Suudi Arabistanda Çölden Fırlayan İlginç Şey!!!

gercekten kutluorm arkadasim iste konu budur emege saygi sıradisi esrarengiz olay supersin

arkadaslar bide f1sk1ran kumun içinde resmen bi surat beliriyoo dikkat ettnizmi

:durdurun arkadaslar bide f1sk1ran kumun içinde resmen bi surat beliriyoo dikkat ettnizmi

Arkadaşlar, bazen gökten birşey iner ve toprağı yarıp gidermiş. Kimse bunun ne olduğunu ve neden olduğunu bilmediği için bu olaya SIR adını vermişler. Bugün de sıklıkla kullandığımız Sır kelimesi o olay sebebiyle dilimize girmiştir. Sanıyorum Bu olayda bir SIR.
Allah'u Alem...

Bildiğin kaynak bu abi be.Su bu ya.Buralarda her yıl olur böyle şeyler.Kahverengi olmasının nedeniyse toprak.

bana cok ilginç geldi ama su patlaması olabilir

aazım açık izledim..faketir umarım..trafik normal devam ediodu..burda olsa düşünemiorm :durdurun

evet arkadaşlar ilginç bir olay ama muhakkak bir açıklaması vardır tahminimce jeolojik bir olaydır ancak ben kızıyorum böyle görüntülere çünkü sanki kıyamet kopuyormuş gibi ayet el kürsi de eklenmiş arkasına elbetteki allahın hikmeti ama bu insanların yapmak istedikleri şu 'bakın kıyamet kopuyor veya aklınızıbaşınıza alın allah azabını gösteriyor' gibi bir hava verilmeye çalışılmış paylaşım yapan arkadaşa değil tabi lafım onu böyle süsleyip püsleyene unutmayalım arkadaşlar zaten ahir zamanda yaşamaktayız ve allahın bize göstereceği en büyük azap kıyametin kopması olarak geçiyor kitaplarda bu şekilde hikmetinden sual soramayacağımız ancak açıklaması olabilen görüntüler azabın ifadesi olamaz bunu bu hale getiren her kimse hesabı şu 'gök gürledi hırsız namuslu oldu' uzun bi açıklama oldu ama inşallah demek istediğimi anlatabilmişimdin umarım...

GAz gaz kesin gaz...Hemende ilginçlik yüklenmiş...Bilmediğimiz şey olsa bari gazzzzzzzzzzzzzz

Petrol olmasın sakın o fırlayan ilginç şey:)))))))))))

abi hiç bişey anlamadım .. :saskin

Geri