TÜRKİYE 0 - 2 Portekiz (EURO 2008 A Grubu İLk Maçı) (TEK BAŞLIK)

Bu takımdan ve teknik direktörden bi cacıl olmaz.... Arda gibi adamı yedek bırakıp mevlüt

denen adı sanı duyulmamış futbolcuyu oynatan adamdanda bi halt beklenmez... Neyse

4 gün sonra veda ederiz turnuvaya benden sölemesi...Ruh yok bu adamlarda...

bu kadroyla ancak bu kadar olur.Emre hiç top oynamadı.gökhan zaten devamlı sakat.yazık yani

fatih terim ne yapmaya çalışıyor anlam veremedim
emre 60dan sonra resmen bitti ısrarla devam etti (elinde daha hazır topcular olmasına ragmen)
ilk gol desen nihat efendinin top kaybıyla geldi
ya futbolu bilmeyen adam bile biliyor nihat tek forvet oyuncusu degil bundada ısrar ediyor
aslen türk olmamasına ragmen sahadaki türklerden daha çok kanla başla oynayan kazım ve marcoya helal olsun

Servet,Kazım,Aurelio,Hakan Balta dışında maçı isteyen yoktu.

Nihat yerine Semihle başlansaydı ilerde daha çok topa hakim olabilirdik..Maalesef topu adamlara verip üzerimize gelmelerini bekledik.Tuncay sakatlıktan çıktıgından mıdır nedir ilk defa top oynuyormuş gibiydi,Nihat silik,Gökhan Zan müzmin sakat

Yine de önümüzdeki 2 maçı kazanabilecek kapasitedeyiz,sadece defans yapmak isteyen bir takım vardı sahada 0-0 a yatmak.hücuma bile göstermelik çıktık..İsviçreyi 2. maçta yenersek Çek Cumhuriyetini de yeneriz

Terim Kişisel Hırsları Uğruna Çoğu Oyuncuyu Turnuvaya Getirmediği Gibi Getirdiği Adamlardan Da Gerekli Adamları Kesiyor Kadro Tam Bi Fiyasko Ardayı Geçtim Gökdeniz Neden Alınmaz Yenilen Golden Sonra En Azından Terim Hem Kendini Hemde Milli Takımı Bitirici Hamleler Yapıyor Çok Yanlış Yolda :eek:ut:

bu kadar rezil bir futbol olmaz ki. tuncaya o futbolu yakistiramadim... arda olsa bence baya sey farkli olurdu neyse önemli olan bir dahaki maclari daha düzgün oynamak

C. Ronaldo kadar koşan bir oyuncumu olmadı. resmen ayakta uyuyoduk. maç sahada gezerek kazanılmaz. Arda gibi adamın varken oyuna sokma. bir kere bile orta yapamayan hakan baltayı 90 dakka oynatan. sahafa ne yaptığını bilmeden gezen tuncayı çıkarmayan fatih terime bir lafım var bu takım ne zaman 3 pas yapabilecek

tamam Tuncay hücumda berbattı,zaten bugun maçta hücum düşünen 1,taş çatlasa 2 adam vardı.Sol kanatta ilk yarıda Ronaldo yu erittiler Hakan Balta ile..mecburen sağa geçti Ronaldo..Arda oyunda olsa sol kanadımız ne olacaktı?

Geçmiş olsun Türkiyem bu kadro ile olmaz fatih hocam ümit karan yok arda yok yılların tecrübesi hakan şükür yok fatih tekke gökdeniz yok .

tek kelimeyle berbat,rezil bi futbol oynadık yazıklar olsun size
ne pres var, ne çalım var,ne kaleye şut var hiçbiri yok üst üste hatalar
Adamlar sürekli atak yaptılar 3 tane de direkten dönen topları var
volkan kazması aynı son dakkada ikinci golüde attılar
sadece adamlar oynadılar ve kazandılar helal olsun onlara
siz bu kafayla devam ettikçe bi ... yapamazsınız çocuklar

Önümüzdeki maç isviçreyle ama bu kadroyla ve bu oyunla hiç sanmıyorum:mad::Sopa:mad::Sopa:mad::Sopa

bu komple fatih terimin hatası bu kadar artist bir adam olamaz cünkü futbolcuları korkarak oynattırdı kimse birşey yapamadı iyi oynayarak yenilirsin birşey dememde bu futbol olmaz bu kadar normal oyunumuzu oynasaydık daha iyi bir skor olurdu göz var nizam var kormuş oyuncular öyle oynadılar gözlerinde büyütmüşler portekizi biz oynasaydık normal oyunmuzu portekiz okadar fazla gelemezdi üzreimize arda gibi adam yok sashada ayagında topa vurmaya korkan bir tuncay bu ne ya fatih terim anca hava yapmasını biliyor ya bir taktik verseydinde öyle cıksalardı hiç olmassa koşan adamlar hepsi orta sahada pres deseydin o zaman işler degişirdi yuh diyorum başka birşey demiyorum cok acaip kızgınım fatih terime artis herif bir galatasaraylı olarak

imPARAtor terim efendi bi de basın toplantısında utanmadan başabaş mücsdele ettik dedi benim bütün gece uykum kaçtı. bu kadroyu oluşturuan isimlerle ve bu sistemle nasıl başarı beklenebilir? kişisel hırslarını takımın önüne geçirdin de ne oldu terim ? adamlar ezdi bizi perişan etti.

fatih terimin kurduğun kadro kadar rezil bi kadro görmedim :Saskin

maçta oynayan isimler belliydi zaten : kazım, aurelio, serveT

ya tuncayın ne işi var kadroda sakat gibi oynadı onun yerine ardayı koysaydın ya Terim!!!

Geri