Tülden Cicek Yapimi...

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0
3329383332_6a07ce6d95.jpg
Tülden çok basit bir yöntemle yapilmis harika cicekler. Dekoratif amacli ve pek cok yerde, hatta toka ve bros olarak kullanabilirsiniz... :D az üretici olalim demi her zaman tüketici olmak gerekmez :D

benim kuzenim bir elbise begenmisti ondada bu sekil cicekler vardi :D düz elbise ciceklerle sekillendirilmisti dedim kizim sende yaparsin bunlari bir düz elbisene yap dedimde bana hadi be sende diye bir bakis bakmisti :D ne oldu aldi elbiseyi bende ona inat buna benzer cicekler yapip düz bir elbiseme yapmistim ve diger elbiseden bile güzeldi :D aklima o elbisem geldi bu gülleri görünce :D

evet gülün yapilisina gecelim :D

tülden cicek forumlari kesiyoruz istediginiz büyüklükte kese bilirsiniz...

3328547947_c37b587672.jpg

sonra bir mum atesinde ciceklerin uclarina forum veriyoruz.. sakin yakmayin ha sicakligi yeter zaten tülün sekil almasina :D

evet forum verme isi bittikten sonra üst üste koyup....

bir birine dikip boncuklarlada ortasina tomurcuklar yapiyoruz :D iste bitti cicek :D herkes yapa bilir illa satin almak gerekmiyor... hem unutmayin onlarda insan elinde tasarlanmis seyler yani kendiliginden yaratilan birsey degil... yok o daha güzel diyede birsey yok... birincisi kötü olur hadi ikinciside kötü olsun ama ücüncüsü mutlaka süper olacaktir :D

alıntıdır ..

Geri