TÜRKİYE 2 - 3 Almanya (EURO 2008 Yarı FinaLi - TEK BAŞLIK)

Üzülerek Söylüyorum Ki Bugün İşimiz Çok Çok Zor Ve Bugün Buraya Kadar Diyorum Neden Mi?

- Kalede Rüştü Tam Bir El Bombası. Yapısı Gereği Zor Pozisyonları Çıkaran Ama Olmadık Pozisyonlarda Yaptığı Hatalarla Takımı Bir Anda Demoralize Edebilicek Yapıda Bir Kaleci.

- Defansta Sadece Gökhan Zan Var Rakipte Her Türlü Topa Sert Ve Düzgün Vurabilen Defansları Aşırı Zorlayan Schweinsteiger - Ballack - Podolski - Klose Gibi Oyunculara Sahip.

- Orta Sahamızda Sadece Oyuncu Kurucu Tipinde Hamit Var Ve Onların Üstümüze Daha Çok Gelecekleri Aşikar.

- Forvette İki Kısmen Tecrübesiz Oyuncumuz Var Orta Sahalarından Yardımlaşmalı, Sağlam, Kalıplı Ve Uzun Boylu Alman Defansı Arasında Şekerin Suda Erimesi Gibi Eriyebiliceklerini Düşünüyorum.

- Yapmamız Gereken Aslında Belli Bir Taktikte Yok Bizim Yine Belli Olmayan Ve İman Gücüyle Yüklenecez Şansımız Bizden Yana Mı Değil Mi İşte Bugün Bunu Gerçekten Göreceğiz Ama İşin Aslına Bakarsanız Malesef Pekte Sanmıyorum =(

İnşallah Alırız Ama Bugün İlk Kez İçimde Bir Ümitsizlik Var Son 3 Maçta Alacağımıza İnanıyordum Ama Bu Maçta Malesef İçimde Kötü Bir His Var Arkadaşlar Arasında Da Şom Ağızlı Olarak Bilinirim Ama İnşallah Bu Kezde Ben Yanılırım :saskin:saskin

Üzülerek Söylüyorum Golü Yersek Bu Kez Mucize Beklemeyin Klişe Alman Disiplini Ne İsviçre'ye Benzer Ne Çeklere Ne De Hırvatlara İşimiz Çok Zor Kesinlikle Yememeliyiz İlk Gol Onlardan Gelirse Buraya Kadar Deriz Bu Kez Geri Dönüşümüz Olacağını Sanmıyorum :eek:ut:

Keşke Yanılsaydım :(

Ama Buraya Kadar Gelen Milli Takımımızla Gurur Duyuyorum Bu Kadar Olumsuzluğa Ancak Bu Kadar Ama Milli Takımımız Turnuvaya Damgamızı Vurduğumuz Gerçeğini Bu Mağlubiyet Hiçbir Şekilde Değiştirmez Bize Bu Sevinçleri Yaşatan Milli Takımımızla Gurur Duyuyoruz Tşkler Çocuklar Herşey İçin Canınız Sağ Olsun =)

Of ya of of off adamLar 14 Kişi Oynadi ßu ne ya Her maÇta Hakem Karşi Takimdan oLmak zorundami ya

MiLLi TakIMIMIZLa Gurur Duyuyoruz Yine Tüm Dünyaya GösteriLmesi Gerekeni GösterdiK..

bu hakemlerin allah belasını versin
yazıklar olsun dünyanın izledigi macın içine ettiler .
adamların sol beki neler neler yaptı 3 sarıdan tek sarı bile göstermedi
o adam 3cü golü attı. bizimkilere helal olsun buraya kadar geldik en iyi topumuzuda bu macta oynadık
o isviçreli hakemlerin allah binlerce kez belasını versin

Ben O Almanların Anasını S.....m O Hakeminde Anasını S....m P..lr Bunlar Arkadaşlar Görmedinizmi Hakemi Nası Baskı Altında Tuttular O..... ç.....
Biz 14e Karşı Oynadık 11almanlar+orta Hakem+yan Hakemler...

eet cok doru ana..........si....... o hakemin it herif resmen taraf tuttu

laaan rüştü bırak futbolu bırak beee allah cezanı versn

RÜŞTÜ Senin taa..................................... boşluğu doldurun arkadaşlar. Ben bu kadar salak bu kadar beceriksiz bu kadar öküz bi kaleci görmedim. Öküz fatih terim gitti rüştüyü koydu. Hırvatistan maçından belliydi öküzlük yapacağı.

RÜŞTÜ TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN ÖKÜZ KALECİSİDİR. EMEK HIRSIZI RÜŞTÜ. ARKADAŞLARININ ALIN TERİNİ VE TÜRKİYENİN FİNALİNİ YAPTIĞI SAZANLIKLA ÇÖPE ATTI. RÜŞTÜ SENİN BEYNİNİN ORTA YERİNE S.ÇYM.

