Spor Videoları Bölümüne Mod. Adayıyım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

visi0n

ѕтαη∂.ву &
Reaction score
0
Merhaba Arkadaşlar. ;

Bir süredir bu bölümde takılmaktayım.Eğer sizlerinde isteği olursa bu bölüme Mod. olmak istiyorum.Hem bölümün Mod'u olmadıgından hemde ilgilendigimden dolayı bu bölüm için böyle bir basvuruda bulunmus durumdayım.Diyeceksiniz ki "Neden zırt pırt konu acıyorsun.Sen donanım'ı istemiyormuydun.?." tabii kide istiyorum ama bu bölümünde bir Mod'a ihtiyacı var diye düsünüyorum.1'incisi bu.2'incisi ise Lamagro Arkadasımızın Donanım Bölümü Mod adaylık konusunun sonuclanmamasındandır.Herneyse Kısa ve öz olursa sevinirim + / - tüm yorumlarınızı bekliyorum.Gerekli tüm acıklamalar düşüncemce yapılmıstır.

İyi Seyirler Diliyorum ;)

Saygılarımla..
Bölüme Girmek İçin Lütfen Tıklayınız.

aga seni ben donanım'a dşünüyordum ..

neyse .. Hakkında hayırlısı olsun diyorum ..

+61

hakkında hayırLısı oLsun
+1907

İkinci ßir by_eror vakası olmasın da =)

+ Visionuma =)

benden gerek gördüğün kadar artı visi : ++++++++++

hangi bölüme talipsen oraya artım sana visi.

İzLenimLerim DoqruLtusunda Oyumu - oLarak Deqiştiriyorum -1907

+ veriyorum başaracağına inanıyorum

Bölümde 42 konun ve 0 mesajın var
Ayrıca ben senin sözkonusu bölüme son zamanlarda konu kasmaya başladığının gayet de farkındayım
Bu nedenlerden dolayı oyum
şimdilik -1905
Daha sonrası için why not diyelim

Donanımdan Sonra YeLkenLerı Batıya Çevirdin Farkındayız..Tamam bu Bızı ıLgıLendırmez Fakat http://www.hackhell.com/spor-videolari/ BöLüme BakıLdıqında Çok İyi AnLaşıLıyorki Sadece ''NBA'' StarLarının SmaçLarı BasketLeri Vb Vb 1 Mesaj BiLe aLmamış KonuLarı Yıqmışsın.Neyse Özet oLarak oLumsuz -1903(oLumsuz)

......+1923....

Biraz heyecanLı yerinde duramayan birisin.Ama özünde kraL bir insansın.Sana oyum herzaman +dır kadeşim ;)

DonaNIM ßöLümü iÇin + ZeytinßurnuLu

Spor VideoLaRI ßöLümü iÇiN - ZeytinßurnuLu

HaKKINDa HayırLı oLSun..

ben de seni donanıma düşünüyordum,
daha diğer konunun 40'ı çıkmadı ama bayağı istekLisin,
+Lowe ..

Önce Donanım Sonra Spor Videoları.. Birbirinden Çok Farklı 2 Bölüm = )

O Kadar Hackhelldeyim Ama O bölüme Konu Kasana Kadar Sporla İlgilendiğini Hiç Görmedim.

Pek Bi Bilgin Yok Kanaatindeyim Sporla İlgili

-38

Bazı arkada$(Lar) Visi'nin son zamanLarda sporda kastığını söyLüyorda..Bende o arkada$a demek istiyorum ki biraz gerçekçi oL.Senin ne farkın vardı ki Visi'den ? aduLt oLmadı diye spora atLayan oda oLmayınca Cep teLefonLarına atLayan sen deiLmisin ?
Neyse poLemik yaratmak istemiyorum ama yinede kendi gerçekLerini örtbas edenLer var..
Neyse visicim sana geLince gerçekten sitede çok iyi i$Ler çıkarıyorsun..Hemen hemen her böLümde aktifsin birkaç böLüm hariç nereye adayLık koysan artı veririm zaten site geneLinde aktif bir üyesin.Kendini sevdirebiLen sempatik birisisin =) Daha ne diyeyim ?
FazLa söze ne hacet ?
+ Karde$im hayırLısı oLsun

Bazı arkada$(Lar) Visi'nin son zamanLarda sporda kastığını söyLüyorda..Bende o arkada$a demek istiyorum ki biraz gerçekçi oL.Senin ne farkın vardı ki Visi'den ? aduLt oLmadı diye spora atLayan oda oLmayınca Cep teLefonLarına atLayan sen deiLmisin ?
Neyse poLemik yaratmak istemiyorum ama yinede kendi gerçekLerini örtbas edenLer var..

Neymiş senin benle bu kadar alıp veremediğin bee.Halbuki sitede muhabbetim olmayan birisisin.Meseleye gelecek olursak visinin konusunda bu tarz mesajlar yazmaktan hiç mi hiç haz almıyorum zaten bu da konudaki son mesajım olacaktır önce bunu belirtmek isterim:goz:
Ben oyumu vermişim, oyumun nedenini dilim döndüğünce açıklamaya çalışmışım sen gelmiş başkasının adaylık konusunda oy kullanan başka birisinin oyunu değerlendirmeye kalkıyorsun.Zamanında açmış olduğum mod adaylıkları da kimsenin düşünüp,yorum yapacağı konular değildir.O konular zaten zamanında değerlendirilmesi gereken merciler tarafından sitedeki performansıma göre değerlendirildi,olumlu veya olumsuz yönde sonuçlandırıldı.Karar verilen grubun içinde bulunmadığına göre olur olmadık yerlerde ve gereksiz zamanlarda hem de konu bambaşka birisinin başvuru konusuyken tekrardan yorum yapmaya çalışmanı mantık sınırları çerçevesinde göremiyorum:saskin Aynı zamanda şunu da belirtmek isterim ki ben de visi0n ın donanım bölümünde mod olmasını her zaman destekleyenlerdenim ne zamanki donanım bölümünde kendini göstermek istedi her zaman için + oyumla kendisine desteğimi belli ederim:victory

Her neyse visi0n'dan konusuna bu tarz bir mesaj yazmak zorunda bırakıldığımdan dolayı kendi adıma tekrardan özür diliyorum.Konuya son mesajım olduğunu yinelemek isterim:goz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri