TÜRKİYE 2 - 3 Almanya (EURO 2008 Yarı FinaLi - TEK BAŞLIK)

2vud7wx.jpg

Üzülerek Söylüyorum Ki Bugün İşimiz Çok Çok Zor Ve Bugün Buraya Kadar Diyorum Neden Mi?

- Kalede Rüştü Tam Bir El Bombası. Yapısı Gereği Zor Pozisyonları Çıkaran Ama Olmadık Pozisyonlarda Yaptığı Hatalarla Takımı Bir Anda Demoralize Edebilicek Yapıda Bir Kaleci.

- Defansta Sadece Gökhan Zan Var Rakipte Her Türlü Topa Sert Ve Düzgün Vurabilen Defansları Aşırı Zorlayan Schweinsteiger - Ballack - Podolski - Klose Gibi Oyunculara Sahip.

- Orta Sahamızda Sadece Oyuncu Kurucu Tipinde Hamit Var Ve Onların Üstümüze Daha Çok Gelecekleri Aşikar.

- Forvette İki Kısmen Tecrübesiz Oyuncumuz Var Orta Sahalarından Yardımlaşmalı, Sağlam, Kalıplı Ve Uzun Boylu Alman Defansı Arasında Şekerin Suda Erimesi Gibi Eriyebiliceklerini Düşünüyorum.

- Yapmamız Gereken Aslında Belli Bir Taktikte Yok Bizim Yine Belli Olmayan Ve İman Gücüyle Yüklenecez Şansımız Bizden Yana Mı Değil Mi İşte Bugün Bunu Gerçekten Göreceğiz Ama İşin Aslına Bakarsanız Malesef Pekte Sanmıyorum =(

Üzülerek Söylüyorum Ki Bugün İşimiz Çok Çok Zor Ve Bugün Buraya Kadar Diyorum Neden Mi?

- Kalede Rüştü Tam Bir El Bombası. Yapısı Gereği Zor Pozisyonları Çıkaran Ama Olmadık Pozisyonlarda Yaptığı Hatalarla Takımı Bir Anda Demoralize Edebilicek Yapıda Bir Kaleci.

- Defansta Sadece Gökhan Zan Var Rakipte Her Türlü Topa Sert Ve Düzgün Vurabilen Defansları Aşırı Zorlayan Schweinsteiger - Ballack - Podolski - Klose Gibi Oyunculara Sahip.

- Orta Sahamızda Sadece Oyuncu Kurucu Tipinde Hamit Var Ve Onların Üstümüze Daha Çok Gelecekleri Aşikar.

- Forvette İki Kısmen Tecrübesiz Oyuncumuz Var Orta Sahalarından Yardımlaşmalı, Sağlam, Kalıplı Ve Uzun Boylu Alman Defansı Arasında Şekerin Suda Erimesi Gibi Eriyebiliceklerini Düşünüyorum.

- Yapmamız Gereken Aslında Belli Bir Taktikte Yok Bizim Yine Belli Olmayan Ve İman Gücüyle Yüklenecez Şansımız Bizden Yana Mı Değil Mi İşte Bugün Bunu Gerçekten Göreceğiz Ama İşin Aslına Bakarsanız Malesef Pekte Sanmıyorum =(

Dostum cok güzel acıklamıssın aynen katılıorum ama ins yeneriz

;Nşallah herseyin üstesinden gelicez. BU Kadar yoL katettik arkası gelir inşallah=))

İnşallah Alırız Ama Bugün İlk Kez İçimde Bir Ümitsizlik Var Son 3 Maçta Alacağımıza İnanıyordum Ama Bu Maçta Malesef İçimde Kötü Bir His Var Arkadaşlar Arasında Da Şom Ağızlı Olarak Bilinirim Ama İnşallah Bu Kezde Ben Yanılırım :saskin:saskin

arkadaşlar tmm baya bi eksiğimiz war almanlar süper oynuo ama siz şu çılgınlara güvenin.yine yaparlar bişeler.öle ya da böle buraya kadar gelmişken bi finali görmeden geri dönmek olmaz demi?:D:D siz dualarınızı eksik etmeyin gerisini bizimkiler halleder zaten merak etmeyin;)

HAYDİ TÜRKOLAR FİNALE...

işimiz zor cidden ama türkiye bizi inş. birkez daha şaşırtır..

Kanka iyi güzeL yazmı$sında her türLü oLumsuzLuğa kar$ı biz tek yürek oLduk.70 miLyon tek yürek oLdu dua'Lar yeter bir kere ... Her$ey maddiyat değiL orada onLarın miLyon doLar'Lık oyuncuLarı oLsada bizimde paha biçiLemeyecek sevgimiz yüreğimiz ve miLLi a$kımız var.Bugün ALman'Ları yeneceğimize inanıyorum ve o kupada Türkiye'nin oLacak.Çünkü bu çocukLar hakettiLer her$eyi hakediyorLar.Son 3 maçtır geriden geLerek maçı çevirdiLer.GoL yedikten sonra boyun eğmediLer 90 dakika mücadeLe ettiLer ve $uan hakettikLeri yere doğru iLerLiyorLar..Evet önemLi oyuncuLar sakat ve cezaLı oLabiLir ama onLarın yerini doLduracak yürekLi oyuncuLar var.

ALmanya'nın miLyon doLarLık futboLcuLarı varsa bizimde paha biçiLemeyecek miLLi a$kmızı maneviyatımız yüreğimiz var.

iyşallah finale çıkacağız...... :D

ßu maç beraberLikle uzatmalara gidcek uzatmalarda yeniLcez gibi geLiyor bana Çok fazLa pozisyon bulamayacağız gibi ama aLmanlar için aynı şey geçerLi değiL tabiki tabiki kaLbimiz türkiyeden yana : =)

Üzülerek Söylüyorum Golü Yersek Bu Kez Mucize Beklemeyin Klişe Alman Disiplini Ne İsviçre'ye Benzer Ne Çeklere Ne De Hırvatlara İşimiz Çok Zor Kesinlikle Yememeliyiz İlk Gol Onlardan Gelirse Buraya Kadar Deriz Bu Kez Geri Dönüşümüz Olacağını Sanmıyorum :eek:ut:

HyrLısı oLsun bakaLım..
heyecanLa bekLiyorz..

Allah Millilerimizin yardımcıları olsun
bu maçı da alıcaz inşallah!

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :durdurun:durdurun:durdurun

İnanılmaz Oynuyoruz Gerçekten Süper Ama Almanlarında Bizim Efsunlu Milli Takımdan Çekindikleri De Gözlerden Kaçmadı Maç İçinde Amatörce Top Kaybeden Almanlar Cidden Bizim Bu İnanılmaz Şansımızdan Korkuyorlar Bu Bir Gerçek Zaten Löw'ün 80. Dk Da 4-0 Yetmeyebilir Esprisi Bile Onların Ne Kadar Bizden Korktuklarının Bir Kanıtı Değil Mi :D:D:D:D:D

Geri