ileriki zamanlarda açabilirdin
ama açmış bulunmuşsun neyse Ne diyeceğime geleyim;
bölümde aktifliğin gözden kaçmıyor Konu açma durumun gayet iyi
+1905 diyerek Hakkında hayırlı olmasını dilerim...
Üye Olduğu Tarihten İtibaren Bölümle İç İçesin 8 Ayda 700ü Aşkın Konun Ve Bölümle Yakından İlgilenmen Bakımından Bölüm Modu Olarak Ben Uygun Görüyorum +1905 Hayırlısı Olsun...