TÜRKİYE - Almanya Maçına Muhtemel 11'İnizi Belirtin =)

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Arkadaşlar Bilindiği Üzere Milli Takımımız Sakata Ve Cezalılarla Boğuşuyor.Sizce Almanya Maçına Çıkacak İlk 11'imiz Nasıl OLmalı Taktik Ve Kadro Açısından Sahaya Dizilişi Açısından Kadrolarını Ve Dizilişi, Taktiğinizi Belirtirseniz Sevinicem Tşkler...

İşte Benim Muhtemel Almanya Maçı Kadro =)

11-6.jpg

:durdurun:biggrin:durdurun:biggrin:durdurun

İşte Sakat Cezalı Listesi

----- Sakatlar -----

Gökhan Gönül

Emre Belözoğlu

Servet Çetin

Nihat Kahveci

----- Cezalılar -----

Volkan Demirel

Tuncay Şanlı

Arda Turan

Emre Aşık

Mecburi Bu Kadar Oluyor Arkadaşlar :saskin

dai mevlütün ne işi var orda şaka gibi:)

Kazım'ı begenmıyorum....

Fatih Terim simdi arasın bakalım

Fatih Tekkeyi..Yıldırayı....

yahu MEvlut olur mu birader:D Semmih ztn nobetci golcu en kotusu alsın Gokdenizi

Arkadaşlar Mevlüt Mecburidir. Nihat'ın Sakatlığında Semih'le 11 De Başlanmayacağını Bir Çok Maçta Gördük Zaten. Kazım'a Gelince Gökdeniz'le Başlamasını Yeğlemiyorum Çünkü Gökdeniz Girdiği Hiçbir Maçta Varlık Gösteremedi Çok Formsuz. Kaçan'ın Dediğine %100 Katılıyorum Şimdi Arasın Bakalım Forvetlerimizi :eek:ut:

kadroya Ümit Karan'ı alma Mehmet Yıldız'ı alma Fatih Tekke'yi alma
sonra böyle olur işte =)

ileride gökdeniz olmalı servet kapadı sanırım euro2008i uğur boralın yerine ayhan olmalı ah ulan mehmet topuz olacaktı ki şimdi way be o adamın şutlarına ihtiyac vardı be:D

Adam Kalmadı Takımda :D

Benım Kadromda Aynı Senin Gibi Dai
11-6.jpg

Hee Bu Arada Konuya Kadro Koydum Benım Yüzümden Kapanmasın Konu Şimdi Dai Malum EZİK Çok Etrafta :D

Servet'in durumu kritik!!!

5838863.jpg

2008 Avrupa Şampiyonası'nda, Türkiye'nin en beğenilen oyuncuları arasında gösterilen defans oyuncusu Servet Çetin'in 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıkladı.

İsviçre ve Çek Cumhuriyeti maçlarında ve hatta formasını giydiği Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de oynadığı son karşılaşmalarda sahaya sakat sakat çıkan Servet Avusturya'da geçtiği geniş kontroller sonucunda durumunun ciddi olduğunu öğrendi.

Başarılı oyuncunun 4 hafta süreyle sahalardan uzak kalacağını açıklayan doktorlar, Servet'in Hırvatistan maçında da oynaması durumunda futbol hayatının bile tehlikeye gireceğini belirttiler.

hurriyet.com.tr 21 Haziran 2008

Arkadaşlar Bu Durumda İşler İyice Karışıyor...

Defansta Adamımız Yok Büyük İhtimalle Mehmet Topal Defansta Oynayacak Orta Sahaya Da Aurellio'nun Yanında Ayhan Oynayacak Allah Sonumuzu Hayır Etsin...

semih 90 dakika oynayamaz o oyuna son 20 dakka kala gsl oynuo onu sonradan alır bence

10 numero dai valla:D:D

yaww işimiz zor servet yok arda yok
zaten takımda adam kalmadı
yenilecez büyük ihtimalle

arkadaşlar dün kü haber de emre ve servet i almanya maçına yetiştirmeye çalışıolarmış o yüzden doktor lar yoğun bir şekilde çalışıolarmış servet oynucakmış maçta herhalde yetiştireceklermiş maça haber öle diodu

orta sahaya ayhan şart.aurelioyla sağlam olur gedik vermeyiz hırvat maçındaki gibi.Sağ kanada hamit sola uğur boral.Onun dışında servet oynıyabiliyosa kadro güzel.

Geri