Türkçe CS 1.6 v19 - v20 - v21 - v22 - v23 - v24 - v25 - v26 - v27 - v28 - v29 - v30

dostum eline sağlık birde v.35 olsaydı teşekkürler

ARkadaşlar Regeditten Dediğinizi yapıyorum Oyuna Girdimde KEy İstior Yazıyorum KAbul ediyor ama servera tıkladıımda invalid cdkey yazıo :( yardım plzz

kardes bası v19 larda load file error u falan verıyo bunda verıyomu ona gore ındırıcem

ARkadaşlar Regeditten Dediğinizi yapıyorum Oyuna Girdimde KEy İstior Yazıyorum KAbul ediyor ama servera tıkladıımda invalid cdkey yazıo :( yardım plzz

sen steam servera girmişsindir. non-steam servera gireceksin :D

kardes bası v19 larda load file error u falan verıyo bunda verıyomu ona gore ındırıcem

benim partlar sağlam... başka yerden indirdiklerini bilmem.

emeğine sağlık kardeşim

bunlardan birini indirince oyun inio mu yoksa bütün linkleri indirmek gerekio mu Yardımm

BEN ASLAN AMA ARTIK SeCReT W1TNeSs DUYURULUR!

bunlardan birini indirince oyun inio mu yoksa bütün linkleri indirmek gerekio mu Yardımm

BEN ASLAN AMA ARTIK SeCReT W1TNeSs DUYURULUR!

bunlar ek paket dostum. önce full kurman lazım. sonra bunlardan birini seç - beğen - al :)

benim önerim v26. fazla sorun çıkarmayan bi sürüm. ama zevkinize hangisi hitab ederse onu indirin.

mesela ben 2 gün önce v35 kurdum, cs açılmadı. onun için uplamadım buraya da boşuna zaten v35'i...

bunlarla türk serverlarına girebiliyoruz deilmi ? bazı v19 larda girilmiyordu

bunlarla türk serverlarına girebiliyoruz deilmi ? bazı v19 larda girilmiyordu

tüm partlarda girebiliyorsun, hepsi denendi. ama önerim v26 kullanman. en verimlisi ve en az hata vereni o çünkü. hepsi sağlam ama ben cs hayatım boyunca en çok v26 dan memnun kaldım =) ama renkler ve zevkler tartışılmaz tabiki :D istediğini indirebilirsin.

eLine sağlık kanka ;)

Ellerine sağlık okan =)

eyw birader saolsın emeğe sayqı...

:clapeyw birader saolsın emeğe sayqı...

eLine sağLık, MeseLa v29'u indirdim, cd key'i yapınca her servera giriyor değil mi, vede en çok verim hangisinde yani Loss feLan hangisinde düşük ?

hiçbirinde cd keye ihtiyaç yok. ben o cd keyi ekstra verdim. bu arada v26 üstüne tanımaım

Geri