Albayrak
Can Feda
- Reaction score
- 0
Peki ßaşörtüsü YasakLanınca Refah içirisinde bir ortam mı oLuştu.
Sen benim soruma cevap vermeden, konuşmamızı 180 derece çevirerek bana soru soruyorsun.
Yani bütün refah ve huuzur türban mı? Abd bayrağı edasıyla başlarında taşıyanlar, siyasi çıkar gözetenler başörtüsü takmıyor, türban(şulebaş, siyasi simge) takıyor.
Rafah ortamını bilmem, kaos ortamı günümüz hükümetinin planı, ekonomi ne zaman dibe vursa, dini siyasetin içindeki hararetli tartışmalarda görüyoruz. Dinin siyasetin içinde olması hoş bir şey mi?
Bir de hurafeciler var. Bakınız.
arkadaşlar kuranda eşlerinizi kara kargalar misali örtün diyor. bunu her mezhep kendine göre yorumluyor. kimisi kara çarşaf kimisi normal başörtü veya türban olarak algılıyor. bu herkesin kendi görüşüdür. bu görüşünden dolayı kimse eğitim ve öğretim hakkından mahrum bırakılamaz.madem demokratik ülke diyoruz herkese eşit haklar verilmesi laızmdır
Ben o zaman sorarım insanlara. Kadın anadır, yardır. Dünya ya kara kargalar gibi sarılmaya, güneş yüzü gösterilmemeye, erkeğin kulu olmaya, cinsel obje olmaya mı yaratılmıştır?
Madem demokratsın, önce seninle kadın haklarını eşitleyelim. Demokrasi zaten öyle yerlerde aklınıza gelir ki...