Symbian Program [ İStek BaşLığı ]

nokia 6151 simlock kırılır mı :) tesekkurler

belki de cevap gelmeyecek ama ben yine de şansımı deniyim n95 için dosya şifreleme ya da gizleme programı var mı

bende nokia 3500 için gerekli programlar istiorum size zahmet.messenger ve antivirüs gibi...saolasın şimdiden...

N81 için symbain programlar lazım ... acil . emeğine sağlık usta

n73 pc ye tanıtıcam gerekli cd pls

Arkadaşlar bunu sadece konuyu açana değil herkese soruyorum..
Nokia s60 için bir tane ekran koruyucu programı kullanıyordum..dijital takvim ve saat modu vardı,normal klasik akrepli yelkovanlı modu vardı,ekran koruyucu olarak resim felan da koyulabiliyordu..Yanlışlıkla silindi ve program bende yok..Programı bilen paylaşabilirse çok müteşekkir olacam..Hiç olmadı bilenler adını söylesin ordan araştırayım..Bi yardım :)

Edit:
Yoğun araştırmalarım sonucu programın ismini hatırladım ve buldum..
Sizinle de paylaşayım dedim..Muhtemelen daha önce verilmiştir ama buraya yazmamın bi sakıncası olmaz sanırım..Nokia'nın ekranındaki o ince çizgi şeklindeki saat ve tarihten kurtulmanız için birebir..

pl49wk.jpg

Program Adı : PowerLock
Versiyon : s60
Download

:) Dostum Yoruldun sanirim istekler Bitmez :)

bende 6120c serisi simlock nasil yapabilirim program adi alabilirmiyim diyecektim
:) Tesekurler

ahenq 6680 için anti virüs prog. ingilizce türkçe ve almanca sözlük ve office programları(word,excel ve powerpoint) varsa eklermisin konu açılalı 1 seneyi geçmiş ama inş cevap verirsin kardeşim şimdiden teşekkür edrim

aheng aga 6600 için blacklist die bi program var.. saat 3 şimdi.4 saattir arıyorum bulamadım.. bu sitede rapidli linkler var. ben yurt netinden bağlandığım için rapid kullanmam imkansız. millet sömürüyo. neyse benim durum bu. bana 6600 programlarıyla ilgili rapidsiz bi link versene yada blacklist programını mailime atarmısın? [email protected] şimdiden çok teşkkür ettim aga. çok iyi iş yapyosunuz

aheng buldum aga sonunda.. eywallah .

s40 için excel bulabilirsen çok minnettar kalırım :)

sağoL bu konu için kardeşim...
senden eğer buLabiLir isen jar jad uzantıLı 5300 teLefonunda çaLışacak kLasör şifreLeme programı ve
seni arayan bazı kişiLeri engeLLemek için program var buLabiLirsen sevinirim sağoLL.
eyw..

N73 guzel oyun tema ve uzaktan kumanda programları varsa verırsenız sevınırım tesekkurler sımdıden

N73 guzel oyun tema ve uzaktan kumanda programları varsa verırsenız sevınırım tesekkurler sımdıden

birde söylemeyi unuttum n73 icin tus kilidi programı varmı cok kontrumu yedı bu durum yaa sagı solu arayıp duruyoo tel kendı kendıne yada otomatık tus kılıdıne almanın bir yolu varmı guvenlık kılıdı degıl

Şok Şok Sizi Arayanın Oturduğu Şehri Adresini Görün !! %100

Sizi Arayanın Oturduğu Şehri Öğrenin Genellikle Polislerin Kullandığı Bu Programı Size Tanıtmak İsterim. Radar 2.0 Bu Programı Telefonunuza İndirdikten Sonra Sizi Biris Aradığı Zaman Rahatlıkla Yerini Tespit Edebilirsiniz!!.
Polisler Sucluların Yerını Bole Tespit Ediyor Her Polisin Telefonunda Genellikle Var Bu Program.
BIG 845364 Yaz. 6600 Sms Gonder Sonra Telefonuna 2 Kontur Karsılında İnecek Program. Kendını Otomatik Kuruyo.
Ve Menuye Yerleşiyo.
Biris Sizi Aradığında Konusmanız Bittikten Sonra Menuden Radar 2.0 Adlı Programı Açıp Sizi Arayan Kişinin Karsısında Oturduğu Şehri Hadda Adresini Bile Yazabilir. Şehri Kesin Yazıyor Ama Adresininde Yazma Olanağı Var.
Yakın Bir Yerlerdeyse Adresıde Yazar.
Örneğin O An Oturduğu Kafenin İsmi Adresi Gibi

::Not::
Tarafımca Denenmiştir.
2 Kontur Gitmektedir.
Döküman Alıntı Deyıldır Bana Ayitdir.!!
Tüm Oparetörlerde Geçerlidir.
Yeni Üyeyim Sıkı Bir Paylaşım Yapıyım Dedim. :)

iyi günler benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.Sorunum şu ki benim telefonum nokia 6680 telefon hafıza sorunu çıkarıyor.Şöyle ki durduk yere hafızadan bazı bilgileri silin diyor.Ama telefon hafızası 1GB hafızanan 200 MB dolu gerisi boş ortalama 800 MB boş telefonun kendi hafızası boş telefonda yüklü olan 2 tane anti virüs programı var adları şunlar.VirusScan Mobile boyutu :872kb / symantec security 842kb bu programlar yüklü.Bana zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Geri