Türbanı atıp çıplak poz verdi !

tabiki herkes kendi tercihini yapmakta hürdür ama yazık bence, çıplaklık bir erdem değil.

ilginç.

bkz.memeShow.

*bkz. kaynak da 8 tane fotoğraf var.... yuuuhhhh yani.... harbi soyunmuş...

O Kafirmiş zaten
ne müslümanı..

müslümanlık ateşi, hiç içinde olmamış ki:eek:ha

:angryböyle şeytanlara..
nasıl müslüman değip, müslümanlığı kirletiyorlar çOOk sinir oluyorumm...:mad:
kafir kadının suratından belli...
Allah'a hesap vercek
ne dimm
hem kendini koruyamamış...
hemde müslümanlığı alet edip fitne çıkartmışş
işi çOOOk zorrr :Sopa

Allah bizi ruhunu şeytana satmışlardan korusunn!!!

ve o hesap günü geldiği zaman şeytan onlara dicekki

"iş bitince şeytan da der ki: "Doğrusu Allah size gerçekten va'di va'd buyurdu; bende size bir va'd yaptım. Ancak yalancı çıktım! Aslında benim size karşı bir gücüm yoktu; ancak sizi davet ettim, sizde bana icabet ettiniz. O halde bani kınamayınız, kendinizi kınayınız. Ben sizi kurtaramam, sizde beni kurtaramazsınız. Ben sizin bundan önce beni ortak koşmanızı tanımadım. Muhakkak ki zalimlerin hakkı gayet acı bir azaptır."
İbrahim süresi / 22. ayet

__:melek

Yakında ViviD stüdyolarında görürsem şaşırmam :hhmanD

saçmalık, islam dinini sanki pişamalıklar dini gibi göstermeye çalışıyor bu insanlar, Halk haklı, katli caiz!!!

bunca yıl bosuna takmıssın.
hakkı aramak bu sekılde olacaksa sen kımseye sınyal gonderme bı gun oyle bır sınyal alırsınkı ınsan ıcıne cıkacak halın kalmaz.
gercı Allah vermıs sana sınyalı verecegı kadar bu hale gelmıssın yazık..

bole daha guzel olmus 10numara

Ruhu Orospuysa Bedeni Napsın :)

ilginç kanında varmıs demekkı :D

İnsanin Ne YaptiĞi Ne DedİĞİ Kendİnİ İlgİlendİrİr , Kİmbİlİr MÜslÜmanlar İÇİn Kutsal Olan BaŞ ÖrtÜsÜ Onun İÇİn Bez ParÇasindan İbarettİ Onu Atinca Ha Bİ Fazla Habİ Eksİk Anadan Üryan Farketmedİ.demekkİ Onda Olan İtİkat EksİklİĞİ ,İnanc EksİklİĞİ Yoksa BaŞina ÖrttÜĞÜ BaŞ ÖrtÜsÜ DeĞİl.
Bİr İkİncİsİde
İstİklal MarŞimizda Ne GÜzel Dİyor
DeĞmesİn Mabedİmİn GÖĞsÜne Namahrem Elİ
DÜŞÜnmek Lazim

Geri