Türbanlı seksolog tabuları yerle bir ediyor!!

Newwave

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
2lse68m.jpg

Kadın seksolog televizyon programıyla tüm tabuları yerle bir ediyor...

Mısır'da türbanlı kadın seksolog Heba Kotb, televizyon programıyla tüm tabuları yerle bir ediyor. 39 yaşında üç çocuk annesi olan Kotb, Amerika'nın Florida eyaletindeki Maimonides Üniversitesi'nden seksoloji diploması almış.

İzlemek İçin Tıklayın

Kahire'de açtığı seks kliniğinde çalışmaya başlayan Kotb, uydudan yayın yapan "El Mehwar" televizyonu için hazırladığı programda, telefonla arayanların sorularını cevaplıyor. Kotb'un ele aldığı olaylar arasında, kadın orgazmından mastürbasyona kadar pek çok konu var.

İslam'da ön sevişmenin çok önemli olduğunu söyleyen Kotb, Arap dünyasında boşanma davalarının yüzde 80'inin seks problemlerinden kaynaklandığını hatırlatarak, herkesin samimi olması gerektiğini söylüyor.

kaynak

Abi cok komik ya Hz. Muhammed (s.a.v.) "her erkek eşinin orgazm oldugundan emin olmalıdır." :D abi böle bişi demiş olsaydı ben duyardım daha önce sanırım adhuasd :D

Anlamıyorum Türbanlı olması onu farklı 1 ınsan mı kılıyor...

Türbanlı....deniyor....Türbanlı ınsanların bu tur seyler yapması yasak mı...

bakalım daa nsl türbanlı haberler cıkacak..

Abi cok komik ya Hz. Muhammed (s.a.v.) "her erkek eşinin orgazm oldugundan emin olmalıdır." :D abi böle bişi demiş olsaydı ben duyardım daha önce sanırım adhuasd :D

neresi komikki bunun ....

islam dini insan hayatının tamamını kapsayacak şekilde yani 365 gün 24

bize nasıl yaşamamız gerektiğini anlatmıştır..

buda insanın fıtratında olan bir şey..

ne güsel buyurmuşş...şaşırmana gerek yok bencil davranılmaması gerektiğini buyurmuş :goz:

neresi komikki bunun ....

islam dini insan hayatının tamamını kapsayacak şekilde yani 365 gün 24

bize nasıl yaşamamız gerektiğini anlatmıştır..

buda insanın fıtratında olan bir şey..

ne güsel buyurmuşş...şaşırmana gerek yok bencil davranılmaması gerektiğini buyurmuş :goz:

evet benciL davranıLmaması hakkında bi$e söLenmi$tir bu aptaL kadında bunu bu konuya ta$ıyarak yorumLamı$tır peygamber edendimizin söLemediği $eyLeri söyLedi demek dü$ünmesi biLe çok acı yazıkkk bu kadın acıncak haLde...ba$ıda kapaLı yada açık kime ne ister açar ister örter beLki hobi diye takıo inançLa aLakası yok öLe takan bi çok saLak varr çünküü

Anlamıyorum Türbanlı olması onu farklı 1 ınsan mı kılıyor...

Türbanlı....deniyor....Türbanlı ınsanların bu tur seyler yapması yasak mı...

zaten orada özellikle türbanlı seksolog diyor başıı açık gezene başı açık seksolog mu diyecek hayır. bunu aslında yapan medya :vur kimliğinin ne önemi var yada ne olduğunun ne olamadığının insanlara şifa veren bir meslek branşının hizmetinde olan bir kadın bırakın işini yapsın bravo kadına :clap:clap
biz türkiyede biçok şeyi sen ben diye aşamadık aşamıyoruz demekki onların orasıda bize benzermiş saolun paylaşıma
:saskin

Bu ikilemi yaratan aslında medya gibi gözüksede hükümetin ve başbakanın ta kendisi olmuştur
"farz edelimki türban siyasi bir simge olsun" demekle bir çok doneyi medyanın vede muhalefetin eline vermiştir.

asın mendebur kadını :D afaroz

gerçekten çok samimi davranmış......

Medyanın bu türban konusunu abarttığı bilinen bir gerçek ama siyasilerde bu işten çok prim
yapmak düşüncesinde oldukları için her bir kaç ayda bir bu konu gündeme gelmektedir haklısınız.

Geri