Star Trek 11 - Uzay YoLu

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
STAR TREK
UZAY YOLU

4zur6x.jpg
Televizyonun efsane bilimkurgu dizisi “Uzay Yolu”nun yeni sinema filminde unutulmaz kahramanlarımızın gençlik yıllarına geri döneceğiz.
150 milyon dolar yapım bütçeli dev prodüksiyon “Star TrekMayıs 2009’da tüm dünya sinemalarında aynı anda gösterilmeye başlanacak.
Filmde, Kaptan Kirk, Mister Spock, Doktor McCoy ve mühendis Scott’un Yıldız Filosu Akademisi’ndeki ilk tanışmaları ve Atılgan uzay gemisiyle ilk yolculuğa çıkmaları anlatılacak...
Paramount Pictures’ın sunacağı filmin yönetmenliğini, “Mission: Impossible III” ile adını duyuran J.J. Abrams’ın üstleneceği açıklandı. Senaryosunu ise “Mission: Impossible III”, “The Island” ve “Transformers”a da imzasını atmış olan Alex Kurtzman – Roberto Orci ikilisi yazacak.​

IMDB

» Star Trek (2009)

Star-Trek-11.jpg

Yönetmen: J.J. Abrams
Tür: Action,Sci-Fi
Ülke: USA,Germany
Dil: English
Konu: A chronicle of the early days of James T. Kirk and his fellow USS Enterprise crew members. |
tp.gif
tp.gif
(920 oy)
Süre: 126 dk
Ödüller: 1 win
Oyuncular (ilk 5): Chris Pine, Jennifer Morrison, Zoe Saldana, Zachary Quinto, Simon Pegg

IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0796366/

Arkadaşlar filmi izledim ben nçokk beğendim o eski günlere götürüyor insanı heyecan verici

Geri