YOK PENALTI KURTARMIŞ MIŞ. ULAN ADAMLAR 2 TANE KAÇIRDI RÜŞTÜ KURTARMASA ZATEN MAÇI ALIYORUZ SAKIN ÖVMEYİN BANA BU HIYARI. A. K. RÜŞTÜSÜ......

RÜŞTÜ Senin taa..................................... boşluğu doldurun arkadaşlar. Ben bu kadar salak bu kadar beceriksiz bu kadar öküz bi kaleci görmedim. Öküz fatih terim gitti rüştüyü koydu. Hırvatistan maçından belliydi öküzlük yapacağı.

RÜŞTÜ TÜRK FUTBOL TARİHİNİN EN ÖKÜZ KALECİSİDİR. EMEK HIRSIZI RÜŞTÜ. ARKADAŞLARININ ALIN TERİNİ VE TÜRKİYENİN FİNALİNİ YAPTIĞI SAZANLIKLA ÇÖPE ATTI. RÜŞTÜ SENİN BEYNİNİN ORTA YERİNE S.ÇYM.

YOK PENALTI KURTARMIŞ MIŞ. ULAN ADAMLAR 2 TANE KAÇIRDI RÜŞTÜ KURTARMASA ZATEN MAÇI ALIYORUZ SAKIN ÖVMEYİN BANA BU HIYARI. A. K. RÜŞTÜSÜ......

AHHHH KARDES BİDE BANA SOR SENİN O YUMRUNA SICİM BEN OKUZ GİBİ ATLADI TOPA HIRVATİSTAN MACINDADA AYNI SEYİ YAPTI MAL HERİF ONUN KADAR SAZAN GÖRMEDM

ah ulan rüştü
almanlara hediye ettin finali
bu kez semih bile kurtaramadı seni

o rüştü i.nesinin yedi ceddine greceksn ancak o zaman çıkmamayı öğrenicek.. o kadar kişinin çabalarını boşa çıkardı b.k herif. hakem zaten taraf tutuyo bi de o s.çtı bizimkilerin emeine tam oldu :mad:

Abicim Istatistiklere Bakın Rüştüye Kaç Tane Top Gelmiş Kaçı Gol Olmuş. Allah Aşkına Yaaa. Bizi Böyle Ağlatmaya Hakkı Yok Bu Rüştünün. Hep Aynı şey.
Tolga çıksa Yeminle Daha Iyi Oynardı.
Adama 3 Tane Top Geldi 3 ü De Gol Oldu.

Arkadaşlar En Iyi Kaleci Tuncay şanlı. çünkü Euro 2008 In Gol Yemeyen Tek Kalecesi Kendisi.

Rüştü Dışında Diğer Bütün Futbolcularımıza Teşekkürler. özellikle Semih Kardeşimize...

bu rüştü cıkılmıcak toplara cıkmamayı bir ogrenemedi.

kalesinde dursa gol falan olmayacak.

ah rüştü ah.

gerci hakemim cok büyük adiligi var.

almanlar hak etmeden kazandılar ona yanarım

Abicim Istatistiklere Bakın Rüştüye Kaç Tane Top Gelmiş Kaçı Gol Olmuş. Allah Aşkına Yaaa. Bizi Böyle Ağlatmaya Hakkı Yok Bu Rüştünün. Hep Aynı şey.
Tolga çıksa Yeminle Daha Iyi Oynardı.
Adama 3 Tane Top Geldi 3 ü De Gol Oldu.

Arkadaşlar En Iyi Kaleci Tuncay şanlı. çünkü Euro 2008 In Gol Yemeyen Tek Kalecesi Kendisi.

Rüştü Dışında Diğer Bütün Futbolcularımıza Teşekkürler. özellikle Semih Kardeşimize...

Her KaLeci hata YaPabiLir KardeŞm aDam oraya ÇıkMıŞ BiLerek YapMıyoYa Herif Çok BiLiyosan Kendİn çıkıp Oynasaydın Orada baKalım heyecandan Topa DokunabiLiyomudun Söletecen beni teŞekkür etMiyoMuş . Herkez hakeme bakıyor Bu KaLeciMize Hata yaPtı DoğRuduR HaKeMe söYLecen YErde Hade bişi söyLeMiim diom neyse.

Her kaLeci hata yapmadan oYnasaydı uLa MaçLar GoLsÜz Biterdi bu MaÇlar :mad:

Buda bize yapılmazki yaa....Şimdi suçu rüştüye mi;gördüğü karttan dolayı volkanamı bulalım...
Bu heyecanı yaşattıkları için teşekkürler Milli takımımıza;ama olmazki yaaa bu kadar da basit goller yenilmezki yaaa...neyse en iyisi geceyi sonlandırmak;uyumak...

Geri