TÜRKCEL'iN İNTERNET KAZIĞI

Reklamlarında merak ne güzel şey diyordu. Boşuna dememişler adamın başına ne gelirse ya meraktan ya cep telefonundan diye :))

ee adamlar birilerini zengin edip birilerini kazıklıyo sanatçılara milyonlarca dolar para veriyolar reklamlarında oynasınlar diye kimden çıkacak bupara tabiki garibandan....

Arkadaşlar !Bu bir ayıplı hizmettir.Bölgenizde 3g hizmeti olmamasına rağmen tarifelendirilmeleri faturanıza bu şekilde yansıtmakta,adeta soygun yapmaktadırlar.Bu hizmetten cayabilir ve cayma tazminatı ödemezsiniz.bir dilekçenizi modeminizle beraber aşağıdaki adrese kargo ile gönderin.ve sonrasında almadığınız hizmetin karşılığını belgeleyerek tüketici sorunları hakem heyetine başvurun.evet burası muz cumhuriyeti.devlet vergi aldıkça değirmen döner.

ADRES:
3G ÇÖZÜM MERKEZİ
Global Bilgi Aş.
Turkcell Plaza Yanı
Ankara Asfaltı no:64
Bornova/İZMİR

Ne diyoruz o zaman hepsine KAFAM GİRRSİN!!!:thumbdown:

aynen yaa kazıkçı şirket hepsi ama napalım dünyanın her yerinde bole.

Turkcell kazıkçının tekidir. Uzak durun, halkın kanını emerek en büyük olmuştur. Dilerim kısa zamanda batarlar.
katılıyorum dostum

valla dostlar herkezin fikrine saygı duyarım ama turkcellden uzak durun hatta hiç bulaşmayınn derim... avea iyi ama kapsama alanı çok kötü... en iyisi şimdilik vadafone duruyo en azından ucuz ve heryerden çekiyo..

Türkcell Kullanılmaz Abi cepte aynı nette Kazığı yerleştiriorlar

kullanmaya mecbur olduğumuzu biliyorlar en dandik ülkelerde bile interneti 1mbit e kadar devlet veriyo istersen yükseltiyosun kendi paranla

Tüm opartörler aynı.Bakınız finlandiyada herkeze internet kampanyası başlatıldı ve her eve internet getirilmesi zorunlu hale getirildi.Üstelik 1MB hız ücretsiz
Benım Canım Türkiye Muz Cumhuriyeti ne yapıyor?.Hala interneti yasaklamaya ugrasıyor.Snırım bileşim kurulu ve ulaştırma bakanı huh huhcu tarikatçılardan İRan kökenli tarikatçılardna nemalanmışlar herşeyi yasaklama adeti onlarda da bolca varya.Velhasıl kelam biz eşşek olduktan sonra semeri vuran çok çok olur.ALLAH 'Tan TTNET alt yapısında burda sorun varda 8 MB kadar 15 GB hız düşme derdi olmadan 49 TL kullanabiliyoruz:D

Türkcell den uzak, ALLAH a yakın olunuz...

bence sorun operatörde değil sizin tarifenizde.

Uploaded with ImageShack.us

Ahbap al bu silahi türkcell genel müdürlüğüne git ..binanın taki girişindeki güvenlikden kafalarına ateş et..içerde çalışan personeli yardımcılarını tüm departmanlarında çalışsan insanları yuzundekı tebessumlu bir ifade ile tek tek acımadan öldür sonra bu fikri reklam olan sunan kişiyi bul onun için magnumu ağzının içine sok 2 el ateş et fazla değil
sonra tekrar mermi koy önüne kım gelıyosa rasgele herhangi biryerınden ateş et..
senı yargılıyacak hakıme savcıya avukatada tek erlık kurşun at ..bi dene bakalım sonuç ne olur

Şöyle genel olarak bakıldığında Türkiyedeki sistemi herkez aşağı yukarı bilir buranın insanlarını saf görüp sömürülmeye mahkum edildiği bir ticaret platform'u gibi birşey kim kime döşüyor belli değil ihtiyacımız var ya bunlarda biliyorlar hepten sömürüyorlar usta Türkiyede yaşamak zor nederseniz deyin ben bunu bilir bunu söylerim kimsede kalkıp demesin bana Türkiyede sömürme yok Turkcell ve diğer hizmetlerde sömürüyor bir kişi diyemez ki sömürmüyo ayaklanmak lazım bunca zaman sustuk sustuktaça susmayı öğrettiler bizlere çizgiyi kimse aşmasın..

dostlarım hakkınız var rekabet var biz ucuzuz diyorlar yalan ttnet kapatıp borcumu sıfırlıyorum ay sonu bakıyorum ki 0.24 borçlanmışım tel açıp sordum borç faturanıza yansımamış dediler bende 0.25 yatırıp kurtuldu vahim hal alıyor bu ülke gönderdikleri kağıt'a yazık ya gerçekten yazık ama nedense batan kazık hep makada oluyor..

İmkanı olan dava acsın bi kaç duruma şahit oldum işini doğru yapan bir mahkemeyse büyük ihtimal kazanıyosun e haklısın sonucta .

arkadaşım bende turkcell connet card magduruyumilk aldıgımda iyi idi şimdi hiç iyi degil hep baglantıda problem veriyordu ama eylülde sözleşmem doluyor.kurtulcam sözde 4 gb internet 39 ytl her ay veriyorum 59 ile 65 ytl arası degişyor.
siz siz olun bence turkcell.vodafone avea.internet kullanımından uzakdurun.ben sözleşmem bittigi gibi inşallah ogünleri görürüsem hemen ttnet çekecegim.:D:D:D

yaa arkdaşlar hem teknoloji kulanıyorsunuz hem şikayet edıyorsunuz .. ttnet yetmıyormu yok wın yok jet , yok vodofone modem ... alma.... önceden ne yapıyordunuz böyle şeyler tabıkı olacak adamlar bi dünya para döktü bü işlere .... biz millet olarak cok meraklıyız kazık yemeye tabıkı onlarda atmaya ... şimdi bakıyorum herkesde hastalık gıbı. almıslar demekki sizlerde cok para var . hepsi aynı .....:crying:

Hiç Kimse Kullanmasın Protesto Etsin O Zaman Görürüm Ben Onları,
Her Türlü Eleştiriyi Yapar Genede Kullanırız Sanırım Türk Milletine Has Bir Özellik Bu :)
Protesto Et Kardeşim Kullanma Gerekirse Ev Telefonu Olmadı Ankesörlü Kullan Yaptırım Uyugla Kendince Ama Tabii Bir Kişi İle Değil Herkes Bu Bilinçde Olmalı Ki O Zaman Onların Değil Bizim Dediğimiz Olsun.
Yoksa Aynı Tas Aynı Hamam Devam Edecektir ...

Geri