Tüm Hackhell Yönetimini Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bim_28

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar Googleden sitemizin adını yazı arıyayım dedim 3 sırada buldum.
Sonra da diğer arama motorlarında arattım sonuçlara baktım.
Alltheweb'de birinci sıradaydık dikkatimi çekti sonra sonuçları inceledim.
Sonuçta burayı buldum...
http://johnny.ihackstuff.com/index.php?module=ProdReviews&func=showcontent&id=491
Sayfanın en altında bunlar yazıyordu:
Posted by tiginalporu on Aug 13, 2005 - 09:57 AM
My score:

Hi all.Thank you so much.But I need hack a site. I tried every way (flood, html bugs and more but I can't hack it) can someone help me in this way?.. Sorry my english is not better so much but I can't understand u... Thank you again.

I want to hack this site ----------> www.hackhell.com

Birilerinin burada gözü var, burada gözü olanın gözü çıksın.

evet ilginç gerçekten acaba türk mü yazan kişi.

Bence türktür ama böle türk olmaz olsun eğer bunu istiyosa gavurun evladı :mad:

olabilir böyle şeyler.. bizi cekemeyenler bizi yaşatırlar :) reklamımız oldu işte ne güsel :) hacklemek ise işte o iş biraz zor :)

Ben şimdi girip bi yoklayacam orayı neymiş dertleri ipnelerin öğrenip sölerim :)

AngeL' Alıntı:
olabilir böyle şeyler.. bizi cekemeyenler bizi yaşatırlar :) reklamımız oldu işte ne güsel :) hacklemek ise işte o iş biraz zor :)

kanatlar kalkan misali hehe

O zamanlar tigin banlıydı ve siteye öfkeliydi arkadaşlar bu kesin tigin alporu ama bu konu irc te çözüldü tigin özür diledi isterseniz kapatalım bu konuyu :)

ortalık karışacak desenize

arkadaslar nick benzerliğide olabilir.. yani kesin kanıt olmadan kimseyi suclayamayız.. dediğim gibi onu yazıcak ezik adamlar oldugu sürece şanımız yürür.. wild kanatlarım hackhell deyince kalkandan beter olur..

yalnız ilkten görünce şoke oldum topic in bi kısmını göremedim ve biri şok cinnet dedim:D:D

tigin yapmaz ya irc de öle biri deildi:)

bu konu biraz derin ama şayet öyle bişeyde warsa çok ağır bedellerin ödeneceğini düşünüyorum.inşallah isim benzerliğidir.

ahmetcan' Alıntı:
Bence türktür ama böle türk olmaz olsun eğer bunu istiyosa gavurun evladı :mad:
+1 Al bendende o kadar.

bim_28' Alıntı:
+1 Al bendende o kadar.

lütfen gerginlik yaratmayalım ama angel ben nick benzerliği olabileceğini sanmıyorum tigin kardeşimiz banlanmıi bir vakit evvel o vakit ile bu mesajın gönderildiği tarih uyuşuyorsa o ara arkadaşımızın sinirleri gerildiği için bu tür bir mesaj gönderilmiş olabilir ama irc'ta özür diledi falan diyosunuz eğer özür dilediyse herhangi bir sorun yok demek ama bence en iyisi bu soruyu kendisine sormak :confused:

bim_28' Alıntı:
+1 Al bendende o kadar.
spysense' Alıntı:
lütfen gerginlik yaratmayalım ama angel ben nick benzerliği olabileceğini sanmıyorum tigin kardeşimiz banlanmıi bir vakit evvel o vakit ile bu mesajın gönderildiği tarih uyuşuyorsa o ara arkadaşımızın sinirleri gerildiği için bu tür bir mesaj gönderilmiş olabilir ama irc'ta özür diledi falan diyosunuz eğer özür dilediyse herhangi bir sorun yok demek ama bence en iyisi bu soruyu kendisine sormak :confused:
Ben banlanan tigini kastetmemiştim.

dün olay çözülmüş arkadaşlar . gerçi olayı bilmiyorum ama neyse .

olay çözüldüğüne göre ilgili arkadaşlar konuyu kapatırlarsa sevinirm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri