Sabahları 7de kalkıp işyerine gidiyorum.
Babamın işyeri (market) arka tarafında bilişim odası var benim
Açıyorum bilgisayarlarımı saat 9'a kadar onlarla ilgileniyorum. Bu sıralar bütlere kaldık, 9:10'da eve gidip sınavlara çalışıyorum Eylülün 4ünde. 12de işimi bitirip 1 saat eski aşklarımı düşünüyorum. Hep keşke diip duruyorum
1'de tekrar ofisciğime geliyorum

Ne sabah kahvaltısı ne öğlen yemeği. Bazen arkadaşlar çağırıyor onlara gidiyorum onlar söylerse yemek yiyorum. Acaip beleşçiyim ehauh
saat 5te yeniden derse geçiyorum çok zor ama olsun..
Saat 9da yeniden ofisciğe geliyorum. Bu arada ben ofiscikteyken market boştaysa onunlada ilgileniyorum. Bu yüzden çok yoğun oluyorum.
Bazı zamanlar teknik servisine baktığım cafelerden çağrı geliyor onlara gidiyorum.
Uygun fiyatlı parça bulursam onları satıp geliyorum
Saat 12'de marketi kapatıyoruz hemen cep telefonundan msn'e giriyorum.Benim için vazgeçilmez bi tutku saat 3te çıkıyorum, 5e kadar partnerimle konuşuyorum
saat 5:15'te rüyalar alemine dalıyorum ve tekrar 7de kalkıyorum....
Tabii 2 günde 1, ders çalışırken uyuyorum

Kim dayanabilir ki 1,5 saat uykuya
Boş kaldıkça hayata lanet okuyorum, hosting işi yapıyorum, nerde iş verecek biri olursa onun peşinden koşuyorum, 2 haftada 1 cuma namazına gidiyorum. Ailemle takışıyorum (birgün babam evden kovacak)
Ama aklımda hep bugün hangi sponsoru keklesek, nerden para kırsak fikri var

Hep bugün dünden daha ileri ne yapabiliriz diye düşünüp projelere dalıyorum. Çok zevkli oluyor...
Ne kadar monoton ve cins bir hayat değil mi?