Türban Takandan Vergi Alınsın

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

14vp4ph.jpg

Türban takandan vergi alınsın

Şimdi de türban takanlardan vergi alınmasını İstedi.

Hollanda’da İslamiyet’i hedef alan söylemleriyle tanınan aşırı sağcı PVV’nin (Özgürlük Partisi) lideri Geert Wilders, şimdi de türban takanlardan vergi alınmasını istedi.

Yeni yasama yılına girilmesi nedeniyle hükümet tarafından hazırlanan 2010 Yılı Bütçe Kanunu Tasarısı’na ilişkin mecliste yapılan görüşmeler sırasında Wilders, “Hollanda’da park ruhsatları, tütün ve alkol vergileri ile köpek vergileri var. O zaman neden türban vergisi olmasın” dedi.

TÜRBANA VERGİ GÜLÜNÇ

Wilders, türban takmak isteyenlerin her yıl izin almaları gerektiğini belirterek, bunun için yılda bin Euro talep edilmesini savundu. Sosyalist Parti’nin (SP) Meclis Grup Başkanı Agnes Kant isteğe tepki göstererek, “Gülünç duruma düşüyorsunuz” diye tepki gösterdi. Wilders’in saç modeline işaret eden Kant, “Ben de Mozart modeli saçlardan vergi istiyorum” dedi.

UTANMAZLIK

Ülkenin en yüksek tirajlı günlük gazetesi De Telegraaf, öneriyi “Utanmazlık” olarak niteledi.

Kaynak

Kişiliksiz ya vallahi kişiliksiz...

adamlar diyor müslüman ülkede bukadar zulum görüyor bu türbanlılar ben müslüman degilim ne düşünecem onların özgürlügünü bide ben vurayım diyor gayrimüslim olarak

çok görmemek lazım=)

bizim kendi vatandasımıza saygımız yokki baskasından saygı bekleyelim

Geert Wilders'i herkes ciddi almiyor ama adamin partisi yükseliyor. adam basbakan olursa sasmayin

Geri