Staj Defteri

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
İndireceğiniz Ödev ya da Tez'in Mini Özeti ...

Staj Defterlerinin Kullanılmasında Dikkat Edilecek Noktalar: 1. Yapılan iş ilgili açıklama. 1.1 Her sayfanın başlık kısmı doldurulacaktır. 1.2 İş konusu hakkında özet olarak ön bilgi verilecektir. 1.3 Yapılan iş teknik bir rapor şeklinde yazılacaktır. 2. Yapılan şema ve yazılan yazılar ilgili açıklama. 2.1 Şema ve planlar temiz, ölçekli ve düzenli olacaktır. 2.2 Yazılar düzgün okunaklı ve normlara uygun olacaktır. 2.3 Yazılar bizzat yapılan

Ekli dosyalar

• hackhell_elektroteknik_202.zip
    149 KB · Görüntüleme: 330
yaw benim yaptığım staj dosyamda eksik varmı die merak ediom bende aslında şuanda başlığıda görünce merak ettim bu çalışmalrın için tşk.

selams bana bir kaç dakika içinde bilgisayar teknolojisi ve programcılığı staj defteri lazım içinde xp kurulumunu da anlatan bir staj defteri notu elinizde mevcutsa hemen yollayın teşekkür ederim

Ben staj dosyasını bi kaç şey yazıp verdim ama yinede kabul etttiler.
xp kurulumunu basit bi şekilde anlatayım:

xp cd takıp pc reset atılır, bios'tan cd'rom birinci konuma alınır ve kaydedilir. bilgisayar yeniden başlar ve karşımıza cd yüklemeye devam etmek için bir tuşa basın uyarısı gelir (bir tuşa basılır). windows mavi yükleme ekranı dolduktan sonra enter tuşana basılarak geçelir, daha sonra karşımıza windows sözleşmesi gelir bunuda F8 basarak geçeriz.Disk bölme ekranına gelindiğinde eyer önceden yüklü windows warsa görecektir, yoksa sadece disk alanını gösterir. C tuşuna basarak istenilen bölme işlemi yapılarak enter basılıp NTFS dosyalandırma biçmi şeçilerek işleme devam edilir.:clap

Geri