Tüm Herkesin Bakmasını Rica Ediyorum!!!

valla arkadaşım burada insanlara cazip şeyler vadedeceksin hoşlarına gidecek misal ben çok konu açmış değilim ama tşk sayım fena sayılmaz buda açtığım konular sayesinde yaptığım yorumlar sayesinde nasıl YAni sen güzel iş yaparsan çok güzel yorum ve tşk alıyorsun.... yanii insanlkar yerini biliyor butonun sabır....

bu sıtede bır kademeye yukselmek ıcın bazı seyler yapmamıs gerekıyor;
forumda ahlaklı konsma
ıyı ve guzel paylasım yapma
vs........
ben tesekkur u onemsemıyorum ama baska arkadaslarımıza da mı saygısı yok bu kısılerın

samuray77' Alıntı:
Ben arkadaşımıza katılıyorum. Ama diğer arkadaşlara da katılıyorum. Zorlama olamaz olmamalı da. Bu konuda tek bildiğim şey var, konuyu MOD açtığı zaman Teşekkürler YAĞıyor, ama teşekkürü az olan bir arkadaş açtığı zaman çoook nadir teşekkürler YAĞıyor. Adam kollama gibi bir şey var diye hissediyorum açıkçası.
Ve nedense biri bir konu açtığında (normal üye ise) daha önce verilmişse MOD'lardan hemen " Daha önce verildi Konu Locked" "Bazıları daha önce verildi" gibi cevaplar görüyorum. Biride çıkartıp ya arkadaş verildi bak şurada ve link'i çalışıyor demiyorda konuyu açanı demorolize ediyorlar.
Bunu okuyan hemen 1-2 örnek verecektir. Ama bu 1-2 ile görülecek bir şey değil arkadaşlar.
Anladığım kadarıyla sitede iyi yerlerde olanlarla aran iyi olacak ama bana kalırsa MOD olmak o kadar önemli değil. (Benim düşüncem bu(MOD arkadaşın olmadan MOD olamazsın))
Benim düşüncelerimde bunlar...

Herkese iyi forumlar

Adam Kollama Konusunda Tamamen Haklısın Sadece Adult Değil Forumda Popülaritesi yüksel olnların konularına ilgi çok oluyor ....

evet bu konuda oldugu gibi maalesef isteyn eder istemeyen veya erinen etmez herkesin başındamı durcaz arkadaş teşekkür etsin diye...

BEN BUTONU GÖRMÜYOR OLAYINA KTILMIYORUM YANLIZ ÇÜNKÜ TEŞEKKÜR ETMEKTEN ACİZ OLAN İNSANLAR BUNLAR BAŞKA BİŞEY DEĞİL KENDİSİNE YAPILICAK BİR TEŞEKKÜR İÇİN HERSEYİ YAPABİLECEK İNSANLAR VAR AMA ASLA TEŞEKKÜR ETMEKTEN HOŞLANMIYORLAR BUNLARIN İZİNİ DE SÜRDÜM GERCEKTEN VAR BİRKAÇ ÖRNEĞİ....

Bazılarıda Kendi Kendine teşekkür edip kendi kendini paylaşıma sevk edip sonra laf atıyo:)

hayırlısı..; )

Teşekkür paylaşıma sevktir ama biz değil Başkaları ettikçe

DeLiKanLı

bılıyorum bu konuya bır cozum getırılemez ama burdan yenı uyelerımıze seslenıyorum burdakı her paylasım sızın ıcındır bunları alıp kullanıyorsanız bir teşşekkürü esirgemeyin haa bu sıtede hersey tesekkur mu tabı kı degıl bızım paylasımlarımız yeter ama bu paylasımlara da ufak bır odul olursa paylasımcı paylasımlarını gelıstırmeye kat kat devam eder anlatabılıyormuyum ?

Geri