- Reaction score
- 0

büyüyünce bende yapcam apla
ne güzel çalışmalar öyle,keşke avimin duvarını süsleseler
bir tane yapıp göndereyim sana abi :biggrin:
ama bu kadar güzel olmayabilir söyleyeyim![]()
nasıl ya sen bu tarz sân'atla mı uğraşıyodun? :biggrin: abla ben bi vesikalık fotomu göndereyim de beni şöyle padişah şeklinde çizer misin? :biggrin: Böyle bıyıklarım kulaklarıma kadar uzanıyormuş gibi bir hayal gücünü de katmanı takdirle karşılarım... Genç osman gibi yeni ergenliğe girmiş cillop surat olmasın :biggrin:
şimdiye kadar 2 portre yaptım. çok iyi değilim açıkçası sonra çizerim portreni bu ben miyim diye olay çıkarma :tongue_smilie:
Daha ördek gönderecektin :redface:
bu arada kaç resmin var? burada uygun bi paraya okutalım... ""Sonsuzluğa da Vinci"" yapalım seni. Menajerin olurum yalnız
![]()
bir tane yapıp göndereyim sana abi :biggrin:
ama bu kadar güzel olmayabilir söyleyeyim![]()
ördeğini yaptım da sana gelmedi sadece biliyorsun :biggrin: benden ayrılamadı![]()
da vinci falan olmayayım kalsınsağol yine de :biggrin:
Abla biraz daha geliştirmeye ihtiyacın olsa da bu halde bile çok güzeller.resimlerin çok güzeller kurs neyim al. büyüyünce ressam olursun :biggrin:
teşekkür ederim tamam hemen bir kursa yazılıyorum :biggrin :001_tongue:
SEYDİALİ' Alıntı:ben hiç suluboya göremedim
Çok kıskandım ya ben de paint kalem çalışması yaptım... Hem de sadece çiçek değil evi çizdim :biggrin:
![]()
bu da sana genç :durdurun
![]()
vatadaş bunun 12 lik olanı daha guzel :durdurun
Ben de zamanında aynı lafı resim hocasına söylemiştim. O zaman herkes bana imrenirdi böyle bi resim çizmiştim
![]()
sonra hoca bana 8 lisi ile de yaparsın.. Oynamasını bilmeyen gelin yerim dar dermiş dedi.. O gün bugündür bu konuda kendime olan güvenim sarsıldı...