TÜRKİYE 2 - 3 Almanya (EURO 2008 Yarı FinaLi - TEK BAŞLIK)

Helal olsun Semih , son dakikada onların g.tlerini yusuflattın o da bize yetti

Tüh!:( bu sekilde olmamalıydı. Macın uzamasına ramak kalmıstı ramak. Ah ahhh:(

hayatım boyunca bukadar kanser oldugum hakem 3lüsü görmedim
ulan uefa asbaşkanı türk ama nedense türklere düşman isvicreli hakemler bizim macta
ancak böyle yenilirdik ve düzende böyle çalıştıgı için böyle bitti
kimse almanlar şöyle top oynadı böyle yendi demesin adamlara bukadar eksik olmamıza ragmen çok üstün oynadık ve nasıl galip geldiklerini dünyada izledi
bu aslanlara final hatta kupa yakışırdı. benim gözümde kupayı almış kadar oldular helal olsun hepsine

Maçı sonuna kadar biz hakettik.ALmanya top oynamadı ki ..! Rü$tü'nün bir anLık hatası maçın kaderini etkiLemi$ oLabiLir ancak maçın kaderini etkiLeyen en önemLi etken Hakem Busacca ve yan hakem!
Türkiye 2 - 3 Hakem Busacca

Almanya Hakemlere Ne Verse Azdır Hakemler Sayesinde Finale Çıktılar..
Bu Almanyayı Rusya veya İspanya Darmadağan Eder Ezikler Hakemler Sayesinde Kazanıyorlar

Rüştü 3 Goldede Hatalı Hakem Her Posizyonda Hatalı...

Rüştü Yaktın Bızı Yaktın Bu Maça O Kadar ınanmıstımkı Sınırımı Hıcbıseyden Cıkaramıyorum

hakem almanların net penaltısını vermedi art niyetli olsa burda çalardı nitekim hakem iyi bir yönetim sergilemedi buda onun kötü bir hakem olduğunu gösterir...
rıdvan maç sırasında dedi : bizim hakemlerin günahını alıyormuşuz . bnce haklı

maçtan sıonra çok kızgındım haliyle. şimdi sakinleşince turnuvanın zevkini hatırlar oldum gzldi helal olsun çocuklara

Duyanda TaKIMı rüŞtü sattı sanacak Dışarda Hakem die bağırıyoLar ....

kardeşim Türkün Türkden başka dostu yok...
hakem zaten isveçli... isviçre p.k.k yı destekleyen bi ülke...
hakemide , ülkeside tam bi o.ç.
canımız sağolsun ama o kadar emeğe ,azime yazık oldu...
a.q hakemi resmen onlara oynadı....
site yönetimi çok sinirliyim... kusura bakmayın...

hakem almanların net penaltısını vermedi art niyetli olsa burda çalardı nitekim hakem iyi bir yönetim sergilemedi buda onun kötü bir hakem olduğunu gösterir...

maçtan sıonra çok kızgındım haliyle. şimdi sakinleşince turnuvanın zevkini hatırlar oldum gzldi helal olsun çocuklara

ya kardeşim o penaltı pozisyonundaki adam 3cü golu atan lam yani 3 tane sarı görmesi gereken adam. + sabrinin o kamile hareketi 1 metre dışarıda. sen çıkmış art niyetten bahsediyorsun arttı niyetimi kaldı adam resmen en kritik yerlerde çakal çakal düdükler çaldı
katletti macı. o hakem 3lüsüne nekadar küfür etsemde azdır

ona bakarsan kazım a yapılan harekette penaltıydı!

şerefsiz adi hakemlerin sayesinde elendik almanları iteleye iteleye finale çıkardı şerefsiz hakem bi adam da Türkleri sevmez mi ya ama helal olsun bizimkilere bu kadroyla bu kadar şerefsizliğe rağmen çok iyi oynadılar

Buraya kadar geLmekte bi başarı geçen maçta Rüştü'ye aLkış Bu maçta küfür Her maçta hatasız oynaycak diye bişi yok. Hatasız ne kuL oLur ne varLık.

Buraya kadar geLmek kimin aKLına geLirdiKi buraya geLİnce söVüyoRUz....
Hakeme saYdırcanız yerde aYıp gerçekten.

ya kardeşim o penaltı pozisyonundaki adam 3cü golu atan lam yani 3 tane sarı görmesi gereken adam. + sabrinin o kamile hareketi 1 metre dışarıda. sen çıkmış art niyetten bahsediyorsun arttı niyetimi kaldı adam resmen en kritik yerlerde çakal çakal düdükler çaldı
katletti macı. o hakem 3lüsüne nekadar küfür etsemde azdır

иιgнт gσиєя;3100972' Alıntı:

ona bakarsan kazım a yapılan harekette penaltıydı!

şerefsiz adi hakemlerin sayesinde elendik almanları iteleye iteleye finale çıkardı şerefsiz hakem bi adam da Türkleri sevmez mi ya ama helal olsun bizimkilere bu kadroyla bu kadar şerefsizliğe rağmen çok iyi oynadılar

hakemin kötü bi yönetim sergilemesi çakalığından ve şerefsizliğinden gelmediğine eminim
olsa olsa bu hakem kötüdür...
pozisyonun tartışmasını yapıcaksan objektif olman gerekir dingin bi kafayla sabrinin lahmı düşürdüğü pozisyon net penaltı...

Geri