Türkçe Olimpiyatları

unltd

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
selam arkadaslar, internetde oyle gezinirken bu yarisma hakkinda bilgi topladim, ve okadar gurulandimki anlatamam. dunyanin her bir yaninda turkce konusulurken, boyle yarismalarimiza katilmak istiyen varken turk milleti nasil gururlanmaz. bu durum ayriyetden gozumu acdi acikcasi. baska ulkeler japonya, kore gibi ulkelerin bazi semptlerinde oldugu gibi millet turklesmeye calisiyor. bizim adetlerimizi, dilimizi ve memleketimizi severken bizler neden avrupaya uye olmaya calisiyoruz? neden abd ile is birligi yapmak zorundayiz? ve en onemlisi bir birimizle neden tartisipda bir ortak alanda bulusmuyoruz?. herneyse konuyu saptirmayim o guzel goruntuleri sizlerle paylasmak istiyorum.

Halmedova´nın yorumuyla ´Dön Gel Bir Tanem Dön Gel´
[VIDEO]hJKoAm9800c&hl=en&fs=1[/VIDEO]

Hatice Alizade'nın yorumuyla 'ben seni sevdigimide'
[VIDEO]MvXposKi_4U&hl=en&fs=1[/VIDEO]

kaynak

Konu hertelden de daha uygun olur arkadasım konuyu herteldene tasıyorum

yalnız videolar gösterilmiyo baska bir video sitesinden gösterirsen daha iyi olur

wallaha volkan cok denedim ama olmuyor, 1 turlu vidiyoyu gostermiyor. ama kaynak tusuna basarsan ordada vidiyolar var

arkadaşlar yahooda ben istemediğim halde kameramı açbiliyorlar bu nasıl oluyor bilgisi olan

arkadaşlar yahooda ben istemediğim halde kameramı açbiliyorlar bu nasıl oluyor bilgisi olan

yardim bolumunde konu ac yardim edebilek 1 arkadsimiz cikar ortaya, acdigim konu turkcemiz hakkinda. onemli 1 konu benim icin, konuyu dagitmiyalim lutfen.

unltd gostermek ıstedıgım vıdeo youtube da mı yayınlanıyor?

evet embed yaptim ama olmuyor malesef, google vidiyodanda aldim oda olmadi. aslinda soylenen parcanin ustune basarsaniz hyperlink yapdim ordan youtube aciliyor zaten ama vidiyo gozukmuyor :saskin

evet embed yaptim ama olmuyor malesef, google vidiyodanda aldim oda olmadi. aslinda soylenen parcanin ustune basarsaniz hyperlink yapdim ordan youtube aciliyor zaten ama vidiyo gozukmuyor :saskin

ben sana sımdı buraya yazacagım sende burdan kopyala yapıstır konuya

[VIDEO]hJKoAm9800c&hl=en&fs=1[/VIDEO]

[VIDEO]MvXposKi_4U&hl=en&fs=1[/VIDEO]

cok sagolasin sickdreth, arkadaslar vidiyolar calisiyor izliye bilirsiniz, ve dusuncelerinizi bekliyorum :)

eminim bu konu pkk hakinda olsaydi veya din hakkinda olsaydi, herkez yorum yapardi ama nedense burda dilimizi savunurken hic kimse birsey yazmiyor. bu nasil anlayis anlamadim gitdi

Geri