Türk’üm, doğruyum, AKP’nin prangasıyım!

Buradadaki adaleti o bölgenin çıkardığı bakanlardan soracaksın kardeşim,faturasını ve vergisini zamanında ödeyenden değil,toprak ağalarına çıtı çıkmayan bir toplumun devlet bize bakmiyyy mantığı artık bize işlemiyor,ırkçılık mı istiyorsun,al sana dünya düzeni,kapitalist olduk,parayı veren düdüğü çalar,düdük bulamayan seçtiği imama yalvarsın,

Diyorsunuz ki o bölgenin çıkardığı bakana soracan, bu söylediğiniz zaten ayrımcılığın ta kendisi.Bakan olmuşsa hepimizin bakanıdır,batıdan da çıksa soracaz doğudan da...
Batıda da vergisini veren adam var doğuda da,ben ömrü hayatımda kaçak hiçbirşey kullanmadım,benim suçum ne o zaman,herkesi aynı şekilde yargılayamazsın.Devlet hepimizin devleti ve nerde ayrımcılık haksızlık varsa sormalıyız hesabını,yoksa ben kendi bakanımda sorsam adaletsizliği seninde kendi bakanından mı sorman gerekecek kaçak elektrik ve verginin hesabını...
Agalık sistemine hiç girmeyin çünkü kalkalı yıllar oldu..Ağa mı kaldı Allah aşkına.
Son olarak üslubunuz gerçekten çok kötü,lütfen daha kibar bir şekilde yazın.Bende saygısızlık ettiysem affedin.
Selametle kalın..

Kendisi sovenist olup da karsi grup bu baski ve adaletsizlige karsi ciktiginda onu irkcilikla suclamak da hakikaten trajikomik =).

Bir de konuyu saptirmanin mantigi nedir allah askina. Zannedersin ki tum kurt halki kacak elektrik kullanmis. turk halki zaten hep dogruyu yapti. hepsi durust namuslu insanlar diger butun irklar kirli, pis, sinsi, hain. Dunyaya adaleti dagitmak icin turk irki yaratildi birtek.

20120328-fascism.jpg

insanın sevmediği bir ülkede yaşaması ne kadar zavallı bi durum. onun bunun gazına gelip; müslüman, anlayışlı ülkede yaparsınız ancak bu ben kürtüm zazayım artistliğini. amerikada fransada ingilterede yapsanıza gidip tennesse'nin belli bi bölgesinde kümelenip burası bizim desenize nolcak ondan sonra bi gözlemleyelim. ekmeğini yediğiniz ülkeye bok atmayın. atıyosanız yaşamayın zorla tutan yok. açıkçası bu ülkede yaşayan herkesin en özgür şekilde yaşaması taraftarıyım. ama gel görki kendi dilinizde eğitim gördükten sonra Türkçe bilmediğiniz için işe giremediğinizde ne yapıcaksınız onu merak ediyorum. andımız ise bütün Türk milletleri için söylenmiş. burda ki ileri gitmek'e değilde köken'e dikkat etmek onada yanlış dikkat etmek cahillikten başka birşey değildir. üzerinde yaşadığınız ülkeye sorundan başka birşey katmıyacaksınız, yıllardır anne baba çoluk çocuk genç yaşlı öldürceksiniz, liseli kızların suratına molotof atıcaksınız, taksimde onu bunu elleyip abazalıktan olay çıkartıcaksınız ondan sonra yok andımız bana dokunuyo ben Türk değilimki. lan sizin bi yararınızı gördükmü şu ülkeye kaç yıldır sorundan başka birşey yarattınızmı? gidin ırakta yaşayın madem orda herneyce konuşuluyorsa öyle konuşun. veya dediğim gibi gidin başka bi ülkede deneyin şu yaptığınızı eğer geri dönebilirseniz tekrar konuşuruz sonuçlarını.

bu ülkenin kıymetini bilmeyenlere onlar gitsinler ingiliz mandası olsunlar o zaman kendinizi anlatır sınız...Türküm doğrum demekle Türkmü olacağınızı sanıyorsunuz şapşallar 80 senedir okutuluyor hangi farklı etnik kimlik Türk olduda okuya okuya... bu ülkeye Türkiye ye sadakat namuslu şerefli haysiyetli dürüst bir millet olmak için edilen bir yemindir. ama biz öyle olmak istemiyoruz diyorsanınız siz bilirsiniz. yeterki kurtuluş savaşında ki şehitlerimize nankörlük etmeyin çünki iki elleri yakanızda olur

Bu mustafa armağan denen adam sahtekar yalancını tekidir...çakma tarihçidir kendisi...kendi kendisi ile çelişen bir yazısından a derken öteki yazısında kendisini yalanlayan adamın tekidir.

mustafa arm...... önce kendisinin siyasi ğörüşünü söylesin sonra devam edek

Allah ın PKK lıları , Amerıkan uşakları..

Ben Türk değilim diyenler "TC" mühürlü kimlik taşıyorlar. İroninin dibi.

Turk degil abisi yalan mi. Turk mu olmak zorunda her TC vatandasi?

Geri