Tüm Anneler kutsal bir melektir...

chamfer

O Şimdi Asker
Reaction score
0
arkadşlar bunu okuduğumda çok hoşuma gitti çok güsel bir diyalog... ve sizinle paylaşmak istedim...

Doğucak çocuk doğumdan bir gün önce Tanrı ile görüşür.

Bebek;
- Tanrim Dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum.

- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek.

- Tanrim onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım ?

- Senin için yarattığım melek, sana sabırla onların dilini öğretecektir.

- Tanrim Dünya'da duyduğum kadarıyla çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağım bilemiyorum.

- Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır.Merak etme.

- Tanrim sana tekrar nasıl döneceğim?

- Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır.

Derken Melekler gelir ve Dünya'ya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Tanrı'ın huzurundan götürürlerken bebek tekrar sorar;

- Tanrim benim için yarattığın meleğin adı ne?

- Adının önemi yok ama sen ona ANNE diyeceksin.

keşke daha fazla teşekkür edebilsem hocam..sağolasın.

Çok sağol chamfer , muhteşem bişi , eline sağlık...

vayyy chamfer kardeşim sen böle şeyler de mi bilirdin vallahi annemin bir kez daha değerini hatırlatmış oldun bana sana tekrar teşekkür ederim tüylerim diken diken oldu yemin ederim :(

Ugly_Duck' Alıntı:
vayyy chamfer kardeşim sen böle şeyler de mi bilirdin vallahi annemin bir kez daha değerini hatırlatmış oldun bana sana tekrar teşekkür ederim tüylerim diken diken oldu yemin ederim :(

ayıpsın uglycım anne denince akan sular durur :(

wallaha bende okuduğum zaman tüylerim diken diken olmuştu :(

chamfer eline sağlık kardeşim güzel bir yazı..duygulandık gece gece...

Tek kelimeyle mükemmeldi chamfer arada sırada böle süzüp geçmen iyi oluyo saol :)

chamfer kardeş bu yazıyı nezaman okusam gerçekten cok etkilenirim saol paylaşım için. bu arada seni bölümümde görmek gerçekten beni cok mutlu etti :)

AngeL' Alıntı:
chamfer kardeş bu yazıyı nezaman okusam gerçekten cok etkilenirim saol paylaşım için. bu arada seni bölümümde görmek gerçekten beni cok mutlu etti :)

sorma ben zaten duygusal bi tipim ama belli etmem.. şimdi de içimden geldi ve paylaştım

daha çok paylaşımlar yaparım bende böyle aşk özlemi olduktan sonra :(

ask ölsemin varsa pls radyoyu ac ve dinle.. ask dr u angels sister yanımda bisde kalıo :D [email protected] dan istekleri ve sorunları bekliyoruz :) ama angels sister diyoki uyuz sOrUnLuLarı beklemiyoruz :p

AngeL' Alıntı:
ask ölsemin varsa pls radyoyu ac ve dinle.. ask dr u angels sister yanımda bisde kalıo :D [email protected] dan istekleri ve sorunları bekliyoruz :) ama angels sister diyoki uyuz sOrUnLuLarı beklemiyoruz :p

hahaha sOrUnLuLara duyrulur .... geldim radyoya çalmıyo dicektim ama ses geldi :( ooof offff

saol dostum harbidende insanın tüylerini diken diken edecek bi zayıydı ee gurbette olunca böyle yazılardan daha cok etkileniyosun
ya sorma şimdi anneme diye sana sarılabilrim :p ee senmisin bizi duygulandıran :)
ama dur ya sen tehlikeli adamsın olmaz ;)

bu yazıyı ne zaman okusam hüzünlenirim:(

Geri