Sanki dersin Türkiye bu kafaLarLa çok geLi$ecek! ßiz Neyiz peki ? O bahsettiğin kronoLojik sıraya dizdiğin saçma ibarenin ne tarafında ?
Sanki manki ben bişey demedim.sen demişsin. Sen kafanın içine değil de kafasında ki örtüyle uğraşın..
Sanki dersin Türkiye bu kafaLarLa çok geLi$ecek! ßiz Neyiz peki ? O bahsettiğin kronoLojik sıraya dizdiğin saçma ibarenin ne tarafında ?
Sende birini eleştireceksen onun söylediğinin ne anlama geldiğini düşünmeden birşey yazma!!!
Bide bişey merak ediyorum gerçekten kuranın türkçe mealinin tamamını okuyup tamamına anlam yükleyip sadece kapanın manası taşıyan birşey mi bulamadın. Yok tamamına anlam yükleye biliyorsan senin burda ne işin var ordinaryüs falan olman gerekir.
Araştırma okuma...
Ve ordinaryüs olmak o kadar kolay olsaydı oho ortalık ordinaryüsten geçilmezdi...
Ve kapanmak manasında buldum ama kapanmak saçları ve gerdanı değil göğüslerini bölgesini kapatmak var...
Ayrıca madem bu kadar güzel konusmasını biliyorsun birazda sen açıklama yapta meydan yiğit görsün...
hangi ayet olduğunu söylede bizde bakalım o zaman. nerde yazıyormuş göğüs bölgesini kapatın diye.
konuşmayı bilmekle açıklama yapılmaz. eğer biliyorsam açıklama yaparım ben. bu konuda açıklama yapacak tek kişi diyanet başkanıdır deniz baykaldan falan duyduğum şeye inanmam.
boynunda haçı ya da altı köşeli yıldızı olanlar girsin paşa paşa, din simgesi diye başörtüsü sokulmasın.. oldu yavru ceylan...Kurtuluş savaşı da zaten böle concon kazanıldı...Laiklik 10 yıl önce de laiklikti, yasaklar koyulur ve kaldırılır...Laiklik diyenler halkçılık gibi eşitliği savunan diğer ilkeleri unutmasınlar lütfen...
aklıma direk düşman bir bacımızın başörtüsünü çıkardı diye kurtuluş savaşında Maraş ve Sütçü İmam geliyor ve sizlerde şuan onların suratına tükürmekten başka birşey yapmıyorsunuz!!
Ne oldu laiklik ilkesi mi kalktı şimdi veya 30-40 yıl geriye mi gittik?
zaten bunu hiç anlamamışımdır. Sütçü İmam birinin ırzına göz diklmesinimi beklemiş vatanı savunmak için. yani vatan işgal edilmiş, esaret altında yaşıyorsun ve tek derdin kadının başındaki örtü...yahu yani başındaki örtüye dokunulmasa kimse demiyecek vatan işgal altında namusumuz ve onurumuz çüğnenmiş. gerçi şimdide çok farklı değil. vatan AB-D ve çeşitli yabancı sermaye ve yerli işbirlikçilerince talan ediliyor , size göre tüm inanç ve namus ve tek düşman türbana karşı laikliği ve yasaları savunanlar. devam edin. türban namustur, vatan, bayrak, millet hiçtir...saygılarımla...
boş konuşmak bedava olunca bilmeyen herkez başlamış konu hakkında yorum yapmaya..bri der ordan onemli olan kalpteki Yaradan sevgisidir:eğer senin kalbinde Yaradanın sevgisi gerçkten varsa zaten onun gerektirdiklerini yaparsın ve bugun bu tartışmalar olmazdı...çünkü insanlar saygı nedemek bilirlerdi..biri ordan diyor zaten anlamıyorum ülke satılırken direniş başlamamışda bir bacımısın ortusu açılınca direniş başlamış....aslında senin bunu demen çok normal çünkü o ortunun ne ehemmiyet taşıdıığını nerden bileceksinki kaldıkı yaşamda her olayın başlaması için bir vesile yada bir kıvılcım gerekir bu direnişin başlaması içinde ilk kıvılcım bu olmış bu yonden bile olaya bakmayı becremiyorsun...
Saygıdan yoksun bunca insan varken bu ülkenin bu halde olması bile mucize..saygılar...