Tüm Hackhell Yönetimini Buraya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ARKADAŞLAR :

Evet o yazı bana aittir.

Yönetici arkadaşlarlada konuştum.Sorunumuzu hallettik.Sizinde açtığınız yaklaşık 20 isim sürekli banlansaydı ve sizde burada olmak için her defasında yeni mail hackleyip yeni nickler alsaydınız ve sürekli bir inat uğruna banlansaydınız sizinde o tarz birşeyler yapacağınızı düşünüyorum. Yine bu siteyi kendi forumumuzda webhack bölümüne ben topic şeklinde açarak size göstermiştim.

Sorun önceki akşam mircte çözülmüştür.sOrUnLu ve ben birbirimizden karşılıklı özür dileyerek konuyu kapattık.Süresiz olan banımda kaldırılmıştır.Yine paylaşımşlarıma devam ediyorum.

Bendim o, Benim Türklüğüme laf eden arkadaşlarla konunun daha fazla uzamaması için tartışmayacağım.Çünkü sınırsız ban yememin nedeni Türklüğümle ilgili bir konuydu herneyse Sorun çözülmüştür.Hepinize iyi paylaşımlar dileyerek artık bu tarz yara deşici konuları değilde kişileri bilgilendirecek konuları forumumuza kazandırmanızın daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.Türklüğüme laf edenin ****** keserim.

NOT:Dark_Angel,Solariz,sOrUnLu, Angel ve bilimum moderator ve site sahiplerinin olduğu bir ortamda sorun çözülmüştür.

Geniş açıklaman için teşekkürler tigin.Sorun çözüldüğüne göre bu konu kapansın artık bence.Uzatmanın gereği yok.

Tamam dostum sen özür dilemediysen dileme ben diledim.Eğer dilemediysen o senin anlayışını gösterir.Madem öyle mümkünse benimle ilgili bir konuda mesaj yazma hayret birşey ya.

Len en cok onLine süresi oLanLardan biriyim ama konudan hiç haberim yok :)

Bu arada HTML Bugs :))) Yarıldım gülmekten valla :! Bosverin gelecek olan var buyursun biz hep burdaız :)

tigin_alporu' Alıntı:
Tamam dostum sen özür dilemediysen dileme ben diledim.Eğer dilemediysen o senin anlayışını gösterir.Madem öyle mümkünse benimle ilgili bir konuda mesaj yazma hayret birşey ya.

Bak kardeşim, hiç problem yokken problem yaratmam tarzım değil. ancak olayları doğru aksettirmek lazım,senden özür dilememi gerektirecek bir durum olsaydı zaten bunu yapacak erdeme sahip bir insanım.hayret birşey dediğin olayıda anlayabilmiş değilim..

yaws sOrUnLu gözünü seviim kapat şu konuyu yaa.olay çözülmüş daha ne üsteleniyorki.yoksa daha da büyük olaylar çıkıcak.hallet şunu bi zahmet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri