TüM HackheLL'e [ EmeGe SaygıLı oLManız DiLegi iLe ]

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır HUT tayım ve her program vs paylaştığımda Konuların fazla ilgi görmediğinin farkındayım.örn: bir arkadaşamız programı indirip bi teşekkürü dahi çok görmektedir.Bu resmen Nankörlüktür.Teşekkür hariç yorum yapılsınki konular güncel olmakla birlikte o bölüm dahi ilgi görür.Sadece HUT bölümü değil programlar,oyunlar gibi Lütfen anlayışla karşılayınız Amacımız Teşekkür almak değil Konularımızın ilgi çekmesidir.Emege SaygıLı oLunuz.Kimse ßu iŞTen Ekstra Para Kazanmıyor.Sizce haklı değilmiyiz?

ßu Konuda ßana Yardımcı Ve Destekçi oLan ProgramLar Ve HackheLL UpLoaD AREa ßöLüm MoDu aSi'ye Teşekkür ederim.

haklısın emeğiniz sömürülmesin o kdar uğraşıosunz =)

ben kendim için söliyim =) indirsem veya indirmesemde eğer hoşuma gidiyorsa yorum veya teşekkür ediyorum :D.Diğer arkadaşlarıda duyarlı olmaları isteriz :D

maaLesef bu böyLe..
karşı taraftakinin insafına kaLmış bişi.. evet çok hakLısın o kadar upLoad yapıosn konu açıosn ama adam bi teşekkür biLe etmiyor,yapacak bişi yok..

Sizin Kadar HUT'ta Konum Yok. Ama Şahit OLduğum Şudur ki, 0 Teşekkür ve 0 MesajLı KonuLarım en az 20 kişi tarafından Dowland EdiLmiş. Buda Senin Fikirini HakLı Çıkartmak İçin YeterLi AçıkLama Bence. Kimsenin Kafasına SiLah Dayayamazsın, Post Yaz, Teşekkür Butonunu KuLLan Diye. Etik OLarak Konudan FayadaLanan üyenin En Azından Teşekkür Butonunu KuLLanıLmasın İstemen HakLı. Ama Ne kadar SöyLersen SöyLe Var OLan Durum Değişmeyecektir.

HakLısnız. . .

Ben kendimden örnek vermek istiyorum.

Readon Tv player konusunu Hut programlara 2 kez verdim, ama konuya atılan mesaj sayısı 10 u geçmedi. Başka bi arkadaş aynı programı konu başlığına +18 yazarak verdi.
Arkadaşın konusu 350 küsür post aldı.Şimdi sorun nerde? Anlamadım.

İlla konu başlıklarına [+18] , sınırısz Lisans, Full, hiçbiryerde yok, HH de bir ilk, TR de bilk hatta, BU kaçmaz vovov gibi ibareler mi koyalım.

Birdal arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.

rapidden indirme sayısına bakıyorum 10

teşekkür sayısına bakıyorum 1

:saskin

ßu KonuyLa iLgiLi asLında EN az RahatSız oLan KiŞi ßendim ßir AraLar. N Teşekkürüm Çok oLSun Ne Konum Hit Yapsın Derdindeyim. Ama Görüyorum ki Gerçekten Emege Saygı Sıfırında aLtinda -0. HaL ßöyLe oLunca Gerçekten ÖzeLLiKLe UPLoaDERLerin Konu açmaya Hevesi KaLmıyor. Ki ßu zamana Kadar GeLen Geçen ßir Çok upLoader Veya Program Veren Kişi/KiŞiLerin ßu NedenLe UPLoaderLigi Konu PayLAŞımını Hatta Forumu ßıraktıgına Kadar Şahit oLDum.. Adult'a Verdiginiz önemi Hut'a Ve Forumun Tüm ßöLümLerinede Veriniz.

Artik HackheLL'deki Tüm üyeLerin Emege SaygıLı oLmasını ve ßu Konuda DuyarLı oLmaLarını Temenni Eder;

İyi ForumLar diLerim.

haklısın. geyik mizaha gösterilen ilgi çok gerekli olan programlar bölümüne gösterilmiyo. bazen görüyorum adam orda 50 partlık program koymuş. sonuçta kimse bu işten para kazanmıyo ama hiç olmazsa teşekkür edilip bi yorum yazılabilir bu programı paylaşan arkadaşı bi nebze de olsa verdiği emeğin karşılığını aldığını hissettirir. konundan da bunu anlıyorum zaten. derdinin teşekkür sayısı olmadığı çok belli. bundan sonra karar verdim konularınız işime yaramasa da emeğinizin karşılığı olan teşşekürü vericem.

Arkadaşlar bide diğer forum sitelerine bakın yok ne bilim teşekkür etmeden linki göremezsiniz gibi yazılar görmüşünüzdür.bi onların konularına bakın bide bizimkilere ?
+Biz büyük bir aileyiz

Arkadaşlar bide diğer forum sitelerine bakın yok ne bilim teşekkür etmeden linki göremezsiniz gibi yazılar görmüşünüzdür.bi onların konularına bakın bide bizimkilere ?
+Biz büyük bir aileyiz

aslında o yazılardan bizede lazım.Yukarda yazdığına göre 2396 kişi online ama mesaj yazan yarısı kdr bile değil.Demekki bu foruma girenlerin çoğu çalıntıcı.Burdan çalıp başka yerlere dağıtıyor..

GoogLe'ye KnowN@HackheLL KaRMa@HackheLL Yazın N kadar ÇaLINTI Emege Saygısız iNsan NanKor Varsa Görürsünüz DahaSı mı Gerek FazLasıyLa GöstereßiLirim ;)

Geri