Symbian Program [ İStek BaşLığı ]

N 73 icin Navigation varmiydi
birde nasil yüklenecek ve bedavami söylersen iyi olurdu
Simdiden tesekkürleeer

birader ben 6630 ve n80 için tomtom navigasyon yol ve harita prg istiyorum tabiyki crackli elinde var ise veya nereden bulabilecegimi biliyorsan cevap göndermeni isterim şimdiden teşekkürler

koyugul' Alıntı:
birader ben 6630 ve n80 için tomtom navigasyon yol ve harita prg istiyorum tabiyki crackli elinde var ise veya nereden bulabilecegimi biliyorsan cevap göndermeni isterim şimdiden teşekkürler

6.sayfada bununla ilgili bilgi verdim simdiye kadar cikarilan en son ve en yei olani bi onu dene..

denizriza' Alıntı:
N 73 icin Navigation varmiydi
birde nasil yüklenecek ve bedavami söylersen iyi olurdu
Simdiden tesekkürleeer

yukarıdakı alıntı ıle derdın aynı 6.Sayfa!!

selam arkadasim. ben yurt disindan Nokia 6280 getirdim kayit islemini yaptirdim fakat SimLock ( sim kilidi) var. Trde sormadigim yer kalmadi sim kilidini kiramadilar. bir yardimci olursan cok sevinirim. mail yolla lütfen.

yenerium' Alıntı:
selam arkadasim. ben yurt disindan Nokia 6280 getirdim kayit islemini yaptirdim fakat SimLock ( sim kilidi) var. Trde sormadigim yer kalmadi sim kilidini kiramadilar. bir yardimci olursan cok sevinirim. mail yolla lütfen.

Dostum ii demissinde bu bir suc yani bilinse bile aciklanmaz bu 1
Nokia degilde samsung larda email atilarak aciliyor bu aralar sonyericsson larda da deneniyor bu 2 bolum moduna sor izin verirsen oda bana pm atsın sana arastırıp gondereyım ama yasal degil benden solemesi..

Formu yasal olmayan işlerden kapattırmıyalım:)

Aheng tum msjlarına tşk ettim senden tek istedigim 6640 için WinVista ve Quake4 temasini istiyorum umarim bula bilirsin her yere baktım bulamadım :(

Fo®eVe®' Alıntı:
Aheng tum msjlarına tşk ettim senden tek istedigim 6640 için WinVista ve Quake4 temasini istiyorum umarim bula bilirsin her yere baktım bulamadım :(

Öncelikle sagol dostum buda istediklerin Birde 6640 demissin 6630 dige dusundum koydum:D

2rrkju9.jpg

http://rapidshare.com/files/24790522/WinVista3.zip.html

434kndg.jpg

http://rapidshare.com/files/24790831/Quake4.zip.html

kardeş, paylaşım için teşekkürler! Eğer bulabilirsen N73 için Atatürk'lü veya Türk Bayraklı tema bulabilir misin?? şimdiden ellerine ve emeğine sağlık

Çok teşekkür ederim Aheng kardeş! Çok güzel emek olmuş. Devamını beklerim. Sağol

kardeş bende subzero marka bluetooth var ama cd si yok bana yardım etsene

star_craft' Alıntı:
kardeş bende subzero marka bluetooth var ama cd si yok bana yardım etsene

Tel için program isteklerinizi belirtiniz
O dediğin Driver

kardes 6. sayfada verdigin Turkiye haritasinin oldugu gibi yunanistan haritasinida bulabilirmisin tomtom programi icin?simdiden tskrlr

Geri