sxe\wimdows 7 sorunu????

Yeşil Gözlü

Altın Üye
Reaction score
0
arkadaşlar işletim sistemim windows 7 sorunum ise şu:
sxe açılıyor ancak oyunu açınca anında reset atıyo pc?

neden olabilir??

sxe win7 ile uyumlu deilmi hala? (uyumlu olmasa hiç açmaz bence)

acer laptop a xp olarak format ta atamıyorum çok zor durumdayım :S

lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olurlar ise çok sevinirim...

cs 1.6 hayal mi oldu şimdi?

vista ve win7 de bu sorunun kaynağı oLarak eğer kuLLanıyorsan internet downLoad manager sebebiyet veriyor..eğer idman kuLLanıyorsan onun için çözümü mevcut..eğer kuLLanmıyorsan sxe'yi çaLıştırdıktan hemen sonra oyun ya da herhangi bir uyguLama başLatma..biraz zaman geçmesini bekLe üzerinden zira sxe'yi çaLıştırdıktan hemen sonra biLgisayarımı dahi tıkLasan pc'res atabiLiyor..

vista ve win7 de bu sorunun kaynağı oLarak eğer kuLLanıyorsan internet downLoad manager sebebiyet veriyor..eğer idman kuLLanıyorsan onun için çözümü mevcut..eğer kuLLanmıyorsan sxe'yi çaLıştırdıktan hemen sonra oyun ya da herhangi bir uyguLama başLatma..biraz zaman geçmesini bekLe üzerinden zira sxe'yi çaLıştırdıktan hemen sonra biLgisayarımı dahi tıkLasan pc'res atabiLiyor..

teşekkürler fyonb şimdi vaktim yok ama sonra deneyeceğim şunu bilmek istiyorum sorun uyumluluk deil değilmi? yani sxe win7 uyumlu sürüm çıkardı?

evet sxe win7 uyumLudur..

yok fyonb sorun aynı komşunun laptop tada aynı sorun var oda win7 acaba bu sorun sadece laptop larda olabilirmi? (ama masaüstünde win7 yüklüykende denedim yine res attı sonra yine xp ye çevirdim ama laptopta öyle bi şansım yok şimdi sürücüleri olan bi xp indiriyorum onu denicem laptop a inş. olur)

Yeşil gözlü sorun bendede vardı çözdüm sana bir sorun var counter - strike 1.6yı nerden indirdin acaba?

Bende ilk burdan indirmiştim v26dı fyonbun linkinden indirdim ama zamanla öğrendim ki v26 patch çok sorumluymuş üstüne v23 patch yükledim ama ise yaramadı ne yaptıysam olmadı sonra normal csyi indirdim ve sonuç olumlu. Yani özetle hackhellden indirdiğin csyi sil internette yada hackhellde counter strike 1.6 v7 diye aratırsan bulabilirsin indirdiğin zaman sadece v23 patch yükle ve sonucu yaz.

Bende ilk burdan indirmiştim v26dı fyonbun linkinden indirdim ama zamanla öğrendim ki v26 patch çok sorumluymuş üstüne v23 patch yükledim ama ise yaramadı ne yaptıysam olmadı sonra normal csyi indirdim ve sonuç olumlu. Yani özetle hackhellden indirdiğin csyi sil internette yada hackhellde counter strike 1.6 v7 diye aratırsan bulabilirsin indirdiğin zaman sadece v23 patch yükle ve sonucu yaz.

eyvallah kardeşim çok teşekkürler başladım indirmeye oyunu v7 den kurup sonra hh den indirdiğim v23 ü tekrar mı kurucam üzerine?

yanlız bendeki v23 değil v26 ymış acaba yine sorun olurmu??

neyse deneriz hepsini olmadı v23 üde indiririz

v7i indirdikten sonra internete cs 1.6 v23 patch yaz zaten çıkar en sorunsuzu v23tür. Zaten ufak boyutludur en fazla 30mbdir. Indirdikten sonra kur onu dene olacaktır eminim

yardımcı olduysam ne mutlu bana ben bu sorun için 3 ayımı harcadım sonunda sxe oldu v26 patch sorunluymuş çok geç anladım. yalnız sxeyi 1 kere kapatırsan 1 daha algılamıyor bilgisayara reset atman gerekiy cok muhim bir sorun değil sxeyi her zaman acık tutarak sorunu cozebilirsin....

Bu sorunu yaşayan birçok arkadaş var aslında fyonb isterse böyle bir konu açıp linklerini kendim upload edebilirim.. Herkes açısından daha iyi olur.

Bu sorunu yaşayan birçok arkadaş var aslında fyonb isterse böyle bir konu açıp linklerini kendim upload edebilirim.. Herkes açısından daha iyi olur.

dağıtıcı firma tarafından şikayet geLdiği için zaten mevcut oLan konuLar adminimiz tarafından siLindi..o yüzden konu açamıyorum..zaten gerekLi tüm dökümanLar eLimde mevcut ancak konuyu en azından bu böLüme açmak yasak..eğer payLaşım yapacaksanız oyun dağıtımLarı böLümünee Lütfen..

Geri