Surum Yukseltelimmi? [ÖNEMLİ]

Sürüm değiştirelimmi?

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sonucta burda gecıcı degılız dımı ?

ewt hepimiz bu fani dünyada geçiciyiz yeni sürümü görmeden gitmek istemem:)

ama şöyle bir eksi olacak. iyi paylaşım lar eskide kaldı geyikte artık paylaşımların çoğu werildiği için teşekkür azalacaktır... bazı bölümler içinde geçerli olacak birşey..

SQULACHİ' Alıntı:
sonucta burda gecıcı degılız dımı ?

ewt hepimiz bu fani dünyada geçiciyiz yeni sürümü görmeden gitmek istemem:)

ama şöyle bir eksi olacak. iyi paylaşım lar eskide kaldı geyikte artık paylaşımların çoğu werildiği için teşekkür azalacaktır... bazı bölümler içinde geçerli olacak birşey..
BZizde kendimiz uretiriz squ ama zor oluyo yaw ....

HackHell Kuzey Irakta filan mı yapsak :):)

valla tşk sen düşün 2700 tşkrün var silinecek olan onlar benimki seninkinden az ama yeni sürümde bir açık bulursam varya paso kendime tşk edeceğim :)

Edit:Yawww millet amma ağlamış haaaa online süresiydi tşkdü arkadaşlar hepimiz burdayız zamanla yine yaparız yeterki ALLAH can sağlığı versin bu mesajım için çakal tşk etmiş olm silinecek elini yazık yeni sürümde bir birimizin boş msjlarına bile tşk edelim anca yakalarız o sayıyı :)

onlıne suresı ve tşk nedırkı elının kiri onemlı olan daha hızlı ve daha iyi bir hh ise benden tam destek kesınlıkle degıssın :) yınede soyle son bır kez online sureme bakayım :)

ben gelenekçi olduğumdan bu uygulamayı desteklemiyorum ---

artık çoğunluk ne derse de ,ona uyarız ,,,,,

online sürelerinin ve teşekkürlerin silinmesi ise bana göre kötü olur ,,,

Bence yenilik her zaman iyidir değiştirilsin diyorum
smiley12ne.gif

su günlerde her yönden yenlikçiyiz devletimiz olsun ailevi olsun askeri olsun siyasi olsun her yönden yeniliklere gidioz valla hackhelldede yenilik olmalı bence

screen çekin belki sürüm değişincede imzalar açılır oraya koyarsınız

bu sürümde iyiydi yaw :)
harbi online süreleri gitmese iyi olurdu :)

şimdi kalsın diyicem daha mantıklı olucak..
o kadr çalışmamız fln var :)

ama hackhell ,için faydalı olursa tabiki değişsin

değişmöesinni seçtim :)
gönlüm el vermesede :D

HH daha iyi olur böylece siteye girişler kolaylaşır.

ewet bencede güsel olur . hem hersey yen1den baslar :) ama fazla uzun surmes1n . hemen bugun halletsen :)+ msjlarda gidecek mi?

Dark sana %100 güvenirim ;) bir değişikliği oylamaya sunduğuna göre teknik açıdan bizim için daha iyisi olacak demekir, o sebeple cevabım "EVET".. Fakat rica olarak temamız kalabilirse iyi olur, güzeldi valla.. Bide DATABASE sıfırlanmayack değil mi? Konular gidicekse böyle bir şeye asla gidilmemeli diorm?

evet hızlı olucaksa olsun derim arkadaşlar.....online mesaj sayısı okadar önemli değil
tekrardan olabilir yeni bir stil niye olmasın...

WARTOX' Alıntı:
Dark sana %100 güvenirim ;) bir değişikliği oylamaya sunduğuna göre teknik açıdan bizim için daha iyisi olacak demekir, o sebeple cevabım "EVET".. Fakat rica olarak temamız kalabilirse iyi olur, güzeldi valla.. Bide DATABASE sıfırlanmayack değil mi? Konular gidicekse böyle bir şeye asla gidilmemeli diorm?
konular gidermi dostum hiç.intihar olur o zaman:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri