Türbanlı lise sınavı !!!

kendini bilmezler bana saygımı öğretecek. sizin gibi düşünmeyince saygısız oluyor insanlar öylemi.hadi saygılı olun o halde yasalara, dinde olmayanı zorla millete sokma çabanızamı saygım olacak.başı örtülüler bacınız sadece. iki yüzlüler, sivasta ölenler neyinizdi. kıvılcımmış. gördük insan sevginizide kıvılcımınızıda. koşun AB-D deki abilerinizin yanına. sütçü imam örtü için atmadı o kurşunu. bunu anlatmak için beyninizi yorasınız diye verdiğim örneği bile algılamaktan yoksunsunuz.hasan tahsini hiç anmıyorsunuz. neden başında imam yok diyemi. namusu bir örtüye sokuşturup bir ülkeyi yokolmaya götürenler saygı ve insan sevgisinide işine gelince hatırlıyor. artı sizin gibi din tacirleri varken ülkenin farklı halde olması imkansız..AB-D kulları ve ahkam. yakışıyor. çok bile yordum kendimi böyle gereksiz bir konu için. saygılarımla...

sadece şunu soylum boş konuşma varsa bildiğin soyle boyle suçlamalarla biryere varamazsın ve islam nedir öğren ondan sonra konuşalım...

suçlama yapma diyecek adam önce kendine baksın. konu islamsa senden ve çoğundan iyi biliyorum. buyur dolu konuş ki senin dolu konuşmanla ( içi boş) bakalım nereye varacağız?
asmiralay sana gelince en azından bir şeyler yazmaya çalışıyorsun doğru yaz, şiirin orjinal adı ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE dir. yataklık yapan ve satıcı arıyorsan direk dini her şeye alet edenlerle başla. hatta şu dinler arası diyalog masalıyla milleti uyutanlara bir uğrayıp kahvelerini iç istersen.

arkadaşlar bu türban konusu bana bir zamanlar amerikadaki siyah beyaz çatışmasını hatırlattı o zamanlarda bu siyah bizim okula girmez bizimle aynı yerde yemek yiyemez vs. vs. ama sonunda siyahlar kazandı şimdi kardeş kardeş beraber yaşıyorlar .ya kimsenin nasıl açık birine kapanacaksın demeye hakkı yoksa kimsenin kapalı birinede açılacaksın demeye hakkı yok bence

nereden demiş isveçten demişsin.pes yani bari sen yapma.sen niye oralarda yaşıyorsun? mesela bizim mahallede bazı kürt vatandaşlar vardı.tablacılık yapıyorladı.pkk ile falan alakaları yoktu.ama sırf fazla para kazan mak için kürtlüklerini kullanıp senin yaşadığın yerlere terörü bahane edip gittiler.şimdi hepsi köşe.sen neden oradan atıp tututyon.gel o zaman mücadeleni burda versene.gelemezsin niye orada özgürlük var.ama senin için paradır belki de

Geri