dostpartner
New member
sevgili arkadaşlar ilk olarak başımdan gecen olayı anlattıktan sonra önerimi anlatmaya çalışacağımilk olarak yahooda bir group kurarak site sahibi olma tadını aldım daha sonra tanışmış olduğum bir webmaster arkadaşla ilk olarak domain adı sonra hosting firmasından hosting paketi aldık yapmak istediğim arkadaşlık sitesi idi tabiki para kazanmaktı (tabiki benim bu konularla uzaktan yakından alakam yoktu o güne kadar) 3ay gibi bir sürede bir arkadaşık sitesi yaptık çok iyide üye potansiyeline ulaştım ancak sitenin index sayfası benim hiç hoşuma gitmemişti bunu değiştirmeye karaverim ancak webmaster arkadaşım yanlışlıkla veritabanını bir tikla sildi işin en kötüsü ise biz veritabanını yedeğını almamıştık sonra hostting firmasını aradık bizm yedeğimiz aldınızmı diye malesef onlarda yedeğini almamışlar
alel acele birsite yapmaya başladık bu site tam tamına uykusuz 3 gün 4 geçe sürdü site bitmişti çok iyi bir hit daha yakalamıştık ancak bu seferde hosting paketimizin süresi domuşve gecmekte idi bizim veritabanının yedeğını almadığı için kızmış bir başka hosting firması aramaya başlamıtık nihayetinde bulduk siteyi oraya taşıyıp geciniyordık 2 aygibi bir düre sonra site acılmaz oldu hosttıng firmasını arıyoruz cevap veren yok
megerse dolandırılmışız
smn aracığı ile bir hosting firmaı ile tanıştık ahbap olduk bana bir hostting aketiverdi birde içine arkadaşlık scrintp i atti bana dost kısırabakma işlerin yoğun fazla uraşamadım sen kendine bir webmaster arkadaş bul siteyi geliştırsin dedi bende ingilizce sıfır artı programdanda anlamıyorum yarım yamalak birsite varelimde bunu araştırırken gördüklerime inanamadım şimdi geldik sizlere yapaçağım teklife benim iste www.tufat.com sitesinden alınmış web sayfalarını turkçeye cerin program yardımı ile şunu gördüm bu
script açık kaynaklı olum geliştirele bir script olduğunu gördüm script tüm dileri olduğu gibi imrendim gercekten neden bizde böyle birşey yapmayalım bizi dede bu potansiyel var hele hele bu sitede sizce bizde bunu başaramazmıyız biz herzaman türk olduğumuzla övünene milletiz bizde böyle birşey yapalım dünya biz türkleri böyle alanlardada tanısın diye düşünüyorum ve önerileriniz bekliyorum saygılarımla
script açık kaynaklı olum geliştirele bir script olduğunu gördüm script tüm dileri olduğu gibi imrendim gercekten neden bizde böyle birşey yapmayalım bizi dede bu potansiyel var hele hele bu sitede sizce bizde bunu başaramazmıyız biz herzaman türk olduğumuzla övünene milletiz bizde böyle birşey yapalım dünya biz türkleri böyle alanlardada tanısın diye düşünüyorum ve önerileriniz bekliyorum saygılarımla