Türbanlı Kadın Gözüyle Flört Ediyor

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0

29n8nxs.jpg

Türbanlı kadın gözüyle flört ediyor

Gözüyle flört eden türbanlı kadın erkeklerin nefesini kesiyor...

Dünyaca ünlü İtalyan modacı Roberto Cavalli'den Arap kadınlarına dair beklenmedik bir açıklama geldi.Cavalli, türbanlı kadınların gözleriyle flört ettiğini ve bu gizemli oyunun da erkeklerin nefesini kestiğini ileri sürdü.

BU İŞE MODELLER İÇİN GİRDİM

Hollywood ünlülerinin ve dünya jet-setinin favori modacılarından Roberto Cavalli, Dubai'deki butiğinin açılışında birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. Güzel kadınlara ve top modellere yakın olabilmek için stilistliği seçtiğini itiraf eden Cavalli, “Geçmişte dünyanın en güzel kadınları top modellerdi ve onlara yaklaşmanın tek yolu da bu mesleği seçmekti. Moda dünyasına işte bu nedenle girdim” dedi.

TÜRBANLI KADIN GÖZÜYLE FLÖRT EDİYOR

İtalyan Il Giornale Gazetesi'ne konuşan Roberto Cavalli, tasarımlarının özellikle Arap dünyasında çok beğenildiğini ve bu nedenle zaman zaman arabesk dizaynlara başvurduğunu da sözlerine ekledi: “Arap kadınları çok güzel, önsezili ve gizemli oluyorlar. Önsezi demişken; türbanlı kadınların bakışlarıyla flört ederek baştan çıkarma arayışlarını yakalamak, eminim ki erkeklerin nefesini kesiyordur.” (Hürriyet / Kelebek)

Kaynak

bu devirde insanlardan herbişeyi beklerim.... bakalım daha neler çıkacak ama şu da bi gerçek kapanan kardeşlerimiz bazen sadece başlarını kapatıp başka yerlerden fire veriyolar bu da üzücü bişiy ...

bana hiç çekici gelmiyo valla tam tersine ninjaya benziyolar

insanların kılık kıyafetiyle dalga geçen ve onları uzaylıya yada ninjaya benzeten arkadaşları ben bişeye benzetemedim...

islamın verdiği emri yerine getirmeye çalışanlarla uğraşan kadar zayıf bir insan modeli ile karşılaşmadım...

ama hep sonları hüsran olmuştur.............

Yanlış şeyler bunlar ...

insanların kılık kıyafetiyle dalga geçen ve onları uzaylıya yada ninjaya benzeten arkadaşları ben bişeye benzetemedim...

islamın verdiği emri yerine getirmeye çalışanlarla uğraşan kadar zayıf bir insan modeli ile karşılaşmadım...

ama hep sonları hüsran olmuştur.............

islamın emri felan yok uydurma ne yani islam türbanmı giyin emrini veriyor :D

Göze yasak mı var eder etmez her koyun kendi bacağından asılsın:goz:

islamın emri felan yok uydurma ne yani islam türbanmı giyin emrini veriyor :D

islamın emri :

Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!..

NUR SURESİ..

SEN BUNUN ADINA BAŞÖRTÜSÜ DE,,,TÜRBAN DE,,EŞARP DE,,

NE DERSEN DE MEVZU BU...

islamın emri :

Mü’min kadınlara da söyle, gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. (Yüz ve el gibi) görünen kısımlar müstesna, zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar. Zinetlerini, kocalarından, yahut babalarından, yahut, kocalarının babalarından yahut oğullarından, yahut üvey oğullarından, yahut erkek kardeşlerinden, yahut erkek kardeşlerinin oğullarından, yahut kız kardeşlerinin oğullarından, yahut müslüman kadınlardan, yahut sahip oldukları kölelerden, yahut erkekliği kalmamış hizmetçilerden, yahut da henüz kadınların mahrem yerlerine vakıf olmayan erkek çocuklardan başkalarına göstermesinler. Gizledikleri zinetler bilinsin diye ayaklarını yere vurmasınlar. Ey mü’minler, hep birlikte tövbe ediniz ki kurtuluşa eresiniz!..

NUR SURESİ..

SEN BUNUN ADINA BAŞÖRTÜSÜ DE,,,TÜRBAN DE,,EŞARP DE,,

NE DERSEN DE MEVZU BU...

Allahın böyle bir sözü yok KURANIN HİÇ BİR YERİNDE TEK KELİME DAHİ BAŞÖRTÜSÜ geçmiyor.

Allahın söylemediği bir sözü Allah söyledi diyerek ALLAHA İFTİRA ATIYORSUNUZ.

Ayetler yetersizmiki BAŞÖRTÜSÜ kelimesini ekliyorsunuz.

Allah Başörtüsü demekten acizmiydiki Allahın söylemediğini SÖYLEDİ YALANINI UYDURUYORSUNUZ?

Allahın böyle bir sözü yok KURANIN HİÇ BİR YERİNDE TEK KELİME DAHİ BAŞÖRTÜSÜ geçmiyor.

Allahın söylemediği bir sözü Allah söyledi diyerek ALLAHA İFTİRA ATIYORSUNUZ.

Ayetler yetersizmiki BAŞÖRTÜSÜ kelimesini ekliyorsunuz.

Allah Başörtüsü demekten acizmiydiki Allahın söylemediğini SÖYLEDİ YALANINI UYDURUYORSUNUZ?

zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar
ARKADAŞIM SEN ŞAKAMISIN YUKARDA AYETLERLE GÖSTERDİM DAHA NE KONUŞUYON ANLAMADIMKİ .....

zînet (yer)lerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar
ARKADAŞIM SEN ŞAKAMISIN YUKARDA AYETLERLE GÖSTERDİM DAHA NE KONUŞUYON ANLAMADIMKİ .....

Dayı uğraşma böyleleriyle bosver..

''GÖZLERİ VARDIR GÖRMEZLER, KULAKLARI VARDIR DUYMAZLAR ''

verdiğin ayete BAŞÖRTÜSÜ kelimesi EKLENMİŞTİR .Ayettin aslında böyle bir kelime yoktur.

ARKADAŞIM SEN BUL AYETİN BAŞÖRTÜSÜZ OLANINI O ZAMAN ...
TÖVBE TÖVBE ...İNSANI ZORLA KIZDIRIYORSUN..

Dayı uğraşma böyleleriyle bosver..

''GÖZLERİ VARDIR GÖRMEZLER, KULAKLARI VARDIR DUYMAZLAR ''

UĞRAŞMADA İŞTE YAPIM BUNA MÜSAİT DEĞİL...
HAKSIZLIK KARŞISINDA CANIMIDA FEDA EDERİM...
GÖNÜL SUSMUYOR İŞTE...

Geri